Цена за ремонт

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Цена за ремонт

Мнение от Моджо » 09 Мар 2013, 22:28

Не бях обърнал внимание къде живееш, но то не променя кой знае колко ситуацията. В Поморие като няма сервизи, в Бургас няма ли ? Звъниш - питаш.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 М52ТУ20 ,2000г.
Мечтае да кара: бързо

Мнение от georgi dyulgerov » 10 Мар 2013, 1:43

В Бургас има два официални сервиза за БМВ, в единият правят ремонти, в другият само продават коли.
Та отивам преди време в този, където правят ремонти да питам за старото си БМВ и приемчикът ми казва:
" Мойто момче, тука ще ти вземем парите и няма да ти решим приблема, отиди при еди кой си майстор,
еди си къде си, той ще ти реши проблема." Та отивам аз при въпросният майстор и той ми казва: Ми то,
сега много трудно, ама ако имаш пари може, ама дали трябва да се направи и т.н. (между впрочем от там си вземах
рапределителният вал), та така... Както е казал Тодор Колев: София, братче е центърът на просветата!!!
Добре сте си вие "столичаните"!!! Та за това е темата... Първата я заключиха, ама след като поплаках на
админа ми пуснаха втората. :D :D
Пък незнам за теб как е, ама като ми бъзикат някоя кола и аз не съм там да бъзикам или поне да гледам
ми се къса сърцето....... Може, би професионална деформация, може би просто съм си ненормален?!...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320Д или Х3 - 3.0Д

Мнение от shumi66 » 24 Мар 2013, 9:05

"като ми бъзикат някоя кола и аз не съм там да бъзикам или поне да гледам
ми се къса сърцето....... "

Колега и аз споделям това мнение, най малкото, защото по тези стари коли, които караме, като пипнеш нещо ( за да разглобиш) започват да се чупят разни пластмаси, щипки и т.н. Та се налага винаги още нещо допълнително(непредвидено) да се купува. Поне като съм там и видял с очите си знам ,че не са ме излъгали.

Потребител
Аватар

Мнение от dvl_dsn » 13 Авг 2016, 20:37

Здравейте колеги. Потърсих из форума инфо за моя проблем но не открих много, тази тема е доста стара но се надявам някои да ми даде доло горе актуална информация за основен ремонт на 318и е46 2003г. 143к.с. ако не се бъркам н42б20 е този мотор. интересува ме цената за всички части които са необходими както и някаква ориентировъчна цена за труд.

Благодаря !

Предишна

Назад към E46