Свързване кабели на М волан!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Свързване кабели на М волан!
Здравейте колеги купих си М-ков волан след 99-та година изрязах триъгълничето във волана лепнах стария лентов кабел и сега съм до тука!
Ето качвам снимки до къде съм стигнал целта ми е да пусна копчетата да светят на волана и клаксона друго неискам - http://www.snimka.bg/?album;aid=740353
Буксата на мултито на волана съм я отрязал оголих кабелите както се вижда на снимките!
Значи на лентовия кабелот стария ми волан който съм лепнал зад новия ми волана имам 7 кабела в следната последователност: кафяв (за клаксона) после жълт,сив,син (за клаксона-маса),черен и бял и червен за някогашния аербег!
На новия волан на мултито са 4 кабела в следната последователност: червен,бял,сив и син искам да подчертая че се пробвах да ги връзвам как ли не и копчетата несветнаха по никакъв начин,а когато включа синята букса от лентовия кабел в стария ми аербег с копчетата на него и дам на контакт копчетата на стария ми аербег светват!
Това е,кой кабел от лентовия кабел с кой кабел от мултито да свързвам за да светнат копчета?
Благодаря!
Ето качвам снимки до къде съм стигнал целта ми е да пусна копчетата да светят на волана и клаксона друго неискам - http://www.snimka.bg/?album;aid=740353

Буксата на мултито на волана съм я отрязал оголих кабелите както се вижда на снимките!
Значи на лентовия кабелот стария ми волан който съм лепнал зад новия ми волана имам 7 кабела в следната последователност: кафяв (за клаксона) после жълт,сив,син (за клаксона-маса),черен и бял и червен за някогашния аербег!
На новия волан на мултито са 4 кабела в следната последователност: червен,бял,сив и син искам да подчертая че се пробвах да ги връзвам как ли не и копчетата несветнаха по никакъв начин,а когато включа синята букса от лентовия кабел в стария ми аербег с копчетата на него и дам на контакт копчетата на стария ми аербег светват!
Това е,кой кабел от лентовия кабел с кой кабел от мултито да свързвам за да светнат копчета?

Благодаря!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Свързване кабели на М волан!
Не ми се вярва след тази тема : viewtopic.php?f=35&t=332472&p=3663333#p3663333 някой да седне и да ти се обяснява
Използвай си сивото вещество и ще се получи

Използвай си сивото вещество и ще се получи

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Re: Свързване кабели на М волан!
Ми,ако искат да пишат аз втори ден осъмвам с тоя волан но стана накрая това което исках и сме използвали три сиви вещества,въпроса е че нито от предишната нито от тая тема колеги биха разбрали става или не този модел М-ков волан на кола преди 99-та аз ще запазя моето мнение за себе си кое как става какво става и какво не,който неразбира да ползва търсачката
Темата може да се заключва и се извинявам ако има засегнати в първата ми тема!

Темата може да се заключва и се извинявам ако има засегнати в първата ми тема!

3 мнения
• Страница 1 от 1