Заличаване на драскотини
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Shivers
- Потребител
-
- Кара: BMW 320 E90
- Детайли за колата: На бати красавицата.
Заличаване на драскотини
Здравейте дами и господа нов съм във форумът и имам едно въпросче. Значи имам 2 дракотинки на страничните огледала ( и просто знам патката която ми ги е оставила) не са кой знае какво но ме побъркват да ги гледам. Някой може ли да ми каже... нали има някакви пасти за драскотини действат ли ? И ако не колко излиза пребоядисването им защото ми писна вече да ги гледам.(Ако може да препоръчата и някой точен човек да свърши тази работа)
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Заличаване на драскотини
Влиза ли ти нокътя в тях като минеш отгоре им с ръка или минава и заминава?Ако влиза няма стане с паста,ако са само повърхностни става с по едричка паста 

- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Доколкото знам БМВ продават принадлежности за заличаване на драскотини. Един приятел имаше такива. Представлява кутийка, в която има различни шкурки и някаква паста. Май че имаше и боя с точно неговия цвят под формата на фулмастер. Та с тия принадлежности преди време той си оправи едни драскотини по бронята така, че направо изчезнаха. Може да питаш в Камор дали има и каква е цената.
- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, Е90 320d LCI
- Мечтае да кара: M4
- Детайли за колата: MPPSK
viewtopic.php?f=10&t=319956
или
http://www.ecstuning.com/ES2075235/?sal ... =postreply
но доколкото си спомням трябва да си вземеш такъв кит според боята на колата (виж и номера)
или
http://www.ecstuning.com/ES2075235/?sal ... =postreply
но доколкото си спомням трябва да си вземеш такъв кит според боята на колата (виж и номера)

- Shivers
- Потребител
-
- Кара: BMW 320 E90
- Детайли за колата: На бати красавицата.
Хм аз имам от моята боя такаче това няма да е проблем. Но може ли да ми кажете това официално от BMW ли е представено или някакви фирма която просто такъв им е маркетинга. И ползвали ли сте подобно нещо ... в смисъл някакви подробности не да хвана и да усера пък нещата още повече . 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Shivers написа:Хм аз имам от моята боя такаче това няма да е проблем. Но може ли да ми кажете това официално от BMW ли е представено или някакви фирма която просто такъв им е маркетинга. И ползвали ли сте подобно нещо ... в смисъл някакви подробности не да хвана и да усера пък нещата още повече .
Коя ще да е просто някаква фирма,да им е такъв маркетинга,като пише BMW и има каталожен номер.
http://bmwfans.info/accessories/product ... h_remover/ - това ти е каталожен номер на продукта.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
Колега, Бмв продава комплект за заличаване на малки драскотини по боята. Поръчват се по номера на шасито и са точно за твойта боя. Китът е двукомпонентен - имам такъв за черна боя и става добре. Има даже и малка шкурцица.
Погледни тук - http://www.bmw.de/de/topics/service-zub ... d=184.html
Продават го и в Камор.
Продават го и в Камор.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Shivers написа:Хм аз имам от моята боя такаче това няма да е проблем. Но може ли да ми кажете това официално от BMW ли е представено или някакви фирма която просто такъв им е маркетинга. И ползвали ли сте подобно нещо ... в смисъл някакви подробности не да хвана и да усера пък нещата още повече .
Определено ако не си го правил преди ще се осереш доста (ако ползваш боя де) най много да направиш всичко на петна

bmw545i написа:Колега, Бмв продава комплект за заличаване на малки драскотини по боята. Поръчват се по номера на шасито и са точно за твойта боя. Китът е двукомпонентен - имам такъв за черна боя и става добре. Има даже и малка шкурцица.
Продават го и в Камор.
Това, което колегата е посочил НЕ съдържа боя. НЕ се поръчва по номера на шасито, а е универсален за всички цветове и работи, което е най-важното. Работи и то уникално добре. Китът съдържа водна шкурка за дълбоки драскотини - залепваш малките кръгчета на това червеното, поливаш с вода и търкаш, поливаш и търкаш с кръгови движения. Вади наистина сериозни драскотини, ако естествено не е избила отдолу ламарина или пластмаса (тогава трябва друг кит с боя, който вече се поръчва по код на боята). Като се достигне до желания ефект нанасяш пастичка 1 и с кърпичките в комплекта търкаш отново до желания ефект. На финала нанасяш гланц от тубичка 2 и търкаш с некъв микрофибър. Работи перфектно. Към момента няма в Камор, защото аз купих последния, но съм поръчал за мен още да си имам. Цената е м/у 50 и 60 лв. Не помня точно. Препоръчвам го на всеки. Съжалявам, че не снимах каква качествена лично-създадени деруги премахна от бронята. Просто не вярвах, че ще стане ...
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
Абсолютно си прав, колега. Точно това имах предвид, но не го написах адекватно. Притежавам и двата кита и съм също съм много доволен.

Turturelo написа:bmw545i написа:Колега, Бмв продава комплект за заличаване на малки драскотини по боята. Поръчват се по номера на шасито и са точно за твойта боя. Китът е двукомпонентен - имам такъв за черна боя и става добре. Има даже и малка шкурцица.
Продават го и в Камор.
Това, което колегата е посочил НЕ съдържа боя. НЕ се поръчва по номера на шасито, а е универсален за всички цветове и работи, което е най-важното. Работи и то уникално добре. Китът съдържа водна шкурка за дълбоки драскотини - залепваш малките кръгчета на това червеното, поливаш с вода и търкаш, поливаш и търкаш с кръгови движения. Вади наистина сериозни драскотини, ако естествено не е избила отдолу ламарина или пластмаса (тогава трябва друг кит с боя, който вече се поръчва по код на боята). Като се достигне до желания ефект нанасяш пастичка 1 и с кърпичките в комплекта търкаш отново до желания ефект. На финала нанасяш гланц от тубичка 2 и търкаш с некъв микрофибър. Работи перфектно. Към момента няма в Камор, защото аз купих последния, но съм поръчал за мен още да си имам. Цената е м/у 50 и 60 лв. Не помня точно. Препоръчвам го на всеки. Съжалявам, че не снимах каква качествена лично-създадени деруги премахна от бронята. Просто не вярвах, че ще стане ...
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
В момента BMW не предлагат хоби комплекти за заличаване на драскотини. Питах преди седмица в Мкар.
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Все още не съм проучил, но и за мен е интересно!
аз сега си поръчах от колегата laviatan има някаква паста за полиране 25 лв , утре ще я пробвам да видим
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2