Носачи със сменяеми шарнири.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d 99'
Re: Носачи със сменяеми шарнири.
русиабн написа:Незнам дали тука му е мястото, но първо място искам да кажа,че това със сменяемите шарнири на носачите на мейле е готин вариянт, но лично аз се учудих, като онзи ден разгелждах английския ибей, и съвсем случайно срещнах носачи комплект със тампоните мисля, че на някаква английска фирма, като с доставката до БГ излизат 200лв за двете страни т.е. колкото рециклиранетоДа не би англичаните да не могат да правят части
![]()
Съжалявам само че не се сещам за марката
Колега или ще са някакви супер боклуци... или цената е за 1 носач, не гледай снимката... гледай какво пише в обявата..

- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Да не говорим,че Ибей (co.uk,de,com и другите) се напълни с безумни ментета. Лошото е че има продавачи които ги продават на цени на качествените.Подло е! А и това че е с адрес UK не е задължително да е съвестен Британец.Пълно е с Пакистанци и всякакви амуджи.
Така,че гледай внимателно в инфото какво пише,отзиви на предишни купувачи и рейтинга какъв е. Винаги е рисковано.
КЪСМЕТ!
Така,че гледай внимателно в инфото какво пише,отзиви на предишни купувачи и рейтинга какъв е. Винаги е рисковано.
КЪСМЕТ!
- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d 99'
stepoff написа:Да не говорим,че Ибей (co.uk,de,com и другите) се напълни с безумни ментета. Лошото е че има продавачи които ги продават на цени на качествените.Подло е! А и това че е с адрес UK не е задължително да е съвестен Британец.Пълно е с Пакистанци и всякакви амуджи.
КЪСМЕТ!
Колега много си прав, аз пазарувам често от английския ибей... и мога да кажа че повечето бизнес продавачи продават ментета!! Друго е ако купиш нещо от някой който няма акаунт за да прави бизнес а просто за да си продаде ненужните вещи
- icohristov
- Потребител
-
Преди около 4 месеца ми смениха късите шарнири и тампоните. Не знам колко оригинални са били носачите, но избиха шарнирите и сложиха (вградиха - както се изрази майстора) такива от Е36 със шлици. 2х40 лв. + 2х80 лв. тампони + работа. Общо се върза около 300. Доста парички, но нямах нерви да се занимавам да търся информация за рециклиране или за нови. Да се надяваме да не трябва да ги сменям скоро щото тогава май става варианта само с нови носачи. Инече за първите 6 000 км. до сега нямам оплаквания.
- paulo_320 d
- Потребител
-
- Кара: е46 330д
и аз сложих на МЕЙЛЕ със сменяеми шарнири от колегата Лавиатан,преди около година,вече 20к км съм минал и за сега са добре 

Здравеите колеги някой може ли да ми каже има ли разлика в носачите на оригинално и Мтек окачване в реалоем и бмв Фанс няма нищо такова но в Ибеи има носачи където пише че са за Мтек окачване или това са само пинизи да те закърпят 40-50евро повече ,аз за всеки случаи ще видя номера на моите но исках да чуя и вашето мнение благодаря предварително.
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Мтек носачите са доста по здрави от обикновените :-)
Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2
Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Малко инфо, Мейле носачи, едниния на 2 год., другия на 2.5, /около 30к км/, година и половина ОК, в последните месеци се разтропа зверски, само тампоните смених и спи ГРАДО
Шарнирите са ОК...
В сми, май тряя съм доволна, хахахха

В сми, май тряя съм доволна, хахахха
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4