Проблем с климатроника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- hicon
- Потребител
-
- Кара: BMW 525TDS
Проблем с климатроника
Здравейте колеги,нов съм и се извинявам ако съм объркал нещо. Наскоро станах горд собственик на bmw е39 и имам следният проблем. Като карам и след известно време от топло започва да духа студено, колата е загряла с стрелката седи на 12 часа бае промяна, като затворя клапата да върти само вътре въздуха в купето започва да духа топла как го направя да вкарва отвънка поработи малко и пак същата работа. Свалих конзолата на климатроника и я почистих понеже има доста котараци и самият датчик не се виждаше, след като го почистиш покарах известно време и сега пак ми направи същия проблем, свалих конзолата и ми направи впечатление, че вентилаторчето неспира така ли трябва да е ? Някакви идеи от какво може да е ?
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: Проблем с климатроника
Граматиката ти е проблем и то сериозен.
Преди да загрее на "12 часа " си духа като хората и тогава почва да прави врътки или преди това още ? Т.е. колкото по-загряла колата толкова по-студено или изведнъж само си решава ? Вероятна причина е таралежа , но кажи и колко градуса ти показва на таблото щото може и темп. датчика да прави проблема.
Преди да загрее на "12 часа " си духа като хората и тогава почва да прави врътки или преди това още ? Т.е. колкото по-загряла колата толкова по-студено или изведнъж само си решава ? Вероятна причина е таралежа , но кажи и колко градуса ти показва на таблото щото може и темп. датчика да прави проблема.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Проблем с климатроника
Сигурно са клапите.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
3 мнения
• Страница 1 от 1