Проблем с мигач и габарит
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с мигач и габарит
Здравейте, днес установих следния проблем. Сутринта отивам на работа и спирам до една закусвалня, оставам колата запалена на пуснати фарове и аварийни. Отидох и си купих нещо за хапване, при което като се връщам към колата и забелязах че задна габаритна светлина когато мигача светва нейната светлина отслабва ( остава по бледа) , качих се спрях аварийните и пуснах просто ляв мигач , слизам гледам пак същия проблем. Пробвах и с десния мигач там всичко е наред. Имали си някой на идея от какво може да се получава това и ако е нещо по елементарно да си го оправя сам , а ко не да ме посъветвате къде във Варна евентуално да отида да го поглендат. Благодаря предварително на всички който ще се опитат да ми помогнат

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Re: Проблем с мигач и габарит
Отечка на стопа може би. Виж кабелите отзад към стопа да не са оголени.
Мерси още утре ще погледна, а междувременно ако някой друг има други предположения също може да пише . Ще напиша какво е станало утре вечер с въпросните кабели , понеже чак тогава ще седна пред комп-а 

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Повишава се потенциала на масата отиваща към задната светлина. Иначе казано лоша маса към стопа. Най-вероятно проблема е в буксата.

погледнах кабелите и всичко изглежда наред. къде да отида да погледнат за какво става дума и евентуално да отсранят повредата , но по възможност по кадърно ( става дума за тук в Варна ) че не ми се ноди за нещо толкова малко пак до Добрич
Днес проблема беше отстранен. Оказа се че буксата която се включва в стопа изезе проблема или по точно два от кабелите . Сега вече е наред . Благодаря Ви за помоща !
6 мнения
• Страница 1 от 1