Хъркане на километража ???

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Хъркане на километража ???

Мнение от uzunoff » 01 Апр 2013, 11:34

Здравейте колеги значи дерта ми е следния ... паля колата и като пусна фаровете километража започва да хърка и стрелките слизат в начално положение и КМ , часовник всичко се рестартира губи информазията някъде прави късо ли какъв може да ми е дерта някой имал ли е следния проблем ..

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Re: Хъркане на километража ???

Мнение от BMDrago » 01 Апр 2013, 20:29

допълнително ксенон слаган ли е?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 01 Апр 2013, 21:59

BMDrago написа:допълнително ксенон слаган ли е?

на 99 процента :yes:

Потребител
Аватар
Кара: е46 320д

Мнение от nikito377 » 01 Апр 2013, 22:06

и как се оправя това че и аз съм по-същия начин :banghead: :banghead: :banghead:

Потребител
Аватар

Мнение от uzunoff » 01 Апр 2013, 22:32

Да баластите не са ми оригиналните в М-кар 1бр е над 400 лв ... и сложих обикновени баласти а тях измъкнах бяха се наводнили ... Пък на борда не ми показва грешка че не ми светят фаровете всичко е точно там. Казаха ми че се слага някакъв модул който триел грешките ли нещо такова но след като ми изгаснаха на борда реших че нямам нужда от него .. Кажете как да го излекувам тоя проблем с километража че много дразни .. а и интересното е че не всеки път го прави на 5 вкл. 2то пъти хърка .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 02 Апр 2013, 9:51

uzunoff написа:Да баластите не са ми оригиналните в М-кар 1бр е над 400 лв ... и сложих обикновени баласти а тях измъкнах бяха се наводнили ... Пък на борда не ми показва грешка че не ми светят фаровете всичко е точно там. Казаха ми че се слага някакъв модул който триел грешките ли нещо такова но след като ми изгаснаха на борда реших че нямам нужда от него .. Кажете как да го излекувам тоя проблем с километража че много дразни .. а и интересното е че не всеки път го прави на 5 вкл. 2то пъти хърка .

откачаш буксите на баластите и ги пръскаш с контактен спрей, същото е и на буксите към крушките
И да черпиш после :yes:
За грешката на борда ако си от София пиши едно ЛС и ще ти я оправя :D

Потребител
Аватар

Мнение от uzunoff » 02 Апр 2013, 14:43

oci написа:
uzunoff написа:Да баластите не са ми оригиналните в М-кар 1бр е над 400 лв ... и сложих обикновени баласти а тях измъкнах бяха се наводнили ... Пък на борда не ми показва грешка че не ми светят фаровете всичко е точно там. Казаха ми че се слага някакъв модул който триел грешките ли нещо такова но след като ми изгаснаха на борда реших че нямам нужда от него .. Кажете как да го излекувам тоя проблем с километража че много дразни .. а и интересното е че не всеки път го прави на 5 вкл. 2то пъти хърка .

откачаш буксите на баластите и ги пръскаш с контактен спрей, същото е и на буксите към крушките
И да черпиш после :yes:
За грешката на борда ако си от София пиши едно ЛС и ще ти я оправя :D

Значи като вкл. фаровете няма хубав контакт и за това ли се получава това все едно става късо някаде ... На борда не ми излиза грешка изчезна . Ще пробвам тея дни и пак ще пиша какво е станало ..

А и да питам от къде мога да си купя онази пласмасата която е зад крушката на ксенона където държи крушката към фара D2S че на единия фар го имам тази пласмаса а на другия го няма и съм го побългарил за сега и си седи :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ШЕ 330d (manual)
Мечтае да кара: bmw f10 m5
Детайли за колата: M-packet Mtech 1

Мнение от SlipX » 02 Апр 2013, 16:28

Здравейте колеги, аз имам същия проблем, обаче при мен когато включа халогените, понеже и те са ксенонови. И го прави на 5 пъти веднъж. И при мен ли само с пръскане на контактен спрей ще се оправи?
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: е46 320д

Мнение от nikito377 » 02 Апр 2013, 16:35

днес ги пръснах сутринта и засега не са правили проблем :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 02 Апр 2013, 16:38

SlipX написа:Здравейте колеги, аз имам същия проблем, обаче при мен когато включа халогените, понеже и те са ксенонови. И го прави на 5 пъти веднъж. И при мен ли само с пръскане на контактен спрей ще се оправи?

:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от uzunoff » 06 Май 2013, 23:54

Колеги оправих хъркането ... смених баластите старите бяха 35 w а сега сложих 55w и нямам никакви ядове вече.

Назад към E46