Диагностика за Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Диагностика за Е34

Мнение от Митко Стоянов » 24 Мар 2013, 23:12

От доста време обмислям да си купя нещо да си чета колата, но не знам на какво да се спра. Какво може да се намери, дето да върши работа и да не е на цената на половин кола??? Трябва задължително да е на USB и да работи с 64 битов Win7.
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Диагностика за Е34

Мнение от vladobate » 25 Мар 2013, 0:27

Ама и ти имаш едни изисквания .... с такъв комп ме съмнява да стане ама кво ли знаем ние тука мръсните майни негромотни дет едно масло кат хората не моем сменим :mhihi: Тоз човек мисля ще даде отговор на дерзанията ти memberlist.php?mode=viewprofile&u=19164 .

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 27 Мар 2013, 1:47

Win7 & USB може, ама на F10 :D
Изображение

I wanna leave you far behind....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Мар 2013, 10:51

Единствената диагностика която ще работи пълноценно с WIN7 и USB е GT1, само цената няма да ти хареса :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 27 Мар 2013, 11:57

VesoPesa написа:Единствената диагностика която ще работи пълноценно с WIN7 и USB е GT1, само цената няма да ти хареса :)

GT1 не работи през USB, освен това има доста варианти китайски ментета, които освен, че струват скъпо не вършат работа. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 27 Мар 2013, 20:22

Митко Стоянов написа:От доста време обмислям да си купя нещо да си чета колата, но не знам на какво да се спра. Какво може да се намери, дето да върши работа и да не е на цената на половин кола??? Трябва задължително да е на USB и да работи с 64 битов Win7.

А нещо Windous XP нямаш ли ?
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 27 Мар 2013, 20:31

Пресиян Василев написа:
Митко Стоянов написа:От доста време обмислям да си купя нещо да си чета колата, но не знам на какво да се спра. Какво може да се намери, дето да върши работа и да не е на цената на половин кола??? Трябва задължително да е на USB и да работи с 64 битов Win7.

Windows-си бол, ма тоя съм си го плащал и нямам намерение да се връщам назад във времето. Така като гледам май ще си купя някой евтин IBM и ще си вилнея по колата с него.
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Мар 2013, 21:43

Митко Стоянов написа:
Пресиян Василев написа:

Windows-си бол, ма тоя съм си го плащал и нямам намерение да се връщам назад във времето. Така като гледам май ще си купя някой евтин IBM и ще си вилнея по колата с него.

Принципно и с малко по-съвременен ИБМ става, само че Ком порта е на докинг станцията, което малко усложнява работата ;)
Има и порт репликатор който се слага на мястото на ЦД-то, също като опция, но това е трудно за намиране ;)
Изображение

Назад към E34