:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 523i

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Plamin » 23 Мар 2013, 0:35

Здравейте колеги!
Колкото и да не ми се искаше дойде и моя ред да се разпиша в тази тема!
Става въпрос за следната обява viewtopic.php?p=3505556#p3505556
прикачам и част от писанията с въпросния колега
Снимка номер 1 е уговорката(никъде не пише продавам нещо на приятел!)
правя си оферта и уж сме ОК ... да ама НЕ след събранието на 20.01.2013 в София минавам през Самоков и пак греда.
Звъня на колегата а след уговорка ми казва мен ме няма оставил съм ги при приятел мини през него той ще ти ги даде :confused: но все пак си вика СУПЕР
колегата поне си е направил труда да ги остави :idea: пак ДА АМА НЕ :!: отивам чакам 20 мин. пред някаква къща да излезе някакъв пич и да разиграе сцена на това че търси ХАЛОГЕННИТЕ и РЕШЕТКАТА на предната броня.
"ОК незнам къде са к`во правим" това му беше въпроса, тъй като бързах го попитах мога ли да разчитам че ще ги намерите с твоя авер и ще ги пратите ???
"Няма проблем, веднага щом ги намеря ще ги пратя, той трябва да ти има телефона" ОК (малко съмнително той не ги намира и той ще ги търси ама ..)
мерак и не обърнах внимание ОСНОВНАТА ми грешка, но имайки предвид че обявата е пусната от човек толкова отдавна регистриран във форума ...
И все пак снимка номер 2 колегата ми е писал че ще си ги получа :clap: АМА пак не ясно се вижда шикалкавене, ама аз пак нали сам доверчив и си чакам!Ден, два, седмица, МЕСЕЦ но уви НЕ!
Писах на колегата няколко лични на който не отговори и накрая звъннах.
"Колега какво става ..."
" Отдавна не съм влизал в форума, пък и мислих че той ти ги е пратил"-- отдавна не е влизал а аз виждам че си е получил личното ;)
"И колко още да чакам"- нормално да попитам
"Ами да ти дам телефона да му звъннеш"- е тука направо захапах телефона
"На никой няма да звъня, Ти си пуснал обявата от чуждо име което е забранено ти се разбирай с него. Ако смяташ да продължаваш да продаваш във форума до седмица решете с твоя авер к`во правим, ако не на модераторите като некоректен за бан "- макар да мисля че тука е по добре саморазправа :censored:
след няколко дена последва снимка номер 3
Както казват господата полицай ооо системен нарушител!

П.С. Да цената е била ниска само халогените са си 100-тина лв, но така е пусната обявата.Аз вече прежалих решетката + халогени пари все още нямам върнати но ще следя постовете на колегата и на всяка тема ще пиша колко е коректен :yes:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Мар 2013, 21:26

Писах му.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Renalt Clio,MB 220 CDI,Fiesta RS Ti
Мечтае да кара: Карал сам я вече MB S65AMG!

Мнение от Kosturo » 26 Мар 2013, 22:43

:yes: Приемам грешката си,че реших да помогна.Продал съм 3-4000 артикола и никога не е имало проблем с мен.А сега колега като си толкова точен кажи:
-Единствената връзка с мен беше,че аз те упътих по телефона до момчето от което взе броните.
-С него си се разбирал какво да ти праща и какво не-НЕ С МЕН!
-Румен каза,че сте се разбрали за решетките,но нищо за халогените.
-Казах ти,че не е намерил така обещаното и е казал,че ще ти върне някакви пари.
-Дадох ти телефона му да се разберете
До тук нещо да излъгах?!

Сега относно обявата.Аз и въпросното момче си купихме по един М-пакет за 540-ките,аз се принудих по неволя,че начупих мойте зимата.Продадох колата с обикновени брони които ми изпаднаха на промация същия цвят.Пуснах си обява зя М-пакета.......продадох го ,но имаше още 5-6 кандидата.Споменах пред Румен,че сам си продал мойте брони и той каза дай да дам и моите.Свързах колегата с Румен и.....ЕТО СЕГА оплаква се от мен
Няма проблем,сложете бам или каквото искате.Имам вина,но колегата не е купил нищо от мен.Не се е разбрал с мен за липси и прочие.Аз играх ролята на буфер.Като му дадох дирекна връзка той ми заяви:АЗ НО НИКОЙ НЯМА ДА ЗВЪНЯ!
Е,че той като неиска..............
http://www.youtube.com/watch?v=KUwQ7xQbCbQ
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб http://www.youtube.com/watch?v=AtJIAb6q7FE
http://www.youtube.com/watch?v=fa5iGPWGBMY
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Мар 2013, 23:10

Това е едно много добро показно защо сме въвели това правило против пускането на чужди части в продажба... съвсем нагледно се вижда... сега да се види особено от тези, които са против и дано проумеят тези, които се опитват да помагат по такъв начин и да престанат да го правят. Защото това не е първият и няма да е последният случай, когато някой "гори" заради свой "приятел".

Сега заради твоя "приятел" ти ще обереш калая... ако профила ти тук е важен за теб е добре да измислиш как да оправиш нещата с човека т.е. макар да не ти директният "продавач" сам се замеси директно в цялата схема. От теб зависи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 523i

Мнение от Plamin » 27 Мар 2013, 0:53

Пиша само за да уточня.
През цялото време говоря с човека от телефона Kosturo виждам приятеля му за 10мин :!: след което той ми потвърди със лично и съм го сложил че няма да има проблеми :shock: а
Ами бай Х... защо не се появи преди хиляда пъти да те търся!!!
И накрая "ми звънни му" ?!?!? Е ти какво очакваше освен да кажа "аз на никой няма да звъня това ти ще го оправиш"!!!
Дай да търся кой ги е произвел?!!??!
След като има потвърждение на лично че ще получа обещаното от обявата а го няма .... аз лично ще си ги купя! Мога и имам възможност!
Но след като е обещано и не изпълнено е некоректен продавач!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39-99'Е39-03'
Мечтае да кара: самолет

Мнение от indzagio » 09 Апр 2013, 19:26

Внимание!!! Blademasta измамник!

Изненадааа, отварям пратката от Еконт, която ми върна и .... счупеният бутон от колата на колегата някак си се озова в моя пакет, а пък моя в колата на колегата. Само, че колегата е пропуснал да обърне внимание, че има щемпели с годините на производство и номерата.
Колега ти се оказа изключително нагъл мръсник и за да изпревариш събитията за едни скапани 5-10лв си готов да омаскариш авторитета на човек.
Ще си платиш, света е малак, два дни седмично съм в Пловдив, лесно ще стигна до теб, имам ти имената, телефона и района в който живееш.
Това си е един вид измама за която доказателството ми е в ръцете, чудя се дали пък да не пусна една жалба или просто да ти ......майката...
Това не може да е истина .....за 5-10лв....... чудя се........това не може да е истина, и защо се криеш вече зад някаква жена.... г-н Златко Ангелов, която отговаря на телефона ти с "няма такъв"?
Ще съжаляваш.....обещавам ти.

Изображение

Изображение

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e39 2001 525d 163+chip
Мечтае да кара: по-горното за дълго време

Мнение от Blademasta » 09 Апр 2013, 21:33

1) Бях на работа и незнам кой ми е пипал телефона !!!
2 ) Несъзнателно съм ти пратил грешния бутон - първо монтирах него и всички останали (явно и моя) неща ги прибрах заедно.
Нямам против да ти върна бутона само кажи адрес и го връщам за да приключим тая тъпа история!!!

Съжалявам, че така е станало - не съм го направил умишлено !!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 09 Апр 2013, 22:12

Blademasta написа:1) Бях на работа и незнам кой ми е пипал телефона !!!
2 ) Несъзнателно съм ти пратил грешния бутон - първо монтирах него и всички останали (явно и моя) неща ги прибрах заедно.
Нямам против да ти върна бутона само кажи адрес и го връщам за да приключим тая тъпа история!!!

Съжалявам, че така е станало - не съм го направил умишлено !!!

Усещаш ли как почва да ти пари под краката?
Защо беше цялото това пищене от теб?Май работата отива на крадеца вика, дръжте крадеца, а? :mhihi:
Как така случайно си сложил здравия бутон на твоята кола, а счупения си върнал на колегата?Да нямаш полтъргайст у вас?

Потребител
Аватар
Кара: e39 2001 525d 163+chip
Мечтае да кара: по-горното за дълго време

Мнение от Blademasta » 09 Апр 2013, 22:29

Никви полтъргайсти няма - несъзнателно съм сгрешил и още утре ще му върна копчето (до офиса на Еконт Илиенци) !!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Апр 2013, 8:44

In_Memoriam написа:За съжаление ще трябва и аз да се разпиша в тази тема. Бях пуснал обява, че купувам предна поставка за чаши за Е39. Писа ми потребител с никнейм Gorcho Racing Team. Личното съобщение съдържаше град и телефон. Реших да му се обадя след два дни, като по телефона той ме увери, че поставката е перфектна. Казах му, че ще му пиша във форума с данните ми, за да ми изпрати поставката по Еконт (въпреки, че и двамата сме от София). Не беше влизал 2 дни, след което е влязъл и е прочел съобщението. Чаках ден, два, три, но не получавах нищо. Реших да му звънна да го питам какво става. Обясни ми, че нямал интернет и ми загубил данните, затова ме помоли да му изпратя данните ми на SMS. Направих го. Отново си почаках 2-3 дни и нищо не получавах. Звъннах му да го попитам дали не е забравил случайно, но каза че не бил. След още 2-3 дни се отказвам от това да ми изпраща поставката за чаши, защото минаха 2 седмици, а аз не съм получил нищо.

За да не остана неразбран: този човек не ми дължи нищо, нито пък искам нещо от него. За мен той просто е несериозен и безотговорен и искам да предупредя други колеги, които имат желание да поръчват нещо от него да го имат предвид, защото към мен е бил некоректен по описания от мен начин, но към някой друг знае ли се - може да е доста по-сериозно.

Благодаря!

Този случай също е до тук!
Тази тема е за НЕКОРЕКТНИ търговци, а не за НЕСЕРИОЗНИ!

младши ентусиаст
Аватар

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от REMUS » 18 Апр 2013, 18:28

Здравейте, и аз попаднах на некоректен търговец.
Става въпрос за MPOWERfan memberlist.php?mode=viewprofile&u=20602
и за тази обява viewtopic.php?f=132&t=330804
В разговор по телефона го попитах, джантите прави ли са, имат ли заварки и кривини и така нататък, защото ще купя още 4 джанти от същия модел, но с различно ЕТ и ще правя от двата комплекта един. И ако купя едните трябва и другите да са добри, защото връщане назад няма. Той ме увери, че са перфектни и че няма да имам проблеми. Затова купих другите 4 джанти от друг колега от форума и сега купих и тези и се оказа, че съм се наиграл!
До сега съм проверил две от джантите, и оставих другите две за проверка.
И двете джанти бяха криви а в обявата пишеше че са прави! И двете джанти имат заварки по над 25см отвътре и едната е мазана с някаква смола за да държи въздух предполагам. Състоянието им е повече от трагично!
И за да не съм голословен пускам снимки на двете джанти.
photo_1.JPG

photo_2.JPG

В обявата пише "Гумите са Pirelli 215/55/17 който са в прилично здраве ще искарат сезона можеби и още един."
Тези гуми когато и да ги изхвърлиш ще им е късно, нестига че са изтрити , но и са криви.
Ето две от тях.
photo_3.JPG

Явно неслучайно не са снимани всички джанти и гуми.
Според мен този човек няма място в сериозен форум като този.
Никой да не купува нищо от него!
Абсолютен измамник!!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2013, 18:48

Писах му.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61/530XD
Мечтае да кара: на по-евтино гориво.

Мнение от MPOWERfan » 18 Апр 2013, 19:30

REMUS написа:Здравейте, и аз попаднах на некоректен търговец.
Става въпрос за MPOWERfan memberlist.php?mode=viewprofile&u=20602
и за тази обява viewtopic.php?f=132&t=330804
В разговор по телефона го попитах, джантите прави ли са, имат ли заварки и кривини и така нататък, защото ще купя още 4 джанти от същия модел, но с различно ЕТ и ще правя от двата комплекта един. И ако купя едните трябва и другите да са добри, защото връщане назад няма. Той ме увери, че са перфектни и че няма да имам проблеми. Затова купих другите 4 джанти от друг колега от форума и сега купих и тези и се оказа, че съм се наиграл!
До сега съм проверил две от джантите, и оставих другите две за проверка.
И двете джанти бяха криви а в обявата пишеше че са прави! И двете джанти имат заварки по над 25см отвътре и едната е мазана с някаква смола за да държи въздух предполагам. Състоянието им е повече от трагично!
И за да не съм голословен пускам снимки на двете джанти.
photo_1.JPG

photo_2.JPG

В обявата пише "Гумите са Pirelli 215/55/17 който са в прилично здраве ще искарат сезона можеби и още един."
Тези гуми когато и да ги изхвърлиш ще им е късно, нестига че са изтрити , но и са криви.
Ето две от тях.
photo_3.JPG

Явно неслучайно не са снимани всички джанти и гуми.
Според мен този човек няма място в сериозен форум като този.
Никой да не купува нищо от него!
Абсолютен измамник!!!!

Когато аз взех джантите бяха проверени в гумаджийница хората казаха,че са ок.Не са размонтирали гумите както и аз в периода в който съм ги карал (месец и малко).Не съм и подозирал за наличието на тези заварки! Ако са били видими без размонтиране на гумите никога не бих прикрил такова нещо.Абсолютно винаги съм бил страшно коректен в форума,нека колеги който са купували нещо от мен кажат ако искат разбирасе!
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 18 Апр 2013, 20:08

Абе тия гумаджии, дето са ги проверявали да не са Стиви Уондър, Рей Чарлс и Орхан Мурад? Щото 1 метър заварки и от самолет се виждат...То бива, бива, ама това вече е извън пътя...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 18 Апр 2013, 20:18

sas_88 написа:В такъв случай трябва да си вземеш джантите обратно и да върнеш парите на човека.

Не ме устройва вариант с връщане на парите, защото преди тези купих още 4 с по-голямо ЕТ.
Идеята ми е да карам предни джанти с голямо ЕТ и задни с малко, и понеже няма вариант да си купя такива джанти от един комплект, си купувам 8 джанти от двама различни продавача и си правя желания комплект. Дефакто сега ако му върна джантите, няма да имам какво да правя и другите 4.
Затова преди да купя другите 4, пу звънях на човека и го питах добри ли са джантите и имат ли заварки, за да знам да купувам ли другите.
Абе трагедия, кво да си говорим.....
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари