Защо мили дами....защооо
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
"Доста хора имат още какво да научат, вместо да пускат безмислени теми с цел да си удължават оная работа "
не е толкова безмислена колкото отговорът ти...тук не става въпрос за шофиране в страната и извън нея.Говорим за нашия български стил на каране та ако искаш и по специално в софия което няма нищо общо с отговора ти

хаха.. да ви имам темата.. занимавате се вие .. и е весело.. ама темата не е всъщност толкова сложна...
мъжете и жените карат различно- две мнения няма.. стиловете се базират на природата на двата пола
катастрофите- също.
мъжете карат по-агресивно и обичат да се доказват - затова си създават сами ситуации и после им е гот кат се измъкнат.. затова и като не се измъкнат повечето мъже се удрят със ясното съзнание какво става и защо става.. просто скороста на случката често ги изненадва ако нямат предишен опит
жените- жените имат инстинкт за самосъхранение имплантиран от тяхната природна функция- от там и карането им е целево- карат за да стигнат някъде и то ако може със минимални ексцесии.. размеси във тоя манталитет и усещането на някой от тях че са дами и като такива и на пътя трябва да им се отстъпва комбинирано със мисленето за 100 други неща и.. жените се удрят често не по тяхна вина, зареяни някъде из бездънния си манталитет и усет за живот... често омазването със по-нежния пол става абсолютно неочаквано за тях..
разбира се има и изключения- и от единия и от другия пол.. но като цяло няма как да се скрие факта че жената преди много хиляди години е гледала семейството да оцелее в пещерата докато мъжа е развивал окомер за да може да хвърли точно копието.. щото после нито вечеря, нито него е щяло да има.
а ако говоря за лични наблюдения- от 10 мъже и 10 жени лошите шофьори ще са примерно по 7 от всеки пол- но при мъжете ще е доста по-опасно да се качиш... щото най-страшното (и опасно) каране е като си решил че си добър.. а не си.. а във тази дисциплина мъжете са много много по-напред (назад?) със матеряла..
мъжете и жените карат различно- две мнения няма.. стиловете се базират на природата на двата пола

мъжете карат по-агресивно и обичат да се доказват - затова си създават сами ситуации и после им е гот кат се измъкнат.. затова и като не се измъкнат повечето мъже се удрят със ясното съзнание какво става и защо става.. просто скороста на случката често ги изненадва ако нямат предишен опит

жените- жените имат инстинкт за самосъхранение имплантиран от тяхната природна функция- от там и карането им е целево- карат за да стигнат някъде и то ако може със минимални ексцесии.. размеси във тоя манталитет и усещането на някой от тях че са дами и като такива и на пътя трябва да им се отстъпва комбинирано със мисленето за 100 други неща и.. жените се удрят често не по тяхна вина, зареяни някъде из бездънния си манталитет и усет за живот... често омазването със по-нежния пол става абсолютно неочаквано за тях..

разбира се има и изключения- и от единия и от другия пол.. но като цяло няма как да се скрие факта че жената преди много хиляди години е гледала семейството да оцелее в пещерата докато мъжа е развивал окомер за да може да хвърли точно копието.. щото после нито вечеря, нито него е щяло да има.
а ако говоря за лични наблюдения- от 10 мъже и 10 жени лошите шофьори ще са примерно по 7 от всеки пол- но при мъжете ще е доста по-опасно да се качиш... щото най-страшното (и опасно) каране е като си решил че си добър.. а не си.. а във тази дисциплина мъжете са много много по-напред (назад?) със матеряла..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
sluchaen_fen написа:Колко процента от мъжете/жените могат добре да управляват МПС на заден ход?
колкото - толкова..
по-скоро малко..
удволетворява ли те отговора?
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
sluchaen_fen написа:Колко процента от мъжете/жените могат добре да управляват МПС на заден ход?
колко сакатлъци са ставали при каране назад? мисля че въпроса ти не е правилен- задай въпроса "ако 2/3 от шофьорите са мъже- колко тежки катастрофи стават при които единия от шофьорите е жена"?
отговора е ... почти няма.. винаги големите сакатлъци са със мъже участници..
трябва да си зададеш и другия въпрос- какво е "да си добър шофьор"? да имаш усет за колата? да можеш да караш със 60.. назад? да можеш да стигнеш за 3 часа до морето? да можеш да изпревариш на косъм? тц... добрия шофьор е този дето не се маже.. а в тая дисциплина.. нежния пол има да го гониме много... ако и да влиза като руския цар във еднопосочните и да трябва да му се отместиш... това обаче не е опасно- по-скоро е чаровно...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Реших и аз да се включа. Та от над 10 години съм по пътищата и едно мога да ви кажа - само като гледам движението и веднага се откроява жената шофьор. По какво се познава ли? Ами не знам точно, но и жена ми, която не е шофьор и няма шофьорска книжка, също се научи да ги разпознава
. Може би защото жените шофьори много често "пречат" на мъжете да карат както си знаят - а именно - по-безразсъдно (в смисъл по-рисково). Най-често жените карат по-бавно от останалите участници в движението, като така нарушават ритъма и изнервят най-вече мъжете. И ако в дадена ситуация мъж минава с газ, за жената почти е сигурно, че набива спирачка. Малък пример: някой се опитва да ви засича - вие а)не се давате; б)покорно му отстъпвате. Във второто няма нищо лошо от гледна точка на безопасността.
Наблюдението ми е, че определено женската част е по-неориентирана на пътя - пример давам със сестра ми, която работи и жевее в Дубай (и кара E36 320i
) Обяснява ми как веднъж, карайки в най-лява лента с около 160, се усеща, че си изпуска отбивката на магистралата(следващата е след няколко километра), при което набива рязко спирачки и се опитва да се престрои от крайна лява в крайна дясна, без да гледа какво става зад нея
. Каза, че за малко две коли да я размажат. Осъзнава, че е направила страшна глупост и едва ли ще я повтори занапред - просто Господ я е пазил.
Та така мили дами - не се сърдете, но сте по-слаби в шофирането. На нас ни е ясно, че колите са ни продължение на "оная" работа, а също и страст. При повечето от вас те са просто средство за придвижване и затова отнасяте калая по пътищата от напомпани с тестостерон мъже, които се опитват да се направят на още по-мъже. Така е - ние сме агресорите, вие сте кротушките, въпреки че както има педерасти и лесбийки, така на пътя ще има жени-фурии и мъже-путки (сори за нацензорното).

Наблюдението ми е, че определено женската част е по-неориентирана на пътя - пример давам със сестра ми, която работи и жевее в Дубай (и кара E36 320i

Та така мили дами - не се сърдете, но сте по-слаби в шофирането. На нас ни е ясно, че колите са ни продължение на "оная" работа, а също и страст. При повечето от вас те са просто средство за придвижване и затова отнасяте калая по пътищата от напомпани с тестостерон мъже, които се опитват да се направят на още по-мъже. Така е - ние сме агресорите, вие сте кротушките, въпреки че както има педерасти и лесбийки, така на пътя ще има жени-фурии и мъже-путки (сори за нацензорното).
It's not who You are, it's who You know...
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5