Смяна циферблат табло Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Смяна циферблат табло Е39
BhO написа:Вдигам темата отново за да пакажа аз до къде стигнах.
След като намерих фирма която по моя "дизайн"да ми направи циферблата най-накрая вчера ми го доставиха и
го сложих във второто табло. Сега обаче почвам да се колебая дали да
направя бяло осветлението или да си остане оранжево. Прилагам малко снимков материал за сравнение.
Според мен бялото!

- e.stoqnov
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
mad_presley написа:Ако някой не е свалял стрелки преди това, да си приготви резервен километраж...даже няколко
По начина, който е обяснил @520_i, гарантирано ще има проблем с насичане на стрелките. Може и малко да е, но ще го има. За съжаление как се свалят стрелките трудно бих го обяснил тук с писане.
Иначе да, сменят се циферблатите без проблем. Правено е вече стотици пъти
колега пресли да те питам за една болка стрелката на обортомера стига до 2000 оборота и неще по нагоре говоря ти когато сам примерно на 4 предавка а когато колата е на място и подавам само газ си ги показва правилно оборотите това е едното и когато е на място без да подавам газ стрелката за оборотите е малко над 1000 дали има видях в форума че има някакво моторче вазможно ли е да е от него
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
e.stoqnov написа:колега пресли да те питам за една болка стрелката на обортомера стига до 2000 оборота и неще по нагоре говоря ти когато сам примерно на 4 предавка а когато колата е на място и подавам само газ си ги показва правилно оборотите това е едното и когато е на място без да подавам газ стрелката за оборотите е малко над 1000 дали има видях в форума че има някакво моторче вазможно ли е да е от него
Има голяма вероятност да е от моторчето и от неправилно поставена стрелка. От Варна си, обади се и ще ти кажа от какво е точно

- e.stoqnov
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
mad_presley написа:e.stoqnov написа:колега пресли да те питам за една болка стрелката на обортомера стига до 2000 оборота и неще по нагоре говоря ти когато сам примерно на 4 предавка а когато колата е на място и подавам само газ си ги показва правилно оборотите това е едното и когато е на място без да подавам газ стрелката за оборотите е малко над 1000 дали има видях в форума че има някакво моторче вазможно ли е да е от него
Има голяма вероятност да е от моторчето и от неправилно поставена стрелка. От Варна си, обади се и ще ти кажа от какво е точно
ами надявам се наи скоро време направо да те посетя защото километража ми е като този на снимката (ПРЕДИ) демек маи му е и заминал лентовия кабел и ще трябва да се прави а и други болки има
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5