Тея глупави..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nuzzo » 03 Сеп 2006, 18:51

Изображение
:mhihi:
Изображение
NUZZO

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 03 Сеп 2006, 18:55

Според списанието което най-много мрази БМВ(мое мнение) - ауто билд, БМВ имат 2 издънки Z3 M Coupe и фейслифта на 7ма серия :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Сеп 2006, 18:56

Z3 M Coupe - как не мога да се сългася... уникално красиво е :shock:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 03 Сеп 2006, 19:01

[steeN] написа:Z3 M Coupe - как не мога да се сългася... уникално красиво е :shock:

Ми то и седмицата има уникална визия,ама ... кво да се каже ;)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Сеп 2006, 19:44

nuzzo написа:i az
Изображение

:bowdown: Design Museum in Munich aka Pinakothek der Moderne
запознати твърдят, че скулптурата е топла на пипане .. ;)

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 03 Сеп 2006, 19:51

Turturelo написа:^

готини примери ..

чакай да пусна мойте и да видя какво точно не харесвате в модерния дизайн .. :roll: и сега ако някой си изкриви душата и ми каже, че намира нищо в тези автомобили .. спирам да пиша тук .. или е ултра безчуствен, или е за друг форум .. или аз съм за друга планета ..

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ей сичките ми харесват! Особено червените ;)
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Потребител
Аватар

Мнение от General-Motors » 03 Сеп 2006, 20:13

На който не му харесват новите или старите или каквито и да са BMW-та да си купи некаква "по-готина" количка например некоя икономична фиестичка и да не мрънкя само ;)
BMW - MORE THAN CAR

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 03 Сеп 2006, 23:40

Почвам подред.

nuzzo написа:Не, че имам мнение ма харесвам теми за модерен дизайн и проблемите сварзани с наследственост (приемственост) и иновация и конфликтите създавани от смисала на тези две неща. тайкато тази тема не е такава имам конкретен въпрос кам противниците на Bengal и неговите идеи.
Кой модерен дизайн на коя марка ви допада?

Всичко идва от това, че просто ми допадат по "простоватите" дизайни.. пример.. някои от последните Ауди'та, Сузуки (колкото и смешно да звучи, новия Суифт и Витара много ми харесват), някои модели на Алфа Ромео, Сааб.. има и още марки, но при тях харесвам само по 1 или макс 2 модела. ;)

Turturelo написа:чакай да пусна мойте и да видя какво точно не харесвате в модерния дизайн .. :roll: и сега ако някой си изкриви душата и ми каже, че намира нищо в тези автомобили .. спирам да пиша тук .. или е ултра безчуствен, или е за друг форум .. или аз съм за друга планета

Еми наречи ме както искаш, но просто не ми харесва външния вид на Е60 (даже и М5).. прекалено заоблено.. малко по добре изглежда Е63 отпред, но за сметка на това отзад багажника и калниците.. са адски грозни.. Е92 отстрани ми допада.. много добра линия, но харесвах фаровете на Е90 много повече.. тези никак не ме кефят. Стоповете.. и на седана и на купето са отврат.
Лично мнение!

amd написа:

М/у другото пандата радва..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 03 Сеп 2006, 23:46

странно и на мен ми харесват точно новите аудита, алфа ромео и мерцедес :angel:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 04 Сеп 2006, 0:01

казах аз, че не сте за този форум ама кой да ме чуе .. :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 04 Сеп 2006, 0:15

съжалявам, аз не мога да съм кон с капаци :)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Сеп 2006, 1:47

Turturelo написа:казах аз, че не сте за този форум ама кой да ме чуе .. :help:

Казва го човек които кара голф 4.. някак си не върви.. :roll: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 04 Сеп 2006, 2:01

Опааа е са стана въргала, шутове тупаници и рентгенови снимки :mhihi:

П.П. Всеки с вкуса си бе всичките бмвта са яки кво се заяждате :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Сеп 2006, 10:58

Пак отидохме на стари с/у нови БМВ-та... Тъпо... Коя марка няма силни и слаби, красиви и грозни модели? Освен това вкусове много, не може да се унифицират. Само хабите батерии ;)
Never mistake motion for action...

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 04 Сеп 2006, 13:10

АБе не знам - мен все още всеки модел на БМВ си ми допада, но в различна степен разбира се. И съм си станал баш кон с капаци :mhihi: Не мога да не се изкефя ако ме сложат в друга готина кола - колкото и да си притискам чувствата като седнах веднъж в Мерцедес 124 АМГ с черна кожа и ... :uups: Има и мергели страхотни и аудита. Но просто съм тук, в този форум, защото БМВ-тата предизвикват най-силни усещания у мен, а предполагам и у вас. Явно отселните членове на форума се различават по това, че едни (като мен) харесват всички бмв-та, други харесват повече новите, други повече старите и т.н. Има много хубави коли на този свят, но аз на този момент съм избрал да карам БМВ и да му се кефя, вие щом се кефите и на АУДИ и АЛФА важ проблем :roll: Аз си предпочитам Е92 пред А4. Но тук има един момент - ако си купувам кола ще си купя БМВ, но ако ми подаряват някаква друга кола (каквато и да е) няма да я откажа :D Само може да я бартеросам после:) Друг важен момент - нали се сещате колко са качетсвени споменатите АЛФИ и останали коли? Преди всичко предпочитам немските возила пред остналите! Ако натисна ламарината на някоя кола с малкия пръст и се огъне... не ми я хвалете повече!
BMW only!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум