Защо мили дами....защооо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 05 Сеп 2006, 12:05

Спорът, който се е заформил тук според мен може да стане безкраен. Естествено, че всеки ще поддържа тезата, че неговия пол е по- умел в шофирането. А за статистиките- не трябва да обърщаме внимание на това кой от двата пола доминира в тях, важното е, че и двата ФИГУРИРАТ там. Затова без значение дали си мъж или жена всички трябва да бъдем внимателни на пътя.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 05 Сеп 2006, 12:11

Мъжете често се правят на големи мъже и карат доста рисково, това е така. Понякога и аз се разсейвам и правя груби грешки на пътя, но това е нормално, всички сме хора. ОБаче само вчера от 3 рискови ситуации и в трите участваха жени. Някакви нямате усет дами, ама хич. Поне по-голямата част от тези на пътя. Има една позната на майка ми, която шофира безумно добре! НАправо никога няма да стигна нейното ниво, изключително уверено и прецизно караше. Но има толкова много шилета... Карат с 30-40 километра в час и пак създават големи опасности с рязко спиране, супер бавни и необмислени маневри и т.н. Ах, направо необяснимо е - повечето случай като карам зад жена и отварям уста и не мога да повярвам какво се случва. 90% познавам, че е жена зад волана. Най-много гафове на мъже шофьори се забелязват като събота и неделя селчаците са си дошли от Област Видин към град Видин - тогава си ходя пеша :roll:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Сеп 2006, 12:20

а да и още едно нещо, че сетих, тая зима ми се случи, поне това за мъж не съм го чувал, нито виждал, ама заклевам се в квото искате, че го видях със собствените си очи...

Та зимата, пред 3-ти блок в студентски град, слизам аз, паля си колата, чакам да позагрее и тръгвам леко леко, спирам и тихо, чинно и мирно, чакам една мадама с Карера 990 и нещо с 19-20" черни джанти (ако въобще има значение), та мадамата прави маневрите (едновременно говори по телефона) и тръгва да излиза от паркинга, там който знае, паркинга е почти перпендикулярен на пътя, та мацката спира, аз зад нея на 10-15 метра, гледам и се любувам и какво направи тая, БИЕ ДЕСЕН МИГАЧ и си завива наляво като пич :shock: Падна ми ченето. Ама и простих, хубава беше, колата също, пък и мадамата говореше по телефона, не е лесно да се върти волана с една ръка и да се включват правилните мигачи... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Сеп 2006, 12:25

И в Софето е кофти когато всички граждани си идат на село :mhihi:
Щото трафика става значително по малко и просто си нямате на идея до какви своеволия на страхливите и некадърни шофиори можете да станете свидетели.Същите през седмицата когато е як трафика не карат защото явно ги е шубе :mhihi: и по разбираеми причини в града ни е по-безопасно за каране когато има трафик :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 05 Сеп 2006, 12:37

А по зглавието на темата да добавя ,да жените са разсеяни и доста повече време им е необходимо за да добият опит и съответно да станат добри шофиори!
Не казвам,че няма такива просто са по малко като процент!
Има и друго много млади жени имат възможност да карат коли ,всички знаем на какво ги учи инструктора (на нищо) ,следователно ако няма кой да се занимава с тях в началото те са принудени да се самоубучават по улиците ,вече шофирането е необходимост.
И на практика какво се получава повечето мъже взимат една малка чекия на жените си и ги пускат да "пасът" за да не ги занимават с техните проблеми в натовареното ежадневие.
Последна промяна vld на 05 Сеп 2006, 13:09, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 05 Сеп 2006, 12:55

Eliana написа:Спорът, който се е заформил тук според мен може да стане безкраен. Естествено, че всеки ще поддържа тезата, че неговия пол е по- умел в шофирането. .

аз не поддържам такава теза , а точно обратното , че шофирането няма общо с пола, но явно и сто пъти да го повторя ще е все тая....така че се отказвам от безсмислено и безкрайно говорене... :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 05 Сеп 2006, 12:56

а с кое има общо :?: :roll: :winky: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 05 Сеп 2006, 13:40

vicho написа:а с кое има общо :?: :roll: :winky: :mhihi:

не от всяко дърво свирка става.........дето има един лаф, та и с шофирането така........... не на всеки му се отдава...... а това че всеки се е качил в колата и си мисли че може да кара.. е друг въпрос!
.
..
...
....
.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 05 Сеп 2006, 13:55

Драга, шофирането е като волейбола 95% тренинг и 5% талант, тъй, че тея за дърветата и свирките на друго място. :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 05 Сеп 2006, 14:00

Lila_Angel написа:
Eliana написа:Спорът, който се е заформил тук според мен може да стане безкраен. Естествено, че всеки ще поддържа тезата, че неговия пол е по- умел в шофирането. .

аз не поддържам такава теза , а точно обратното , че шофирането няма общо с пола, но явно и сто пъти да го повторя ще е все тая....така че се отказвам от безсмислено и безкрайно говорене... :roll:

То така става, като никой не чете какво му се пише. Като зациклят на една теза и все едно говориш на стена :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 05 Сеп 2006, 14:00

да вярно е че до голяма степен всичко е Опит! но си мисля че трява да ти се отдава...... познавам и жени и мъже които имат книжки от сумати време и шофират.......... и продължават да прават глупости и да създават рискови ситуации!
.
..
...
....
.....

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 05 Сеп 2006, 14:05

Най-лошото е според мен ,че няма никаква колегиалност по пътищата!!!
И просташкия манталитет е повече от необходимото!
Докато не станем по културни няма да се оправят нещата :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 05 Сеп 2006, 14:09

Azrail написа:Целият проблем на жените е, че нямат пространствено мислене... За тях светът е двуизмерен :mhihi: Оттам лошата преценка на пътната обстановка...
Това са факти, не е "храна"...

двуизмерен - съвършенно вярно :!: :mhihi:

а и явно мъжете им ги залъгват в истинската величина на 20см и при паркирането се допускат грешки :mhihi:

sappa, не се ядосвай, ще оправиш колата ;)
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sluchaen_fen » 05 Сеп 2006, 14:23

Чух следната култова реплика от един арабин:
"Вие в България имате много катастрофи, защото давате книжки на жените. При нас жена няма право да седне зад волана. Дори жена няма право САМА да върви по тротоара."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 05 Сеп 2006, 14:25

sluchaen_fen написа:Чух следната култова реплика от един арабин:
"Вие в България имате много катастрофи, защото давате книжки на жените. При нас жена няма право да седне зад волана. Дори жена няма право САМА да върви по тротоара."

Ами отивай при тях тогава :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата