Проблем с Дюза тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Iwelin Welikow
- Потребител
-
- Кара: Bmw e39 525 tds
Проблем с Дюза тдс
Колеги дюзата на 4-ти цилиндър опуска много здраво олива целият двигател във нафта иначе на борда извън грацко ми показва 7,3 разход незнам дали отчита опуснатото гориво от дюзата та идеята ми е дали ще се стравя сам да я одремонтирам във домашни условия казаха ми някаква си дивктънка да проверя 

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: Проблем с Дюза тдс
Iwelin Welikow написа:Колеги дюзата на 4-ти цилиндър опуска много здраво олива целият двигател във нафта иначе на борда извън грацко ми показва 7,3 разход незнам дали отчита опуснатото гориво от дюзата та идеята ми е дали ще се стравя сам да я одремонтирам във домашни условия казаха ми някаква си дивктънка да проверя
И буквара провери ... от доста време не бях чел толкова неграмотно написана тема.
- Tsaneff
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 TOURING 3.0D
Колега, проблемът е в така наречената "умна дюза". Има много изписано по въпроса из форума. Търси и чети, но лично моя съвет е смяна, защото щом питаш по този начин, мисля, че няма да се справиш с ремонта. Успех.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Купи я нова, по-евтино излиза, само 600 кинта е.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Колега,съмнявам се сам да се оправиш...
Имаш 3 варианта: 1-да си купиш чисто нова,както каза колегата по горе(вярно е че излиза скъпичко,но на 100% няма да имаш ядове)
2-да си намериш шитава втора употреба(но пък не се знае колко дълго ще те кара), 3- да ти залепят твоята(но трябва да тия отремонтира човек,който знае как и кво прави,който се е занимавал),и тук във форума има хора,които ги правят...,избора е изцяло твой,успех
Имаш 3 варианта: 1-да си купиш чисто нова,както каза колегата по горе(вярно е че излиза скъпичко,но на 100% няма да имаш ядове)
2-да си намериш шитава втора употреба(но пък не се знае колко дълго ще те кара), 3- да ти залепят твоята(но трябва да тия отремонтира човек,който знае как и кво прави,който се е занимавал),и тук във форума има хора,които ги правят...,избора е изцяло твой,успех

- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
От мой опит да кажа. Веднъж лепих един клапан на нафтова помпа (не на БМВ), който течеше. Почистих и обработих много хубаво мястото на залепване, използвах много здраво специализирано лепило, но въпреки това издържа около 2 месеца и пак пропусна. Опитай при колегите от форума дали могат да оправят нещата, но по принцип се приготви за нова дюза.
Най-грешно написаната дума на български е "уфсъ" (да се разбира "овца"), ама това "дивктънка"
може да подобри рекорда.
Колега ограмоти се малко, та да може хората да те разбират по-лесно
Iwelin Welikow написа:дивктънка
Най-грешно написаната дума на български е "уфсъ" (да се разбира "овца"), ама това "дивктънка"

Колега ограмоти се малко, та да може хората да те разбират по-лесно

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Явно питащия няма много интерес ,иначе варианти има.
Нова ,втора ръка,ли крак ли.Рециклиране.и т.н.
Нова ,втора ръка,ли крак ли.Рециклиране.и т.н.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- Iwelin Welikow
- Потребител
-
Ами карах я на майстор и ми обясни че до кабелът имало няква кластмаска която е спукано и нямало как да се оправи и да търся 2-ра ръка на какви цени са тези 2-ра ръка ?
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
в София тия с проблемите кабели ги рециклират за 200лв с 6м гаранция.
наскоро ми се наложи да рециклирам там една УЖКИМ рециклирана купена през форума ...
наскоро ми се наложи да рециклирам там една УЖКИМ рециклирана купена през форума ...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Iwelin Welikow написа:Ами карах я на майстор и ми обясни че до кабелът имало няква кластмаска която е спукано и нямало как да се оправи и да търся 2-ра ръка на какви цени са тези 2-ра ръка ?
Гледам си от Враца,потърси Ицо (BESSNIA),той е колега тук от нашия форум.
Той ще ти каже кое и колко струва,и как може да се направи.

Да дойдат още много нови млади хора в нашия град да учат,да се разрасне,да вдигнем населението,да вдигнат нивото,IQ-то....абе трябва нашия град да стане велик разбираш ли ?

- Iwelin Welikow
- Потребител
-
Ясно благодаря ви 

13 мнения
• Страница 1 от 1