За дебелата тръба за въздух на 530д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- todorakis82
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 530ДА 193к.с. 2001г. Комби
За дебелата тръба за въздух на 530д
Здравейте, колеги незнам как се казва но става въпрос за дебелата тръба за въздух, която като се застане пред отворения къпак на колата започва от лявата страна на мотора, и влиза някаде в левия калник зад левия фар. При мен точно от страната на левия калник или десния ако съм в купето е откачена и самата тръба не влиза, защото не може да стигне да отвора на калника половин сънтиметър не стига и е откачена. От тази тръба излизат още две тънки тръби те са си наред.
Други въпроси, които не са свързани с темата:
За какво е тази капачка която е от дясно на мотора, като се застане пред колата за хидравликата ли е, или за друго.
Като е запаля на място да работи пуши доста докато загрее пуши синьо-сиво и мирише като на изгоряло масло,като е фарсирам също пуши бая докато загрее като махна капачката за маслото на двигателя трака силно и излиза дим. Да дабавя колата не е карана от 25-30 дни от тогава е имам през ден само я припалвам за 10-15 минути. Масло, филтри, и всички други консумативи не са сменяни още не съм я обслужил защото съм в Италия и няма къде, другия месец сигурно се пребирам и колицата ще получи своите грижи.
Калата е БМВ 530д автоматик 193к.с. 2001г. почти но 300хил. километра.
Благодаря ви! Поздрави!
Други въпроси, които не са свързани с темата:
За какво е тази капачка която е от дясно на мотора, като се застане пред колата за хидравликата ли е, или за друго.
Като е запаля на място да работи пуши доста докато загрее пуши синьо-сиво и мирише като на изгоряло масло,като е фарсирам също пуши бая докато загрее като махна капачката за маслото на двигателя трака силно и излиза дим. Да дабавя колата не е карана от 25-30 дни от тогава е имам през ден само я припалвам за 10-15 минути. Масло, филтри, и всички други консумативи не са сменяни още не съм я обслужил защото съм в Италия и няма къде, другия месец сигурно се пребирам и колицата ще получи своите грижи.
Калата е БМВ 530д автоматик 193к.с. 2001г. почти но 300хил. километра.
Благодаря ви! Поздрави!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: За дебелата тръба за въздух на 530д
Пробваи да го напънеш малко от там смуче въздух за мотора,капачката е за хидравлино масло на нея трябва да пише ATF.
Има тема по-надоло и е обяснено за въпросния филтър картерни газове за пушенето!
Дано тракането е от гадното масло..италянците не обичат да сменят..
Пушенето от капачката ок но нали не духа?
Виж дали от щеката пак е така...
Обслужи я и караи смело!
Има тема по-надоло и е обяснено за въпросния филтър картерни газове за пушенето!
Дано тракането е от гадното масло..италянците не обичат да сменят..
Пушенето от капачката ок но нали не духа?
Виж дали от щеката пак е така...
Обслужи я и караи смело!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ако духа, лошо.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- todorakis82
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 530ДА 193к.с. 2001г. Комби
Не духа, като е махната капачката само излиза пара и трака. Като махна щеката за маслото нито духа, нито пуши не трака, като е махната щеката нищо не се случва.
Гледам в багажника има тубичка с масло от жабара марката е AGIP което според мен не е за тази кола. Бил го сменял юли миналата година и ми каза, че може да не го сменям значи да си направим сметка с какви масла ги карат тея италянци и то по колко време не ги сменят. Питах го дали е сменял маслото на автоматика вдига рамене и каза НЕ
В Българея като се прибера ще и обслужа всичко тази траба ще ми я оправят нали, иначе колата върви доста добре много дърпа залепвам за седалката направо.
Гледам в багажника има тубичка с масло от жабара марката е AGIP което според мен не е за тази кола. Бил го сменял юли миналата година и ми каза, че може да не го сменям значи да си направим сметка с какви масла ги карат тея италянци и то по колко време не ги сменят. Питах го дали е сменял маслото на автоматика вдига рамене и каза НЕ

В Българея като се прибера ще и обслужа всичко тази траба ще ми я оправят нали, иначе колата върви доста добре много дърпа залепвам за седалката направо.

4 мнения
• Страница 1 от 1