Затъмняване на прозорците и каране на заден ход?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
много хубав въпрос на колегата kranki:)
някои да отговори.. защото мисля да си свалям моето фолио и да слагам по тъмно
някои да отговори.. защото мисля да си свалям моето фолио и да слагам по тъмно

Хм до колкото знам нямаме право да слагаме фолио на задния джам ... Така, че внимавайте с лепенето по задния джам. Реших да погледна с сайта на КАТ кво пише по въпроса и ме изненада фактът, че не са обновили ЗДП ...
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
Иначе и аз планирам затъмняване на задните джамове, още размишлявам за задния джам какво да правя ...
Никой не посмена марката на фолиото която е изпозлвал, както и цени. Тук в Плевен ми дадоха оферта за 15 лв/детаил.
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
Иначе и аз планирам затъмняване на задните джамове, още размишлявам за задния джам какво да правя ...
Никой не посмена марката на фолиото която е изпозлвал, както и цени. Тук в Плевен ми дадоха оферта за 15 лв/детаил.
Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
НЕ се излагаи мисли с главата, как ше нямаш право да затъмниш задния джам, ми ако караш баничарка или бус, които нямат заден джам ? важно да е имаш странични Изправни огледала тва е..! а 15лв на стъкло е супер:) виж там едно добро фолио и си бомба
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Цена от 15лв. е някакъв посредствен вариант и по-добре не го прави. Това е с обикновенно фолио от 3лв. което се драска и се отлепва/става на мехури/при положение че истинското фолио е от 45лв./ кв.м, нагоре. При мен две странични и задно струваше 220лв. с труда и вече година не е мръднало. Освен това изобща не се познава че върху стъклата има фолио все едно са оцветени в заводски условия.
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
ами питам защото с шпакличката може и да ги прекъснеш а и при отлепяне пак има риск.знам ли... ако някой има опит да сподели имали някакъв проблемhellbull написа:че какво да им преви фолйото на реотаните.
.
- БЕРЛИН
- Потребител
-
- Кара: Е 39/523
Re: Затъмняване на прозорците и каране на заден ход?
Здравейте,намерих много хубав сайт за фолио с готови шаблони за стъклата
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
е човека почти 5 години събира сили да напише мнение... не бързай сега 

- БЕРЛИН
- Потребител
-
- Кара: Е 39/523
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ето, лесно е колега... и мерси много за информацията на сайта, който сам по себе си е интересен
сега остава пловдивчани, като теб, да се включат с преки впечатления от фирмата и продуктите ѝ
сега остава пловдивчани, като теб, да се включат с преки впечатления от фирмата и продуктите ѝ

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
А аз да ви питам тия с предните тъмни стъкла,как се оправяте с куките? Защото и мойте са затъмнени,ама са малко по специални 

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Така се оправих, че ме спряха от движение.
- chervanskyi
- Потребител
-
- Кара: е 46
- Мечтае да кара: ТАНК
И моите са затъмнени, дано да не се налага да се оправям с куките пу-пу-пу!!!
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Точно така - както колегата по-нагоре написа на задния прозорец фолиото е забранено, може само щора.Аз реших проблема по метода с един фишек - чукаси зайци, а именно сложих 75% от страни на колата, а на задния 30% така куките не се заяждат, виждам горе-долу назад и честно казано разликата с другото фолио визуално не е чак огромна 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5