LED крушки
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
LED крушки
След като смених за пореден път крушката на задния габарит, се загледах и видях, че почти всички светлини са от 21W (живеех с мисълта, че са по 5). Само от габаритите консумацията е 84W постоянно. Ел инсталацията на първите Е46-ци е вече доста стара и тук таме гледам, че имам нагар по клемите. Реших, че ако малко понамаля консумацията няма да е зле. Поразтърсих се за LED крушки и въпреки, че има огромно разнообразие, нещо не намирам подходящи. Стандартните с нажежаема жичка са по 600lm, а диодните в най-добрия случай са по 300-400. Дали ще е достатъчно. Освен това не намира подходящ заместител на крушката на стопа (с двете нажежаеми жички). Пъпките и са разположени асиметрично, а нещо не намирам такива LED. На първо време поръчах тези.
http://www.ebay.com/itm/300865843149?ss ... 1439.l2649
Някой играл ли си е да ги сменя и какъв е ефекта?
http://www.ebay.com/itm/300865843149?ss ... 1439.l2649
Някой играл ли си е да ги сменя и какъв е ефекта?
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: LED крушки
5w са крушките на номера
Тези са бели за мигачите така ли? То с тези фарове постоянно включване трябва май наистина да се мисля някакъв вариант. Не съм питал ако се пуснат фаровете като се пали колата дали може да се направи да не светят стоповете. Пак ще е нещо. Къси на 30 %, диодно вътрешно осветление и си готов.
- b_velev
- младши ентусиаст
-
Сладур1 написа:Тези са бели за мигачите така ли? То с тези фарове постоянно включване трябва май наистина да се мисля някакъв вариант. Не съм питал ако се пуснат фаровете като се пали колата дали може да се направи да не светят стоповете. Пак ще е нещо. Къси на 30 %, диодно вътрешно осветление и си готов.
Бели са. Има и светещи в червено и жълто, но мигачите ми са жълти и тези вършат работа. Би трябвало да станат за задните габарити и мигачи, ако светят достатъчно силно разбира се.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
С грешката която ще ти се набие, зарди ниска консумация, какво правим? 

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Спирате чека или се виждате с някои от светините във форума да ви пипне лайт модула.
- b_velev
- младши ентусиаст
-
На повечето пише "canbus error free" (не знам как го е решил китаеца този проблем, при положения, че диодните имат доста по-малка консумация). За съжаление май не съм догледал и на тия дето ги поръчах не са такива. Ако светят добре може да поръчам от другите.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
vavilon написа:С грешката която ще ти се набие, зарди ниска консумация, какво правим?
Ами или взимаш кан бус и няма грешка,или прекодираш лайт модула

По-интересно ми е,че четох скоро с НЦС лайт модула и има някаква настройка - на интензитета на светлините в купето.

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- b_velev
- младши ентусиаст
-
Крушките пристигнаха. Въпреки, че не пише да са canbus error free, не ми показва грешка на таблото. На габарити светят добре, но на мигач релето се шашка нещо и примигват много бързо. Понеже крушките са 4, сложих 2 на габаритите и 2 на светлината на задна. На снимката, дясната е LED, a другата е обикновената, с нажежаема жичка. Докато снимах ми направи впечатление, че LED крушката примигва много бързо, погледната през камерата на телефона (с просто око този ефект го няма).
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
9 мнения
• Страница 1 от 1