дневни светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: дневни светлини
Аз съм с пуснати такива светлини и за година не съм имал проблем с мигачите, не съм сменял крушки ( крушките са еднакви, а и колата я карам доста) . А като са пуснати, габарита в дългите също свети, но не се вижда от дневните светлини.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
днес пробвахме с колегата милен от Пловдив не стават дългите на процент според него някой е изтрил часта за DRL-a от файла на лайт модула но кой и как незнам
Иначе лайт модула е версия SW 2.0 ? Колеги имали някой идея как може да се оправи това ? Явно в Пловдив няма кой да го направи и ще се ходи до Сф. май 

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
ilia1984 написа:днес пробвахме с колегата милен от Пловдив не стават дългите на процент според него някой е изтрил часта за DRL-a от файла на лайт модула но кой и как незнамИначе лайт модула е версия SW 2.0 ? Колеги имали някой идея как може да се оправи това ? Явно в Пловдив няма кой да го направи и ще се ходи до Сф. май
Ако се запише друг MAN файл от лайт модул същата версия, няма ли да стане? Това е по-скоро въпрос към по-разбиращите.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Става копирането.
Има и още един начин, чрез синхронизация, но нека клегата Оци да коментира.

Има и още един начин, чрез синхронизация, но нека клегата Оци да коментира.

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
ilia1984 написа:днес пробвахме с колегата милен от Пловдив не стават дългите на процент според него някой е изтрил часта за DRL-a от файла на лайт модула но кой и как незнамИначе лайт модула е версия SW 2.0 ? Колеги имали някой идея как може да се оправи това ? Явно в Пловдив няма кой да го направи и ще се ходи до Сф. май
Няма начин колега това нещо да стане дори и да е омазан файла бекъпа е като се прекодира лайт модула и така всичко се връща по дефолт, но ако е изтрито нещо по файла той става по-малък като размер и при кодиране няма да го приеме модула, явно колегата пропуска нещо като го прави файла сигурен съм на 100 процента.
Вместо да се разкарваш прати ми лайта по еконт и ще ти го оправя.
- dido0o```
- ентусиаст
-
oci написа:ilia1984 написа:днес пробвахме с колегата милен от Пловдив не стават дългите на процент според него някой е изтрил часта за DRL-a от файла на лайт модула но кой и как незнамИначе лайт модула е версия SW 2.0 ? Колеги имали някой идея как може да се оправи това ? Явно в Пловдив няма кой да го направи и ще се ходи до Сф. май
Няма начин колега това нещо да стане дори и да е омазан файла бекъпа е като се прекодира лайт модула и така всичко се връща по дефолт, но ако е изтрито нещо по файла той става по-малък като размер и при кодиране няма да го приеме модула, явно колегата пропуска нещо като го прави файла сигурен съм на 100 процента.
Вместо да се разкарваш прати ми лайта по еконт и ще ти го оправя.
Направо да ти прати само .man фаила да се коригира.. щом има кой да му чете колата.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
dido0o``` написа:Ако се запише друг MAN файл от лайт модул същата версия, няма ли да стане? Това е по-скоро въпрос към по-разбиращите.
Накрая това предложи като вариант след доста мрънкане от моя страна

dido0o``` написа:Направо да ти прати само .man фаила да се коригира.. щом има кой да му чете колата.
Според него(Милен) това било невъзможно защото файл-а имал 1000 реда

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
ilia1984 написа:dido0o``` написа:Ако се запише друг MAN файл от лайт модул същата версия, няма ли да стане? Това е по-скоро въпрос към по-разбиращите.
Накрая това предложи като вариант след доста мрънкане от моя странаНищо лично към колегата Милен по телефона ми казва няма проблем той бил учил колегата Dimitroff и тем подобни а накрая нищо
dido0o``` написа:Направо да ти прати само .man фаила да се коригира.. щом има кой да му чете колата.

Хайде сага кой кого учил

След това което ти се е случило и по думите на колегата май има да учи още доста, добре, че не съм и аз негов ученик

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
ilia1984 написа:dido0o``` написа:Ако се запише друг MAN файл от лайт модул същата версия, няма ли да стане? Това е по-скоро въпрос към по-разбиращите.
Накрая това предложи като вариант след доста мрънкане от моя странаНищо лично към колегата Милен по телефона ми казва няма проблем той бил учил колегата Dimitroff и тем подобни а накрая нищо
Абе аз ти казах за Милен че всяка втора дума му е или лъжа или изтъкване, в повечето случаи без покритие, ама...

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Абе аз ти казах за Милен че всяка втора дума му е или лъжа или изтъкване, в повечето случаи без покритие, ама...
Аз от къде да знам аз като кажа нещо значи е така не съм очаквал че някой ще си говори ей така по телефона ми вика няма проблем незнам колко коли бил направил със същият лайт модул и т.н идвам и нищо вика ми някой ти е трил във файла и за това не става и аз

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Има ли вариант да се пусне секцията на дългите на процент при афтърмаркет биксенонови лупи?
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
b_velev написа:Има ли вариант да се пусне секцията на дългите на процент при афтърмаркет биксенонови лупи?
Това не мисля, че трябва да има някакво значене и със сигурност ще стане. Обърни се към колегата ОСI той ще свърши работа. При мен той ги активира и всичко е ок

П.П След манипулацията ченгетата взеха да гледат доста учудено предницата/фаровете/ на колата и сега вече, след като се осъзнаят за какво става на въпрос

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- dido0o```
- ентусиаст
-
b_velev написа:Има ли вариант да се пусне секцията на дългите на процент при афтърмаркет биксенонови лупи?
В темата за "терминаторския фар" беше писано, че при 30% дълги се чува жужене от лупите. Но не може да се каже със сигурност дали влияе зле това на лупите.
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Писано е също, че се слагат съпротивления преди лупите за да няма жужене.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
ilia1984 написа:Ivo_Borisov написа:Абе аз ти казах за Милен че всяка втора дума му е или лъжа или изтъкване, в повечето случаи без покритие, ама...
Аз от къде да знам аз като кажа нещо значи е така не съм очаквал че някой ще си говори ей така по телефона ми вика няма проблем незнам колко коли бил направил със същият лайт модул и т.н идвам и нищо вика ми някой ти е трил във файла и за това не става и азнакрая ще видим кой крив кой прав
Днес пуснах на една Е53 дългите на процент, стана от раз. Но явно при теб модула не го поддържа защото късите се пускаха т.е. европейски дневни. Не вярвам, някой да изтрие точно редовете от файла които са за дневните на дългите. По скоро ще изтрие цялата информация вътре и няма да има нищо.