бутони за разли4ни функции
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
бутони за разли4ни функции
здравеите колеги.колата е 2003.05 150 коня...
имам ниаколко бутона под радиото,така си я купих и несам питал продава4а дали функционират,неми е минавало през ума 4е Не-функционират.Та се оказа 4е дори ги ниамам тези функции,имам бутон за задно перде,за подгряващи седалки...налягане на гумите и още някакав бутон които има едно говорител4е обозна4ено на него.та се 4удя защо изобщо са там тези бутони след като нямам дори функциите,на кои му е притрябвало бутони без функции.нямах сащо така мулти волан,а при смяната с такав неми се наложи оби4аиното окабеляване
.това ме накара да си мисля 4е колата е имала и преди това мулти волан,ок ама с тези бутони дали може да се прави тещо.
пишете колеги ,има ли някои др такива неща в купето си ...
имам ниаколко бутона под радиото,така си я купих и несам питал продава4а дали функционират,неми е минавало през ума 4е Не-функционират.Та се оказа 4е дори ги ниамам тези функции,имам бутон за задно перде,за подгряващи седалки...налягане на гумите и още някакав бутон които има едно говорител4е обозна4ено на него.та се 4удя защо изобщо са там тези бутони след като нямам дори функциите,на кои му е притрябвало бутони без функции.нямах сащо така мулти волан,а при смяната с такав неми се наложи оби4аиното окабеляване

Re: бутони за разли4ни функции
За достоверен отговор дай ВИН-а на колата и да видим с какви екстри е била родена. Всичко друго са предположения.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
според мен това е поредния търговски трик,да има много бутони(екстри) а тя да е гола като пушка.Колега,що не пробваш преди да купуваш.Другия варянт да е имало проблем с бутоните и такъв модул да е попаднал

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Доколкото разбирам ти липсва това упътване:
http://www.autoprospect.ru/bmw/e46/1-34 ... alona.html
Изобщо прегледай сайта, ако се справяш с руския.
http://www.autoprospect.ru/bmw/e46/1-34 ... alona.html
Изобщо прегледай сайта, ако се справяш с руския.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
NikVanov написа:...Изобщо прегледай сайта, ако се справяш с руския.
Той българския не му е наред, ти за руски го питаш....

Si non confectus, non reficiat.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
320d bmW написа:здравеите колеги.колата е 2003.05 150 коня...
имам ниаколко бутона под радиото,така си я купих и несам питал продава4а дали функционират,неми е минавало през ума 4е Не-функционират.Та се оказа 4е дори ги ниамам тези функции,имам бутон за задно перде,за подгряващи седалки...налягане на гумите и още някакав бутон които има едно говорител4е обозна4ено на него.та се 4удя защо изобщо са там тези бутони след като нямам дори функциите,на кои му е притрябвало бутони без функции.нямах сащо така мулти волан,а при смяната с такав неми се наложи оби4аиното окабеляване.това ме накара да си мисля 4е колата е имала и преди това мулти волан,ок ама с тези бутони дали може да се прави тещо.
Имаш бутони за подгрев - но не работят в смисъл,не светкат като се натиснат?
Имаш бутон за щора - но щора нямаш?
Имаш бутон за харман кардон озвучение за включване на усилвателя - но и разлика във звука нямаш?
Имаш за налягане в гумите - и то не работи?
Дай един бърз ВИН последните 7 на рамата,да ти кажем,ако искаш на ЛС.
А мултиволан на печка (предполагам) - има само един лентов кабел и нищо друго да се окабелява - така ,че спокойно.
Но хубаво обясни какво искаш да знаеш.
А защо са там,ако ги нямаш - ми защото ако някой е хитър и си платил хххх лева отгоре - щото си рибка на въдица затова.
В най-дория случай имаш всичко,но не работят ,я бушон я нещо друго
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Ако не ти се дава ВИНА направо си го напиши ти тук http://www.rubmw.ru/vincode/eng/ и си провери сам колата с какво е излязла от завода 

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

Проверих по ВИН номер-какво ще значи COMFORT PAKET.Какво би тябвало да включва този пакет...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
русиабн написа:Ако не ти се дава ВИНА направо си го напиши ти тук http://www.rubmw.ru/vincode/eng/ и си провери сам колата с какво е излязла от завода
Колегата няма ни подгрев ни ХК - или са допълнтелно слагани но не вързани докрай или просто са го метнали - дано не е 2-то
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
лесно ще се види дали я слагано допълнително с цел добавяне на екстри - седалките само като погледнеш от долу и ще се види дали имат подгрев ако има окабеляване, ХК усилвателя е под кората на задното стъкло, щора се разбра че няма, по скоро или е сложено с цел да качи цената на колата и ако някой лапне да я вземе, или бутона за ДСЦ е заминал, той е с цялата шина и е сменен с такъв какъвто е намерен.
ако ги няма екстрите ето един прекрасен повод да си ги набавиш, имаш лайсната с бутони, която принципно не е лесна за намиране и може да бъде първа стъпка
ако ги няма екстрите ето един прекрасен повод да си ги набавиш, имаш лайсната с бутони, която принципно не е лесна за намиране и може да бъде първа стъпка

- русиабн
- младши ентусиаст
-
iv4o9999 написа:лесно ще се види дали я слагано допълнително с цел добавяне на екстри - седалките само като погледнеш от долу и ще се види дали имат подгрев ако има окабеляване, ХК усилвателя е под кората на задното стъкло, щора се разбра че няма, по скоро или е сложено с цел да качи цената на колата и ако някой лапне да я вземе, или бутона за ДСЦ е заминал, той е с цялата шина и е сменен с такъв какъвто е намерен.
Това последното ме изкефи

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
русиабн написа:iv4o9999 написа:лесно ще се види дали я слагано допълнително с цел добавяне на екстри - седалките само като погледнеш от долу и ще се види дали имат подгрев ако има окабеляване, ХК усилвателя е под кората на задното стъкло, щора се разбра че няма, по скоро или е сложено с цел да качи цената на колата и ако някой лапне да я вземе, или бутона за ДСЦ е заминал, той е с цялата шина и е сменен с такъв какъвто е намерен.
Това последното ме изкефинаистина бутоните, които се намират рядко- ги има, ама да добави останалите екстри пълен комплект ще му трябват 2000+лева
отделно разправиите и еконтите, а ако и заради тези бутони е бутнал и още 1000лв отгоре на цената охоооооо
![]()
![]()
Нали знаеш, кеф цена няма

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Не го отчайвайте колега.
Той поне има,а аз си купих допълнително,от М3,а го сложих на diesel-а.
Ако е кадърен,все ще намери за какво да ги използва,ако не е по предназначение,то може с тях да управлява други допълнителни екстри.
И тук ще вмъкна няколко реда за цени :
- Суич център - 150лв. (7 бутона)

- Конзола за суич центъра - 20лв.
За да ми светне говорителчето
3.Harman/Kardon - 250лв.
ACS/DSC
Нищо допълнително
Подгряване на седалки
- цял салон - 350лв.
Sport
Нищо допълнително (тегли се само един кабел,ако ти го позволява колата).
Замислям се дали може да се стане нещо и с diesel-а.
За щората и системата за налягане на гумите,нямам идея колко струват,но не вярвам всичко да излезне над 1000лв.
Ако е кадърен,все ще намери за какво да ги използва,ако не е по предназначение,то може с тях да управлява други допълнителни екстри.

3.Harman/Kardon - 250лв.
ACS/DSC
Нищо допълнително
Подгряване на седалки
- цял салон - 350лв.
Sport
За щората и системата за налягане на гумите,нямам идея колко струват,но не вярвам всичко да излезне над 1000лв.

Ако нема у глава, има у Google.
- русиабн
- младши ентусиаст
-
bgpavlp написа:Не го отчайвайте колега.
3.Harman/Kardon - 250лв.
ACS/DSC
Нищо допълнително
Подгряване на седалки
- цял салон - 350лв.
Sport
Toва за 1000та лева нещо не съм много съгласен при положение, че:
1. един готин кожен салон с подгрев от секцията продава под 600лв. трудно може да се намери;
2,Harman/Kardon - 250лв.

П.П само до тук 1000та лева отдавна заминаха. Ако няма ДСЦ колата, за да се подкара системата за мерене на налягането в гумите се нуждае от допълнителни датчици, модули и т.н, остана щората и още какво ли не

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Колега,
1.Harman/Kardon - това е цената която аз лично платих за:
-Усилвател
-Всички говорители с все всичко.
-Лайсните с надпис Harman/Kardon
-Цялата инсталация - без да е рязано нито едно кабелче (лично си я свалих),дори и тези които са във вратите.
-Стойката за усилвателя
-кората в багажника.
2.За салона - когато свалях инсталация,дойде един колега които я купи пред мен,мисля че беше от В.Търново.И тъй като салона беше с подгряване в цената беше включено и суич центъра.
Тези две неща бяха от един и същ автомобил,а този който ги продава е колега във форума.
1.Harman/Kardon - това е цената която аз лично платих за:
-Усилвател
-Всички говорители с все всичко.
-Лайсните с надпис Harman/Kardon
-Цялата инсталация - без да е рязано нито едно кабелче (лично си я свалих),дори и тези които са във вратите.
-Стойката за усилвателя
-кората в багажника.
2.За салона - когато свалях инсталация,дойде един колега които я купи пред мен,мисля че беше от В.Търново.И тъй като салона беше с подгряване в цената беше включено и суич центъра.
Тези две неща бяха от един и същ автомобил,а този който ги продава е колега във форума.

Ако нема у глава, има у Google.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2