ПУШИ ЧЕРНО

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

ПУШИ ЧЕРНО

Мнение от krastyo73 » 30 Мар 2013, 18:59

Здравей те от скоро карам 320д 150 коня 2002г и започна да пуши черно карах я диагностика неси кар Пловдив и ми казаха че едната дюза е заминала регулатора на турбото смених ги но колата продължава да пуши,сега ми казват че датчика на рейла бил за смяна искам да попитам къде може да е проблема

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Re: ПУШИ ЧЕРНО

Мнение от iv4o9999 » 30 Мар 2013, 19:08

като за начало се довери на някой колега от форума, който ще ти направи корктна диагностика и ще ти каже нещата както са, в сервизите често си измислят работа за да ти вземат пари

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 31 Мар 2013, 9:18

krastyo73 написа:Здравей те от скоро карам 320д 150 коня 2002г и започна да пуши черно карах я диагностика неси кар Пловдив и ми казаха че едната дюза е заминала регулатора на турбото смених ги но колата продължава да пуши,сега ми казват че датчика на рейла бил за смяна искам да попитам къде може да е проблема

Като тръгне по тази пътека, обикновено е ефектът на доминото. Карай наред - дебитомер, другите дюзи, регулатор и датчик на рейла, регулатор на турбото, турбо пътищата, ЕГР... Във форума има хора, които могат да ти помогнат, но като цяло добре дошъл в дизеловия рай на евтинията :winky:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 31 Мар 2013, 10:22

Leon написа:Като тръгне по тази пътека, обикновено е ефектът на доминото. Карай наред - дебитомер, другите дюзи, регулатор и датчик на рейла, регулатор на турбото, турбо пътищата, ЕГР... Във форума има хора, които могат да ти помогнат, но като цяло добре дошъл в дизеловия рай на евтинията :winky:

:yes: Колегата Leon много точно го каза ама малко хора имат акъл да го разберат! Иначе в Nice car Пловдив работят свестни момчета и горе долу разбират все пак е оторизиран сервиз на BMW!

Потребител
Аватар

Мнение от krastyo73 » 31 Мар 2013, 17:09

мерси, всичко е проверено остана само турбо пътищата на 4 различни диагностики я карах нищо не излиза, няма никакви грешки искам да попитам ако дюзите са с различни номера от оригиналните можели да има проблем макар че на живи данни са в нормите благодаря предварително

Потребител
Аватар
Кара: E46

Мнение от rochi » 14 Апр 2013, 16:54

При мен колега излезе от маркуча на интерколера до егр клапана беше се цепнал смених го мисля че беше от Пежо боксер режи се и се поставя на мястото на стария маркуч.В BMW ми искаха кам 300... Кинта :nono: Дано да си си управил количката а информацията може да послужи на друг колега :driving: :yes:

Назад към E46