АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service

Мнение от Dimitroff » 26 Мар 2013, 19:28

Съжалявам, че си останал с такова впечатление от нас...

:arrow:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d 99'

Мнение от mitev85 » 27 Мар 2013, 12:01

Миналата седмица посетих сервиза на Dimitroff и искам да му благодаря за отношението и професионализма. Съжалявам че не съм от София и ще ми е трудно да ползвам непрекъснато услугите им, защото до сега не бях попадал в сервиз в който клиентите и колите им са по важни от парите! Евала момчета :yes: Поздрави от Трявна и се надявам ако имате път насам :bchug:
Изображение

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 28 Мар 2013, 7:54

:dummy:
mitev85 написа:Миналата седмица посетих сервиза на Dimitroff и искам да му благодаря за отношението и професионализма. Съжалявам че не съм от София и ще ми е трудно да ползвам непрекъснато услугите им, защото до сега не бях попадал в сервиз в който клиентите и колите им са по важни от парите! Евала момчета :yes: Поздрави от Трявна и се надявам ако имате път насам :bchug:

:yes:
Благодаря за поканата :)

А ти се чувствай добре дошъл при нас - дори и за по кафе ! :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Мнение от Wierdo » 28 Мар 2013, 10:24

Благодаря на всички ! Ванката, Васко, Мони и другото момче (мамка му не помня името).
Такова отношение към мен и към колата в сервиз до сега не е имало никъде. Страшно удоволствие беше за мен да гледам как всичко се прави с внимание и мерак. Вместо да се чудите къде да си обслужвате колите, марш към тях !!!
ПП
Васко, седмицата е уникална, мн добре ручи ;)

Препоръчвам на всички, не горещо а изпепеляващо :ok:

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 29 Мар 2013, 7:53

Wierdo написа:Благодаря на всички ! Ванката, Васко, Мони и другото момче (мамка му не помня името).
Такова отношение към мен и към колата в сервиз до сега не е имало никъде. Страшно удоволствие беше за мен да гледам как всичко се прави с внимание и мерак. Вместо да се чудите къде да си обслужвате колите, марш към тях !!!

ПП
Васко, седмицата е уникална, мн добре ручи ;)

Препоръчвам на всички, не горещо а изпепеляващо :ok:

Миро се казва другото момче :)

Радвам се, че си доволен, друже - за нас това е най-важното!

Само безавариини километри ти желая! ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 29 Мар 2013, 17:42

За пореден път само добри думи мога да кажа за момчетата :yes:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 30 Мар 2013, 16:41

Не мога да кажа че останах доволен. Имахме уговорка от предния ден, записан час за 14 часа. Пристигнах десет минуто по рано. Чаках до 15 и 30, нищо не се случи и си тръгнах. Поне да си изкарам остатъка от деня вкъщи, така или иначе си бях разменил смените заради уговорката.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 31 Мар 2013, 0:12

Вярно, че всяка седмица оставям мнение в темата, но истината е, че ме е подгонил каръкът. За пореден път измъчих Васко, Мони и Миро.Момчетата дадоха всичко от себе си и останаха след работно време, за да мога да си взема колата днес.

Благодаря!

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всичко дет се кара

Мнение от Filipoff » 31 Мар 2013, 0:42

koziak написа:Не мога да кажа че останах доволен. Имахме уговорка от предния ден, записан час за 14 часа. Пристигнах десет минуто по рано. Чаках до 15 и 30, нищо не се случи и си тръгнах. Поне да си изкарам остатъка от деня вкъщи, така или иначе си бях разменил смените заради уговорката.

Колега, съжалявам за това че се наложи да чакаш, просто работата ни е такава че не винаги успяваме да направим всичко за времето което сме си определили...Стараем се да дадем всичко от нас за да бъдат ремонтите извършени качествено и без забележка. Днес с колата която беше преди теб се забавихме заради части които закъсняха и от там ни се разбута с час-два цялата програма... Ако все още имаш желание да дойдеш, ти гарантирам най-доброто обслужване и начина по който мога да се компенсирам е като ти направя 100% отстъпка от цената за труд за нещата за които говорихме днес!!! :) Поздрави
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 31 Мар 2013, 1:12

Filipoff написа:
koziak написа:Не мога да кажа че останах доволен. Имахме уговорка от предния ден, записан час за 14 часа. Пристигнах десет минуто по рано. Чаках до 15 и 30, нищо не се случи и си тръгнах. Поне да си изкарам остатъка от деня вкъщи, така или иначе си бях разменил смените заради уговорката.

Колега, съжалявам за това че се наложи да чакаш, просто работата ни е такава че не винаги успяваме да направим всичко за времето което сме си определили...Стараем се да дадем всичко от нас за да бъдат ремонтите извършени качествено и без забележка. Днес с колата която беше преди теб се забавихме заради части които закъсняха и от там ни се разбута с час-два цялата програма... Ако все още имаш желание да дойдеш, ти гарантирам най-доброто обслужване и начина по който мога да се компенсирам е като ти направя 100% отстъпка от цената за труд за нещата за които говорихме днес!!! :) Поздрави

Не се изразих правилно. Напълно Ви разбирам, тъй като и аз работя в сферата на услугите и такива неща се случват, да възникнат непредвидени обстоятелства.
Просто според мен в такива ситуации по-коректно би било да ме предупредите предварително, преди да бях дошъл. Ако пък тогава още не е била ясна ситуацията, след час чакане можеше да ми се каже, че няма да успеете.
Благодаря Ви за предложението, но предпочитам да дойда и да си заплатя за услугата без да се възползвам от намаление. Цената не беше фактор за да избера вашият сервиз. Избрал съм сервизът, тъй като най-важното за мен е да бъде извършен ремонта качествено.
:bchug:
Последна промяна koziak на 31 Мар 2013, 12:00, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service

Мнение от RaHzElChO » 31 Мар 2013, 11:45

Аз вчера изкарах цял ден и видях с очите си как лесни ремонти, отнемащи на теория 15-20 минути, стават часове. Повече от 12 часа момчетата правиха само 2 коли. Ето малко снимки от моята в късните часове на деня.
ImageUploadedByTapatalk 21364723103.620940.jpg
ImageUploadedByTapatalk 21364723119.056099.jpg
ImageUploadedByTapatalk 21364723130.241502.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
36922

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 320I
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Emilian00 » 01 Апр 2013, 21:24

Днес и аз се възползвах от услугите на Васко и Dimitroff и съм повече от доволе. Това са професионалисти,който найстина разбират от това което прават. Въоражени с търпени обясняват подробно и ясно нещата на хората,който не са толко на ти с нещата и правят всичко за отстраняване на даден проблем.
ЕВАЛА!
Повече колата ми няма да стъпи в друг сервиз!

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 03 Апр 2013, 9:29

Rainbow написа:За пореден път само добри думи мога да кажа за момчетата :yes:

:yes:

Съжалявам за създалата се ситуация, колега, но просто нещата не винаги зависят на 100% от нас - доставчици на авточасти, непредвидени обстоятелства по ремонтираните коли - това е само част от проблемите съпътстващи всеки един автосервиз - проблеми от който страдат най-вече клиентите ни, който идват със записан час, но въпреки това в уреченото време не можем да започнем работа по автомобилите им.
Искрено се извинявам още веднъж - както по телефона, така и тук за създалата се ситуация - ще се постараем да бъдете компенсиран - въпреки това - извиняваме се още веднъж (макар екипът ни да няма вина за ситуацията).

RaHzElChO написа:Вярно, че всяка седмица оставям мнение в темата, но истината е, че ме е подгонил каръкът. За пореден път измъчих Васко, Мони и Миро.Момчетата дадоха всичко от себе си и останаха след работно време, за да мога да си взема колата днес.

Благодаря!

Следващата ни среща държа да бъде за по кафе - стига вече ремонти и ремонтчета!
П.с. Шапка ти сваляме и аз и Васко за старанието и желанието с което държиш автомобила си в ПЕРФЕКТНО състояние :yes:

Emilian00 написа:Днес и аз се възползвах от услугите на Васко и Dimitroff и съм повече от доволе. Това са професионалисти,който найстина разбират от това което прават. Въоражени с търпени обясняват подробно и ясно нещата на хората,който не са толко на ти с нещата и правят всичко за отстраняване на даден проблем.
ЕВАЛА!
Повече колата ми няма да стъпи в друг сервиз!

Радвам се, че сме заслужили доверието ти и благодаря за добрите думи!
Желая ти безаварийни километри и много усмивки с тази хубава Е46ца :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 03 Апр 2013, 16:04

Имал съм около десетина различни коли и съм обиколил доста сервизи с тях. За първи път съм толкова много доволен от сервиз! Момчетата са професионалисти, изключително приятни и интелигентни!
За моето БМВ, това е Сервизът!
Благодаря ви!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 04 Апр 2013, 7:55

Dimitroff написа:

RaHzElChO написа:Вярно, че всяка седмица оставям мнение в темата, но истината е, че ме е подгонил каръкът. За пореден път измъчих Васко, Мони и Миро.Момчетата дадоха всичко от себе си и останаха след работно време, за да мога да си взема колата днес.

Благодаря!

Следващата ни среща държа да бъде за по кафе - стига вече ремонти и ремонтчета!
П.с. Шапка ти сваляме и аз и Васко за старанието и желанието с което държиш автомобила си в ПЕРФЕКТНО състояние :yes:

Кафето е ясно, знаеш, че съм пристрастен. Ще мина и да направиш един бързо софтуерен преглед.

:lalala:
36922

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги