Проблем с течоста в разшерителния съд ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1996 I BMW 316i 1993
- Мечтае да кара: BMW X5
Проблем с течоста в разшерителния съд ?
Постоянно ми намаля антифриза,уш от никаде не тече,поне немога да разбера да тече.
Някои имал ли е подобен проблем даите информация какво да правя,от каде да почна ?

Някои имал ли е подобен проблем даите информация какво да правя,от каде да почна ?

- another90sm
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i e36 coupe M50B20
- Мечтае да кара: M6
Re: Проблем с течоста в разшерителния съд ?
Колко ти намаля колега? Ако е малко е възможно да капе някъде и да се изпарява и да не можеш да видиш къде е. Радиатора си провери, водната помпа , по съединенията от някъде да не таи (хлабава връзка някъде), под разширителния съд съм чел че има мисля някакво уплътнение или нещо от сорта беше.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
и аз бях така и един маркуч се оказа леко сецнат на едната скоба и буквално капкаше ама по 200-300мл на месец.
Сега пак почна ама тоя път е от казанчето и си взех ново от колегата Лавиатан и други ден ще да се монтиргва
Сега пак почна ама тоя път е от казанчето и си взех ново от колегата Лавиатан и други ден ще да се монтиргва

- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ви колеги днес се заемам с проверката дано да открия теча !

- Archi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: фадрома в народното събрание
Колега, може да е от капачката на радиатора и аз бях със същият проблем и аз съм с 520и и след като смених капачката, сега след близо 1000км течноста не се е изгубила(дано и така да остане), предполагам и ти като мен я развиваш и завиваш доста често, щом ти се губи течноста.
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
Archi написа:Колега, може да е от капачката на радиатора и аз бях със същият проблем и аз съм с 520и и след като смених капачката, сега след близо 1000км течноста не се е изгубила(дано и така да остане), предполагам и ти като мен я развиваш и завиваш доста често, щом ти се губи течноста.
Здрашеи колега искам да те попитам как така капачката ?
Колега и моята кола е 520 96, като твоята и аз имам проблем със течността, в началото губеше 400 мл. на година, но от няколко месеца гледам, че губи около 200 мл. на месец някъде и забелязах, че под разширителния съд е леко омазнено, когато стане по студено времето има вариант и уплътненията да са сдали багажа от времето или поне на другата ми кола това е проблема .... ще следя темата да видя при теб от какво е че и аз трябва да решавам тоя проблем 

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Karamanski_9191 написа:Archi написа:Колега, може да е от капачката на радиатора и аз бях със същият проблем и аз съм с 520и и след като смених капачката, сега след близо 1000км течноста не се е изгубила(дано и така да остане), предполагам и ти като мен я развиваш и завиваш доста често, щом ти се губи течноста.
Здрашеи колега искам да те попитам как така капачката ?
Капачката има 2 О-пръстена с времето сдухват и трябва се смени.
- e.stoqnov
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
и аз бях така и накрая се оказа водна помпа и ако е много малко и като загрее се изпарява и не може да го видиш като е студена гледаи всичко земи лампа и навираи главата вътре и хубаво огледаи
9 мнения
• Страница 1 от 1