Диагностика за Е34
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Диагностика за Е34
От доста време обмислям да си купя нещо да си чета колата, но не знам на какво да се спра. Какво може да се намери, дето да върши работа и да не е на цената на половин кола??? Трябва задължително да е на USB и да работи с 64 битов Win7.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Re: Диагностика за Е34
Ама и ти имаш едни изисквания .... с такъв комп ме съмнява да стане ама кво ли знаем ние тука мръсните майни негромотни дет едно масло кат хората не моем сменим
Тоз човек мисля ще даде отговор на дерзанията ти memberlist.php?mode=viewprofile&u=19164 .

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Единствената диагностика която ще работи пълноценно с WIN7 и USB е GT1, само цената няма да ти хареса 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
VesoPesa написа:Единствената диагностика която ще работи пълноценно с WIN7 и USB е GT1, само цената няма да ти хареса
GT1 не работи през USB, освен това има доста варианти китайски ментета, които освен, че струват скъпо не вършат работа.

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Митко Стоянов написа:От доста време обмислям да си купя нещо да си чета колата, но не знам на какво да се спра. Какво може да се намери, дето да върши работа и да не е на цената на половин кола??? Трябва задължително да е на USB и да работи с 64 битов Win7.
А нещо Windous XP нямаш ли ?
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Windows-си бол, ма тоя съм си го плащал и нямам намерение да се връщам назад във времето. Така като гледам май ще си купя някой евтин IBM и ще си вилнея по колата с него.Пресиян Василев написа:Митко Стоянов написа:От доста време обмислям да си купя нещо да си чета колата, но не знам на какво да се спра. Какво може да се намери, дето да върши работа и да не е на цената на половин кола??? Трябва задължително да е на USB и да работи с 64 битов Win7.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Митко Стоянов написа:Windows-си бол, ма тоя съм си го плащал и нямам намерение да се връщам назад във времето. Така като гледам май ще си купя някой евтин IBM и ще си вилнея по колата с него.Пресиян Василев написа:Митко Стоянов написа:От доста време обмислям да си купя нещо да си чета колата, но не знам на какво да се спра. Какво може да се намери, дето да върши работа и да не е на цената на половин кола??? Трябва задължително да е на USB и да работи с 64 битов Win7.
Принципно и с малко по-съвременен ИБМ става, само че Ком порта е на докинг станцията, което малко усложнява работата

Има и порт репликатор който се слага на мястото на ЦД-то, също като опция, но това е трудно за намиране

8 мнения
• Страница 1 от 1