проблем с радио модул БМ 54

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с радио модул БМ 54

Мнение от gosho6266 » 24 Мар 2013, 4:22

радио модула ми правеше проблеми спираше от време на време после спря да свири задна лява тонколона продположих че е от модула но докато се наканя да го оправя спря на пълно. Мисля че и знам защо спря да работи от задния ми ляв стоп протече и намокри модула. И вапросат ми е може ли да се отремонтира това нещо и какво трябва да се направи и ако някои може да ми препоръча някой от Варна който се занимава с това много ще ми помогне.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: проблем с радио модул БМ 54

Мнение от zvetiko » 24 Мар 2013, 16:38

gosho6266 написа:радио модула ми правеше проблеми спираше от време на време после спря да свири задна лява тонколона продположих че е от модула но докато се наканя да го оправя спря на пълно. Мисля че и знам защо спря да работи от задния ми ляв стоп протече и намокри модула. И вапросат ми е може ли да се отремонтира това нещо и какво трябва да се направи и ако някои може да ми препоръча някой от Варна който се занимава с това много ще ми помогне.

Задължително го изключи от буксата и повече не прави никакви опити да го накараш да работи. После в къщи ако можеш го отвори и го издухай със сешоар, ако не може, го сложи върху някой радиатор да изсъхне хубаво за една нощ. Ако имаш късмет, на другият ден може и да проработи, по принцип електрониката на БМВ е доста устойчива.

Потребител
Аватар

Re: проблем с радио модул БМ 54

Мнение от gosho6266 » 24 Мар 2013, 20:47

аз го почистих и днес проработи но не свирят донре тонколоните има едно пращене някои може ли да ми каже как да ги вържа кам друг усилвател а този модол да е само преходен и как става смяната на тези чипове или там каквото са в този модул за да се оправи този проблем

Назад към E39