Тея глупави..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 02 Сеп 2006, 12:24

Turturelo написа:пс. имам предложение за нов подфорум - "сърдитите на модерния свят" с модератор началника на тази тема :mhihi: :mhihi: :winky:

Бъркаш 'щото не ме познаваш и говориш глупости.. ама радвай се там..

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 02 Сеп 2006, 13:50

може може .. не те познавам наистина .. или поне не се сещам ама понеже те гледам какво караш .. и на всяка тема за нещо модерно ти си с кофата с .. розите .. Е21 рулз .. 70те години форевър .. и съм се объркал .. няма да се радвам вече .. там .. :winky: пък и понеже не се замисляш дали е наистина възможно да се случи това, което си постнал .. а сипваш "тъпанари" "смотани" .. та нормално е да остане с грешно впечатление човек .. утре чакам "Смотаняците пускат едноколка с висок център на тежестта" .. изкоментирана - друго си е Е12 .. какви години бяха началото на миналия век .. та такива неща ..

ps. забравих да се извиня .. съжалявам :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Сеп 2006, 13:55

не против модерния свят, против масовата култура... има разлика :) лошото е, че става все по-скъпо и по-трудно да се различаваш от масата...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 02 Сеп 2006, 13:57

винаги можеш да си купиш колело Украйна, да го боядисаш в пъстър оранж, клоунски нос, големи червени обувки с надпис Роналд МакДимитров на тях и по бели гащи бански като Тошко Африкански .. не е скъпо принципно .. дори съм готов да намеря спонсори за такъв индивидуализъм :shock:

Въпроса е дали трябва да си контра на всичко, което се прави, накъдето е тръгнал Света и да викаш на черното бяло, че да си различен?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Сеп 2006, 15:28

хехе, разбира се, че нямам това предвид. не бъркай индивидуалността с ексцентричността ;) а и не съм на контра за всичко, има някой модели, които ми харесват от новите... но това е много дълга тема, няма смисъл да я започваме според мен. като мине време и вече не възприемам колата като средство за забавление, а средство за вършене на работа може и по-друг начин да разсъждавам...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 02 Сеп 2006, 16:33

Turturelo написа:може може .. не те познавам наистина .. или поне не се сещам ама понеже те гледам какво караш .. и на всяка тема за нещо модерно ти си с кофата с .. розите .. Е21 рулз .. 70те години форевър .. и съм се объркал .. няма да се радвам вече .. там .. :winky: пък и понеже не се замисляш дали е наистина възможно да се случи това, което си постнал .. а сипваш "тъпанари" "смотани" .. та нормално е да остане с грешно впечатление човек .. утре чакам "Смотаняците пускат едноколка с висок център на тежестта" .. изкоментирана - друго си е Е12 .. какви години бяха началото на миналия век .. та такива неща ..

ps. забравих да се извиня .. съжалявам :roll:

Казах ти, че бъркаш.. любимите ми модели не са от 70те, а по скоро от началото на 80те когато излиза Е30 и към края с Е32 и Е34 и началото на 90те.. Е31, Е36 и се стигне до към 2000та година когато излезе Е65 която е от първите които не харесвам.
Много тача разбира се и по старите Бими.., но казах кои са ми най на сърцето.
Също така ВИНАГИ съм казавал, че не харесвам САМО екстериора (като изключим Z4 отпред/отстрани и Е90 отпред/отстрани) и интериора на новите БМВта.. също така ВИНАГИ съм казвал, че от технологична гледна точка БМВ е една от водещите марки.

Едит:

Turturelo написа:Въпроса е дали трябва да си контра на всичко, което се прави, накъдето е тръгнал Света и да викаш на черното бяло, че да си различен?

Тука вече много бъркаш..

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Сеп 2006, 0:32

не ти следя постовете, просто виждам какво пише в темите, които чета ( 10 на брой .. ) и затова ..

Имам огромното желание да видя традиционалисти като теб в ново BMW .. да го пипнат, усетят, покарат .. да го икараме на врати .. и освен да Ви снимам да чуя и коментара с ръка на сърцето, защото смятам, че голяма част от хардлайнерството е продиктувано от това, че нямате достъп до много нови неща, а повече до старите .. случайно имам и възможност да го направя .. имам нещо предвид и дано като изтрезнея да не съм го забравил, но поне ще остане написано :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 03 Сеп 2006, 0:36

Чочо е пръв във всички нови БМВ-та,возил се е и на 6-ца,и на Е90,и на Е60 и то 535d.
Даже го бъзиках за това,но той е непоклатим в мнението си :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 03 Сеп 2006, 12:16

bmwdriver написа:Чочо е пръв във всички нови БМВ-та,возил се е и на 6-ца,и на Е90,и на Е60 и то 535d.
Даже го бъзиках за това,но той е непоклатим в мнението си :mhihi:

Аз точно за това исках да се повозя (в Е90 не съм) и с ръка на сърцето казвам, че особенно 6цата ми направи много добро впечатлени.. в дъжд с сравнително висока скорост се държи много добре на пътя, страхотен вървеж на "малкия" мотор (630и) уникален звук и т.н... спор няма, но просто от вътре и от вън няма нещо което да ми хареса (може би осфен, че е яко прасе).
535д същата бира, униклани седалки, саунд (аудио), вървеж, спиране.. но дизайна просто не ми е по вкуса.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nuzzo » 03 Сеп 2006, 14:58

Не, че имам мнение ма харесвам теми за модерен дизайн и проблемите сварзани с наследственост (приемственост) и иновация и конфликтите създавани от смисала на тези две неща. тайкато тази тема не е такава имам конкретен въпрос кам противниците на Bengal и неговите идеи.
Кой модерен дизайн на коя марка ви допада?
Изображение
NUZZO

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Сеп 2006, 15:04

nuzzo написа:Кой модерен дизайн на коя марка ви допада?

Нито един, ако трябва да бъда честен. :roll: :confused:
MORE BEER!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 03 Сеп 2006, 15:49

SlipKnoT - ти си егати изостаналия тип, аз ти казвам. И ще ти дам причина за моето твърдение, виж само :

Тази стара баракуда, дето харчи много и са и скъпи частите ли харесваш :
http://www.bmwmregistry.com/detail.php?id=891

или някои от тези страхотни, супер-иновативни и съвременни коли :

http://www.autogazeta.com/g/399/opel_agila.jpg
http://www.vaz.ru/imgs/cars/2111-1b.jpg
http://www.autoblog.nl/images/fiat_panda_multieco.jpg

А? :help: :mhihi:
BMW only!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Сеп 2006, 16:07

^

готини примери ..

чакай да пусна мойте и да видя какво точно не харесвате в модерния дизайн .. :roll: и сега ако някой си изкриви душата и ми каже, че намира нищо в тези автомобили .. спирам да пиша тук .. или е ултра безчуствен, или е за друг форум .. или аз съм за друга планета ..

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nuzzo » 03 Сеп 2006, 18:16

i az
Изображение
Изображение
NUZZO

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 03 Сеп 2006, 18:26

Е тук вече ни закопа - няма спор, новите БМВ-та са жестоки! Особено посленото купе :shock: Но и моите примери са добри, нали? Много време се чудех кои по-грозни коли да сложа :mhihi:
BMW only!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум