вибрация на абс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- gottex
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW E39 530D
вибрация на абс
здравейте моята петичка има следния проблем .При натиснати спирачки влезна в някоя дупка сработва абс-са и волана вибрира много силно и неиска да спира трябва да пусна педала и пак да го натисна помагайте 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: вибрация на абс
Аз лично така и не открих от какво е този проблем. На 530d го имах понякога този проблем и сменях какво ли не, но не се оправи. По-скоро си мисля, че е заминал амортисьор, без да е изпуснал. Със сигурност обаче, проблема не е в ABS-а.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
mad_presley написа:Аз лично така и не открих от какво е този проблем. На 530d го имах понякога този проблем и сменях какво ли не, но не се оправи. По-скоро си мисля, че е заминал амортисьор, без да е изпуснал. Със сигурност обаче, проблема не е в ABS-а.
и аз съм го имал този проблем преди време и мен ме съмнява точно амортесьор или тампони .... и интересното че го правеше когато задна гума минава през дупка
Барай шишарката Минкеее ....
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
И аз преди време имах този проблем и то когато предно дясно колело влезеше в дупка.
Видимо амортисьора не беше изпуснал, но след няколко седмици сдаде багажа тотално и то точно преди феста на Клуба и се наложи смяна с нови, но от тогава проблема, поне при мен се оправи.
Видимо амортисьора не беше изпуснал, но след няколко седмици сдаде багажа тотално и то точно преди феста на Клуба и се наложи смяна с нови, но от тогава проблема, поне при мен се оправи.
- gottex
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW E39 530D
благодаря пичове за идеите смених двата криви носача и всечко си дойде на място
5 мнения
• Страница 1 от 1