Софтуер за диагностика на E34 TDS
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Софтуер за диагностика на E34 TDS
IMPULS написа:zvetiko написа:И аз съм в тези 20.С много добри впечатления съм от колегата, имам кабела му, но определно не чете всички коли- твърдя го от собствен опит. Дано ти да си от късметлиите. Ако не се получи, поне няма да си дал 200лв. за пловдивският интерфейс.
Имаш ли наблюдение с кои не се е получило ,примерно мотор купе?
На tds не съм го пробвал. Имал съм проблеми с М50В20 на Е34, с М50В25 на Е36, с В16 на Е36. Като цяло някъде в около 5 БМВ-та не успях да вляза. Пробвал съм и там където влизам с GT1- някъде става, някъде не. Но теб GT1 едва ли те интересува, защото и там има вариации и това, което реално върши работа е доста скъпо.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
zvetiko написа:IMPULS написа:zvetiko написа:И аз съм в тези 20.С много добри впечатления съм от колегата, имам кабела му, но определно не чете всички коли- твърдя го от собствен опит. Дано ти да си от късметлиите. Ако не се получи, поне няма да си дал 200лв. за пловдивският интерфейс.
Имаш ли наблюдение с кои не се е получило ,примерно мотор купе?
На tds не съм го пробвал. Имал съм проблеми с М50В20 на Е34, с М50В25 на Е36, с В16 на Е36. Като цяло някъде в около 5 БМВ-та не успях да вляза. Пробвал съм и там където влизам с GT1- някъде става, някъде не. Но теб GT1 едва ли те интересува, защото и там има вариации и това, което реално върши работа е доста скъпо.
За тия пари едва ли има по-рентабилен аматьорски кабел, който да може да чете и по - дъртите кошлета.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Напълно съм съгласен, стига да си от тези при които става.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
zvetiko написа:Напълно съм съгласен, стига да си от тези при които става.
Тия дни ще видя дали става при мен. До сега моята кошница съм я качвал на ADIA ATS 900 и BOSCH KTS 570, но са скъпички за любителски цели.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
zvetiko написа:Напълно съм съгласен, стига да си от тези при които става.
та ти имаш кабел за е34 ТДС,който чете горивата така ли?
ТДС - Турбо Див Селянин
- IMPULS
- Потребител
-
- Кара: E46 compact, e38, e65, s1000rr,
- Мечтае да кара: Всички BMW-та
Моя кабел утре идва,както и преходника от обд 16 към бмв 20.И до края на седмицата ще ви кажа как случват нещата с M51,както и какво се вижда.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Bavarishe написа:zvetiko написа:Напълно съм съгласен, стига да си от тези при които става.
та ти имаш кабел за е34 ТДС,който чете горивата така ли?
Чете доста неща, количеството на впръсканото гориво е едно от тях.
Моя кабел утре идва,както и преходника от обд 16 към бмв 20.И до края на седмицата ще ви кажа как случват нещата с M51,както и какво се вижда.
О.К. Ще пишеш какво е станало.

- IMPULS
- Потребител
-
- Кара: E46 compact, e38, e65, s1000rr,
- Мечтае да кара: Всички BMW-та
Колеги,кабела върши чудесна работа на M51.Може да се регулира гориво обороти отварят си се живите данни
.И да обобщя,ако някои търси и се чуди какъв софтуер и кабел да си вземе за М51 TDS и търсачката го прати в тази тема,кабела е от колегата metodi88 и с dis си е напълно функционален комплект за диагностика,и мисля че е най евтиния вариант.Нужен е компютър с COM PORT и хард по голям от 10 gb.С INPA не се получава при мен,но до колкото разбрах на по новите TDS-и става предполагам с ДДЕ 2.2

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2