Защо мили дами....защооо
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Azrail написа:Целият проблем на жените е, че нямат пространствено мислене... За тях светът е двуизмеренОттам лошата преценка на пътната обстановка...
Това са факти, не е "храна"...
Би ли ме запознал с научните изследвания и емпиричните данни върху, които са обосновани тези твои "факти"? Може пък да са толкова убедителни, че да се наложи да се вземат всички шофьорски книжки на жени...

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
anabella написа:Lila_Angel написа:аз пък съм виждала всичките цитирани ситуации, но в главната роля е бил мъж....така че шофирането и пола нямат нищо общо. (точката се чете.)
![]()
![]()
Подкрепям с две ръце![]()
Шофьорските умения не зависят от пола.
Вярно че не зависят от пола но статистиката като се намеси нещата излизат накриво на нежния пол.
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Lucky написа:anabella написа:Lila_Angel написа:аз пък съм виждала всичките цитирани ситуации, но в главната роля е бил мъж....така че шофирането и пола нямат нищо общо. (точката се чете.)
![]()
![]()
Вярно че не зависят от пола но статистиката като се намеси нещата излизат накриво на нежния пол.
Точно обратното. Жените предизвикват по-малко ПТП-та. Например във Франция (предполагам там жените не са по-добри) гражданската отговорност за жени е по-малка сума, защото са по-малко рискови на пътя

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
да и аз не твърдя че всички жени са еднакви..(известно ми е за 1-2 изключение..
) но това е масово срещано поведение на пътя за съжаление приоритетно при жените...това е моето мнение моля не ме нападайте пак за полов расизъм.. 

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
anabella написа:Lucky написа:anabella написа:Lila_Angel написа:аз пък съм виждала всичките цитирани ситуации, но в главната роля е бил мъж....така че шофирането и пола нямат нищо общо. (точката се чете.)
![]()
![]()
Точно обратното. Жените предизвикват по-малко ПТП-та. Например във Франция (предполагам там жените не са по-добри) гражданската отговорност за жени е по-малка сума, защото са по-малко рискови на пътя
Едва ли по малкия риск идва от по-малко на брой ПТП, просто като се фраскат е с по-малка скорост и по-малки щети. Пак средно статистически. А там гражданската отговорност на индивид ли се прави или на автомобил, че нещо не ми се връзва.
- anabella
- младши ентусиаст
-
Ми то не е точно гражданска отговорност, просто използвах българската аналогия. Това е част от застраховката на автомобила и ако собственикът е жена вноската е по-ниска. Хайде сега, не ние се правим на мъже, караме бясно и рисково 

- Azrail
- UFO Pilot
-
Чакайте сега, да не би да вземете да изкарате жените по-добрите шофьори?
ОБМ, ще взема да карам само на пистата

ОБМ, ще взема да карам само на пистата

MORE BEER!
- anabella
- младши ентусиаст
-
Azrail написа:Чакайте сега, да не би да вземете да изкарате жените по-добрите шофьори?
ОБМ, ще взема да карам само на пистата![]()
Никой не е казал такова нещо. Просто не е вярно, че шофьорските умения зависят от пола. Другото е излагане на факти.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ми аз съм от отбора на Азраил понеже всеки ден пиша за катастрофи, та малко ФАКТИ
"жена не спря на знак стоп с своя чисто нов мерцедес и блъсна дядо с мотопед"
"жена загина при тежка катастрофа, задминавайки първи камион (ТИР), вместо да се прибере между двата камиона, продължава своето изпреварване и на втория и се удря челно в трети идващ отсреща" <-- това ако не е недооценяване на ситуация, не знам кое ще е...
И прясно прясно от преди 10-на дни, една лелка (50-на години с своя форд ка) прави ляв завой на червено, дори без да погледне дали идва някой от долу (по Хр. Ботев), в този случай е брат ми, той минава на зелено и я удря в вратата и калника (странично), тъй като тя излиза от колоната с коли с мръсна газ, и на въпроса "КАКВО ПРАВИШ", тя отговаря, "ми дадох пълна газ за да мина по-бързо", това се случва в 3 часа следобяд на един от най-оживените булеварди в София, какво се надява тая, да мине на червено и да не я уцели някой ли. Слава на Бога, НЯМА ПОСТРАДАЛИ! Автомобила на брат ми е в плачевно състояние.
ОЩЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ЖЕНИ!!!

"жена не спря на знак стоп с своя чисто нов мерцедес и блъсна дядо с мотопед"

"жена загина при тежка катастрофа, задминавайки първи камион (ТИР), вместо да се прибере между двата камиона, продължава своето изпреварване и на втория и се удря челно в трети идващ отсреща" <-- това ако не е недооценяване на ситуация, не знам кое ще е...

И прясно прясно от преди 10-на дни, една лелка (50-на години с своя форд ка) прави ляв завой на червено, дори без да погледне дали идва някой от долу (по Хр. Ботев), в този случай е брат ми, той минава на зелено и я удря в вратата и калника (странично), тъй като тя излиза от колоната с коли с мръсна газ, и на въпроса "КАКВО ПРАВИШ", тя отговаря, "ми дадох пълна газ за да мина по-бързо", това се случва в 3 часа следобяд на един от най-оживените булеварди в София, какво се надява тая, да мине на червено и да не я уцели някой ли. Слава на Бога, НЯМА ПОСТРАДАЛИ! Автомобила на брат ми е в плачевно състояние.
ОЩЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ЖЕНИ!!!

Последна промяна vicho на 05 Сеп 2006, 11:43, променена общо 2 пъти
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Azrail написа:Чакайте сега, да не би да вземете да изкарате жените по-добрите шофьори?
ОБМ, ще взема да карам само на пистата![]()
ето, типичен пример за мъжко недоглеждане

прочети и моето мнение и това на Анабела - казали сме и двете , че умението за шофиране няма общо с пола.

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
vicho написа:ми аз съм от отбора на Азраил понеже всеки ден пиша за катастрофи, та малко ФАКТИ
"жена не спря на знак стоп с своя чисто нов мерцедес и блъсна дядо с мотопед"![]()
![]()
![]()
![]()
"жена загина при тежка катастрофа, задминавайки първи камион (ТИР), вместо да се прибере между двата камиона, продължава своето изпреварване и на втория и се удря челно в трети идващ отсреща" <-- това ако не е недооценяване на ситуация, не знам кое ще е...![]()
И прясно прясно от преди 10-на дни, една лелка (50-на години с своя форд ка) прави ляв завой на червено, дори без да погледне дали идва някой от долу (по Хр. Ботев), в този случай е брат ми, той минава на зелено и я удря в вратата и калника (странично), тя излиза от колоната с коли, и на въпроса "КАКВО ПРАВИШ", тя отговаря, "ми дадох пълна газ за да мина по-бързо", това се случва в 3 часа следобяд на един от най-оживените булеварди в София, какво се надява тая, да мине на червено и да не я уцели някой ли. Слава на Бога, НЯМА ПОСТРАДАЛИ! Автомобила на брат ми е в плачевно състояние.
ОЩЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ЖЕНИ!!!![]()
![]()
нали не очакваш да ти цитирам сто пъти по-обемната статистика на тежки катастрофи, при които водачите са били мъже?
колкото до последното - щом не те кефят, минавай на мъже!

- anabella
- младши ентусиаст
-
vicho написа:ми аз съм от отбора на Азраил понеже всеки ден пиша за катастрофи, та малко ФАКТИ
"жена не спря на знак стоп с своя чисто нов мерцедес и блъсна дядо с мотопед"![]()
![]()
![]()
![]()
"жена загина при тежка катастрофа, задминавайки първи камион (ТИР), вместо да се прибере между двата камиона, продължава своето изпреварване и на втория и се удря челно в трети идващ отсреща" <-- това ако не е недооценяване на ситуация, не знам кое ще е...![]()
И прясно прясно от преди 10-на дни, една лелка (50-на години с своя форд ка) прави ляв завой на червено, дори без да погледне дали идва някой от долу (по Хр. Ботев), в този случай е брат ми, той минава на зелено и я удря в вратата и калника (странично), тя излиза от колоната с коли, и на въпроса "КАКВО ПРАВИШ", тя отговаря, "ми дадох пълна газ за да мина по-бързо", това се случва в 3 часа следобяд на един от най-оживените булеварди в София, какво се надява тая, да мине на червено и да не я уцели някой ли. Слава на Бога, НЯМА ПОСТРАДАЛИ! Автомобила на брат ми е в плачевно състояние.
ОЩЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ЖЕНИ!!!![]()
![]()
Защо не изложиш и информация за катастрофи с мъже, това ми се струва тенденциозно

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Пак неразбрахте за какво говоря (и за какво говори Азраил), типично женския стил, правите се на бити мечки. Ама както и да е. Няма да се обеснявам като петокласничка.
Надявам се колегите да ме разбраха.
колкото до мнението на Лила за миниването на мъже, много смешно
направо се изкъртих, дано не ти се случи или на някой от твойте близки да видиш колко е "весело"

колкото до мнението на Лила за миниването на мъже, много смешно

Последна промяна vicho на 05 Сеп 2006, 11:52, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
vicho написа:Пак неразбрахте за какво говоря (и за какво говори Азраил), типично женския стил, правите се на бити мечки. Ама както и да е. Няма да се обеснявам като петокласничка.
Аха
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Когато фактите говорят - и жените мълчат!!!
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001601
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4202199.stm
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001601
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4202199.stm
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5