Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Re: Android!
© написа:тъкмо щях да давам и аз нещо подобно, със около 700 000 пари
То с тези коли не е проблем да ги удвоиш ако имаш желание. Обаче да имаш предвид, че след като замениш папката doc това което си постигнал до тук изчезва, но пък имаш всичко наготово
..което пък убива всякакъв кеф от играта

DriftoMania написа:© написа:тъкмо щях да давам и аз нещо подобно, със около 700 000 пари
То с тези коли не е проблем да ги удвоиш ако имаш желание. Обаче да имаш предвид, че след като замениш папката doc това което си постигнал до тук изчезва, но пък имаш всичко наготово
..което пък убива всякакъв кеф от играта
Ако имаш време за игри, наистина тези приложения убиват удоволствието от играта. Но ако не ти остава толкова време, а и дъщеря ми (на 5г.) постоянно мрънка, че не може да играе с еди кое си БМВ, не може да го пребоядиса

- DriftoMania
- Потребител
-

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Колеги имам един проблем с моя Samsung. Писах във форума на androidbg.com, ма там явно нямат навика като нас да си помагат, та за това се надявам някой тук да ми помогне. Galaxy S DUOS ми е телефона. Преди десетина дена от Ментел ми бяха спряли телефона заради неплатена сметка и като са ме търсили разни хора тогава ми се е записал някакъв нотификейшън за съобщение в гласовата поща. Ама тоя нотификейшън не е като другите, не се трие и също и от настройките никъде няма да се спира това. Реших да прослушам съобщението като си мислех, че щом набера номера ще се махне, обаче пак си остана.
То даже и не мога да го прослушам, защото ми казва, че услугата ми за гласова поща е неактивна и аз всъщност такава и искам да си остане, защото не я ползвам.
Някой има ли идея как мога да го разкарам това, че ми писна вече от тоя скапан телефон?

Някой има ли идея как мога да го разкарам това, че ми писна вече от тоя скапан телефон?

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Формат на тела ?
ТОва да не стои на сървърите на оператора и само от там да може да се изтрие.
Иначе, ако е в тела, след формата няма да остане.
Те гласовите пощи от едно време си се пазеха на операторите някъде и се триеха след разни команди.
ТОва да не стои на сървърите на оператора и само от там да може да се изтрие.
Иначе, ако е в тела, след формата няма да остане.
Те гласовите пощи от едно време си се пазеха на операторите някъде и се триеха след разни команди.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
CTORH написа:Колеги имам един проблем с моя Samsung. Писах във форума на androidbg.com, ма там явно нямат навика като нас да си помагат, та за това се надявам някой тук да ми помогне. Galaxy S DUOS ми е телефона. Преди десетина дена от Ментел ми бяха спряли телефона заради неплатена сметка и като са ме търсили разни хора тогава ми се е записал някакъв нотификейшън за съобщение в гласовата поща. Ама тоя нотификейшън не е като другите, не се трие и също и от настройките никъде няма да се спира това. Реших да прослушам съобщението като си мислех, че щом набера номера ще се махне, обаче пак си остана.То даже и не мога да го прослушам, защото ми казва, че услугата ми за гласова поща е неактивна и аз всъщност такава и искам да си остане, защото не я ползвам.
И аз така със същия телефон. Докато не прослушаш съобщенията няма махане. Обади се на оператора да ти активира поща и ги прослушай, иначе само ресет.
Това е част от услугите на Мтел и трябва да се обадиш на оператор да ти активира гласовата поща, набери 131 преслушай съобщенията и после ако искаш си я деактивирай - безплатно е и активирането и деактивирането.
Имах същия проблем и се обаждах да питам, че ме дразнеше и мен как стои горе.
Ето един линк към замунда с доста хубави програми (които са платени, но кракнати и работят всичките)
Връзвате телефона към РС чрез кабел и качвате избраните от вас програми в папка. После чрез файлоф мениджър (аз ползвам ASTRO File manager) влизате в папката и избирате коя програма да си инсталирате.
http://zamunda.net/details.php?id=357008&hit=1

Ето един линк към замунда с доста хубави програми (които са платени, но кракнати и работят всичките)

http://zamunda.net/details.php?id=357008&hit=1
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Аз го имах същия проблем, сложи си сим картата в друг телофон за 10 минути, същевременно пък сложи друга карта в твоя тел пак за 10 минути и иконката изчезва и спира да ти се появява съобщението за гласова поща.
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Мерсаж, колеги! Ще ги пробвам тея работи. Ама не мога да разбера как така хем услугата ми е неактивна, хем са ми се записали някви съобщения, страшни боклуци са тея ментелците.
П.П. Във форум за андроид за 10 дена не ми отговориха, а тук в автомобилен форум за 1 ден няколко отговора!

П.П. Във форум за андроид за 10 дена не ми отговориха, а тук в автомобилен форум за 1 ден няколко отговора!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- trance4life
- Потребител
-
няма ли скоро да има ъпдейт на андроид 4.1.2. за самсунг галакси с 2 ?
Пробвам през телефона да търси няма, през киес пак няма

Пробвам през телефона да търси няма, през киес пак няма

:)
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
официално ще се каже кога ще има, и аз чакам за кспериа с амаааааа
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Kroki написа:официално ще се каже кога ще има, и аз чакам за кспериа с амаааааа
За нея мисля, че прочетох, че няма да има.
За Р, sola и U ще има, та чакам до към края на месеца.
Около мен приятелите с P-та вече го разцъкват и констатират бъгове, дано забавянето при мен е за по-добро

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
E не съм умрял, но е малко тъпо да заебат топ модела си от мин година...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DriftoMania
- Потребител
-
На Сони съпорта по ОС е гаден, ядох го преди време с една от първите Експирии..
Ако не ти прави някви мизерии, няма лагове и т.н. стой със старата версия..ако не самоделки, понякога са по-сполучливи от официалните РОМове
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
Ако не ти прави някви мизерии, няма лагове и т.н. стой със старата версия..ако не самоделки, понякога са по-сполучливи от официалните РОМове

Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2