Тея глупави..
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Turturelo написа:имам нещо предвид и дано като изтрезнея да не съм го забравил, но поне ще остане написано
а ми хайде да видим

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Малко извън темата ама на тати в Е34-ката се седи доста по удобно отколкото в 1 серия
Не съм я карал но поседнах малко да видя какво е самоусещането в тази кола, а то беше като на купено куче на което са връчили пластмасов волан
Иначе не съм против новите БМВ-та, даже съм за
, ама тоя новия дизайн не мога д аго усетя, стои твърде изкуствен (думата е изгъзен). Ма то целия свят е тръгнал на изгъзване и педерастия, тей че ще трябва да се свиква, поне със първото 

dinko_sd написа:Малко извън темата ама на тати в Е34-ката се седи доста по удобно отколкото в 1 серияНе съм я карал но поседнах малко да видя какво е самоусещането в тази кола, а то беше като на купено куче на което са връчили пластмасов волан
Иначе не съм против новите БМВ-та, даже съм за
, ама тоя новия дизайн не мога д аго усетя, стои твърде изкуствен (думата е изгъзен). Ма то целия свят е тръгнал на изгъзване и педерастия, тей че ще трябва да се свиква, поне със първото
Мда и аз след като седях в 760Li Individual като седнах в на един познат Е34ката имах чуството,че съм в някоя циганска къща

SlipKnoT написа:Turturelo написа:казах аз, че не сте за този форум ама кой да ме чуе ..
Казва го човек които кара голф 4.. някак си не върви..![]()

Ти какво караш? А какво работиш? Има ли значение, че продаваш краставици и караш 20 годишна талига, ако харесваш Aston Martin?
Или пък имали значение, че си 20 годишен пунгаш, а харесваш часовници по 20 000 евро? Няма .. поне според мен .. дали караш кола за 20 000лв, а харесваш Bugatti Veyrno или Bentley Continental GT Mulliner . .. също няма .. дали правиш пълнени пиперки, но мечтаеш да си холивудски актьор .. отново няма .. предпочитам да живея в къща за 200 000лв и да карам кола за 15 000лв, от колкото да карам кола за 200 000лв и да живея в кочина за 15 000лв. Пък нека някой ме гледа какво карам ..

Последна промяна Turturelo на 05 Сеп 2006, 23:06, променена общо 2 пъти
Turturelo написа:MaXimal написа:Мда и аз след като седях в 760Li Individual като седнах в на един познат Е34ката имах чуството,че съм в някоя циганска къща![]()
![]()
Не знам дали си го виждал този индивидуал... момчетата от Мкар твърдяха,че е най-скъпата седмица в България,даже й бяха правили някаква хомоголация(бахти думата) за безжичен интернет или нещо от сорта.Абе уникална машина... искаха и някакви 350 000 до колкото си спомням

Edit: Абе тва чудо имаше повече монитори отколкото в офиса mhihi:

Edit: Или пък "бившето" 535д индивидуал

Последна промяна MaXimal на 05 Сеп 2006, 23:13, променена общо 1 път
ако има телематичните услуги на BMW Assist може да има инет, има фунция да пращаш майли и т.н. .. принципно всеки невнасян или нов модел до сега в България минава ТехноТест, за да сертифицира по БДС .. малко ли папки данни съм замъкнал в ТехноТест при чичо Иван Иванов ..
Първото 535d Individual беше Brass Metallic с червена кожа вътре и //M пакет. От BMW се обаждаха два пъти да питат дали не сме объркали комбинацията, защото беше леко извратена .. има документирано от охранителните камери как влезе на врати от автовоза в гаража
Първото 535d Individual беше Brass Metallic с червена кожа вътре и //M пакет. От BMW се обаждаха два пъти да питат дали не сме объркали комбинацията, защото беше леко извратена .. има документирано от охранителните камери как влезе на врати от автовоза в гаража

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Владо,без да влагам лоши чувства,ще те помоля да не правиш подобни коментари.
Може да си карал много БМВ-та,може да работиш в Мюнхен,може да знеш много
неща от кухнята,но това по никакъв начин не те прави нещо повече от другите
потребители на този форум.Тук всички сме се събрали,обединени от една марка,
от една идея и с една цел-популяризиране на марката БМВ в България.
Така че звучи доста грозно да се делим според пари,работа или други такива неща.
Поне така си мисля аз.
И си вземи накрая едно собствено БМВ,за да не ставаш обект на подобни подмятания
Така че звучи доста грозно да се делим според пари,работа или други такива неща.
Поне така си мисля аз.
И си вземи накрая едно собствено БМВ,за да не ставаш обект на подобни подмятания

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Turturelo написа:SlipKnoT написа:Turturelo написа:казах аз, че не сте за този форум ама кой да ме чуе ..
Казва го човек които кара голф 4.. някак си не върви..![]()
ей приятел .. имай малко себеуважение, може пък повече BMW-та да са ми минали през ръцете от колкото ти си виждал през живота си .. не бъди такъв мазухист .. намери си по-лесна "мишена" да ползваш подобни доводи .. не е мястото да си мерим .. познанията тук .. Възможно най-елементарното сравнение направи. Да, .. карам Golf IV .. имам два дори .. и ми е перфектно .. върви с 200км/ч, има климатроник и чудесна музика .. инвестирам парите си в много по-умни неща от колкото автомобили .. трябва ли да позирам, че карам М3 или Z4 .. по простата причина, че имам възможност да карам BMW-та, които ти не си виждал все още и отделно се занимавам с неща, които ми позволяват да карам достатъчно автомобили от други марки, включително доволно много екзотики.
Ти какво караш? А какво работиш? Има ли значение, че продаваш краставици и караш 20 годишна талига, ако харесваш Aston Martin?
Или пък имали значение, че си 20 годишен пунгаш, а харесваш часовници по 20 000 евро? Няма .. поне според мен .. дали караш кола за 20 000лв, а харесваш Bugatti Veyrno или Bentley Continental GT Mulliner . .. също няма .. дали правиш пълнени пиперки, но мечтаеш да си холивудски актьор .. отново няма .. предпочитам да живея в къща за 200 000лв и да карам кола за 15 000лв, от колкото да карам кола за 200 000лв и да живея в кочина за 15 000лв. Пък нека някой ме гледа какво карам ..
С това което казах имам събвсем друго предвид и по скоро се базиках.. ама карай ти пак започна стара песен на нов глас.. АЗ ИМАМ.. АЗ КАРАМ.. и т.н. сички го разбрахме това можеше да не се "показваш".. жив и здрав ае.. катанеца

- Новини
-
Много тегава тема сте подхванали...
С празен джоб и мнение, изградено на базата на картинки в Интернет и зяпане на паркирано БМВ, надали имаме правото да определяме кое е боклук и кое не.
Момци, аз съм заклет фен на старите баварски класики и си троша парите именно за тях, но когато седна в някоя от новите "пластмасови играчки" на любимата марка, определено не мога да си изкривя душата. Тези коли имат съвременна визия и технологии, а баварския дух си е точно там, където очакваме да го открием, стига да не страдаме от предубеждения. Затова вместо да си губите времето в четене на нечие друго мнение, вземете си направете живота такъв, че да можете да си държите в гаража си това, което точно на вас си ви харесва, без значение ново или старо е то.
С празен джоб и мнение, изградено на базата на картинки в Интернет и зяпане на паркирано БМВ, надали имаме правото да определяме кое е боклук и кое не.
Момци, аз съм заклет фен на старите баварски класики и си троша парите именно за тях, но когато седна в някоя от новите "пластмасови играчки" на любимата марка, определено не мога да си изкривя душата. Тези коли имат съвременна визия и технологии, а баварския дух си е точно там, където очакваме да го открием, стига да не страдаме от предубеждения. Затова вместо да си губите времето в четене на нечие друго мнение, вземете си направете живота такъв, че да можете да си държите в гаража си това, което точно на вас си ви харесва, без значение ново или старо е то.

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
!!Asen_X написа:Много тегава тема сте подхванали...

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
MaXimal:
Точно от теб очаквах първата реплика по въпроса (с оглед на снимките които имаш в галерията). Ама хайде да говорим сериозно, много ясно че Е34 е кочина в сравнение с 760Li, но аз говоря за друго, а именно че едно време БМВ не се правеше за ширпотреба и неща като шофйорската позиция са много важни, а 1 серия е направена за схванати жени с къси поли да я карат
Скоро сядах в ново MB CLK и това си е гъзарска кола отвсякъде, но имах чувството че седя на земята и това беше първото впечатление от колата, а не това че е с бежова кожа вътре и супер табло. Абе нещата са опорачени доста в днешно време....
Turturelo:
И на мен ми харесва тази философия, ама за 20000 лв. бих си спретнал една Е46-чка
Ако трябва да съм откровен някога ми е писвало от БМВ и съм се качвал на други коли само за да узная че следващата ще е пак БМВ
Болна работа!!
Мда и аз след като седях в 760Li Individual като седнах в на един познат Е34ката имах чуството,че съм в някоя циганска къща muhihihihi muhihihihi muhihihihi
Точно от теб очаквах първата реплика по въпроса (с оглед на снимките които имаш в галерията). Ама хайде да говорим сериозно, много ясно че Е34 е кочина в сравнение с 760Li, но аз говоря за друго, а именно че едно време БМВ не се правеше за ширпотреба и неща като шофйорската позиция са много важни, а 1 серия е направена за схванати жени с къси поли да я карат

Turturelo:
предпочитам да живея в къща за 200 000лв и да карам кола за 15 000лв, от колкото да карам кола за 200 000лв и да живея в кочина за 15 000лв.
И на мен ми харесва тази философия, ама за 20000 лв. бих си спретнал една Е46-чка

Ако трябва да съм откровен някога ми е писвало от БМВ и съм се качвал на други коли само за да узная че следващата ще е пак БМВ

bmwdriver написа:Владо,без да влагам лоши чувства,ще те помоля да не правиш подобни коментари.
Поне така си мисля аз.
явно четете м/у редовете .. прочети няколко пъти какво пише най-отдолу в поста ми .. трябва ли с големи червени букви да си повтарям думите, за да разберете, че според мен СЪЩО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО КАРАШ И КАКВО ХАРЕСВА? Аз ли сравнявам кой какво кара или пича писал няколко мнения над мен, че започваш с "Владо .. не че така ами иначе"? Или на мнението, което сега е написал трябва да му отговоря в същия елементарен тон? Аз имам и по-лесно решение ама не го е заслужил още .. Ти ми кажи ..