Замяна на катализатор с резонаторно гърне
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Re: Замяна на катализатор с резонаторно гърне
bо666 написа:http://hho-hydrogensystems.com/30-%D0%95%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0-.html
Колеги, вижте този линк. Това ако работи би решили проблемите на всички ни с тези лабда сонди, след махане на катализаторапък е и за колите с 2 ламбда сонди, което е точно проблема... С 1 ламбда сонда хората си решават лесно проблемите, но с 2 нещата са много по трудни и почти винаги разхода страда
дано това помогне на някой ....
Баш за такова нещо говорех, браво. Ако си сложиш такова задължително сподели ефекта, мисля, че за много хора ще е полезно.

- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
Ами днес точно писах на фирмата която го предлага за цена, гаранция, монтаж и ще почакам да видя какво ще ми отговорят. От всичко което намерих това може би е най-доброто ... и според мен би тртябвало да е ефективно .... Ако е прилична цената и го поставя, веднага ще пусна тема за това защото наистина това може да бъде решение за 70% от тоя форум
:)
Пък ако модераторите преценят могат да я поставят някъде другаде из форума .... важното е да има ефект и ако е така повече хора да разберат за това

Пък ако модераторите преценят могат да я поставят някъде другаде из форума .... важното е да има ефект и ако е така повече хора да разберат за това

BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
всеки дава различно мнение... от което неможеш да си сигурен след това какво ще стане
8
дано това устройство свърши работа..
тъй като на 328и м52б28ту е с 2бр катализатори и 2бр ландасонди зад тях..
2бр от емулаторите ли се монтират за да няма проблеми? как става монтирането? има ли настройки по компа
или само се свързва преди сондите?

дано това устройство свърши работа..
тъй като на 328и м52б28ту е с 2бр катализатори и 2бр ландасонди зад тях..
2бр от емулаторите ли се монтират за да няма проблеми? как става монтирането? има ли настройки по компа
или само се свързва преди сондите?
- bо666
- кандидат ентусиаст
-
Няма как да ти отговоря
Но ако искаш направи като мен... драсни им едно съобщение ...там с сайта има ЗА КОНТАКТИ и трябва да ти отговорят точно 

Преди 1 седмица си смених катализаторите с резонатори в Крафт, само че на M54B30. Като цяло съм доволен от обслужването, цената ми се стори малко висока, но в крайна сметка мисля, че отговаря на качеството.
Иначе колата вече върви по-добре, преди имаше едно "замисляне" като настъпиш педала, а сега ускорява веднага. Проблем със задните ламбди нямам поне за сега, а не съм слагал емулатори или симулатори. Иначе ми предложиха да ми сложат от въпросните, които при тях представляват две втулки, които се слагат на мясотото на ламбдите, а самите сензори се завиват в тях, като в самия симулатор има парченце катализатор, през което преминават газовете преди да ги отчете сензора.
Накратко - поне при мен резултатът от смяната беше положителен и за сега (направил съм само 100-200км от тогава) няма никакви последствия
Иначе колата вече върви по-добре, преди имаше едно "замисляне" като настъпиш педала, а сега ускорява веднага. Проблем със задните ламбди нямам поне за сега, а не съм слагал емулатори или симулатори. Иначе ми предложиха да ми сложат от въпросните, които при тях представляват две втулки, които се слагат на мясотото на ламбдите, а самите сензори се завиват в тях, като в самия симулатор има парченце катализатор, през което преминават газовете преди да ги отчете сензора.
Накратко - поне при мен резултатът от смяната беше положителен и за сега (направил съм само 100-200км от тогава) няма никакви последствия
- aloooo
- Потребител
-
- Кара: Е61 N52B30
- Мечтае да кара: YAMAHA R1
може ли да кажеш колко пари ти зеха в крафт.
- armat
- Потребител
-
- Кара: Е46 М3
- Мечтае да кара: BMW E92 M3
да и на мен ми е любопитно каква е цената и къде се намира този сервиз
- bо666
- кандидат ентусиаст
-
Да, колега... Сподели за цената за цялата операция, че си е важно ... пък и ако помниш колко са ти поискали за да ти поставят допълнителните втулки, които описа.. златен си 

- LoadBoy
- Потребител
-
- Кара: '01 330d
а и в кой сервиз на Крафт ако може да кажеш,този в Дружба или друг някой 

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
В срядата ще ходя при тях да видим какво ще ми кажат и предложат

- MadSc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318ti компот
- Мечтае да кара: самолет
И какво стана в крайна сметка с цената ?
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2