Как да си нулирам индикатора за маслото-е34
Модератор: Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
Re: Как да си нулирам индикатора за маслото-е34
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- shesticata
- Потребител
-
- Кара: Е34 м20b20 живата легенда
- Мечтае да кара: Е34m20b20
по време на контакта се дава 7 на маса и при мен се получи за 3 сек ,
даваш контакт и след това 7 на маса както си е на контакт и след 3 сек би трябвало да се нулира
даваш контакт и след това 7 на маса както си е на контакт и след 3 сек би трябвало да се нулира
- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525i e34 '89
- Мечтае да кара: Alpina b10 biturbo
Здравейте колеги. И аз знам трика - 7 на маса или 7 и 19 (което пак е маса) но не се получава. Чакам достатъчно дълго и нищо! Искам да го нулирам и се изнервям че не става след като съм го правил преди! Не съм проверявал здравината на 7-ми, но на 19-ти си е маса. Някой друг който да не успява правейки го правилно?

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Taurus написа:Здравейте колеги. И аз знам трика - 7 на маса или 7 и 19 (което пак е маса) но не се получава. Чакам достатъчно дълго и нищо! Искам да го нулирам и се изнервям че не става след като съм го правил преди! Не съм проверявал здравината на 7-ми, но на 19-ти си е маса. Някой друг който да не успява правейки го правилно?
Засичай хубаво секундите. Малко играчка пада, ама става.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Taurus написа:Здравейте колеги. И аз знам трика - 7 на маса или 7 и 19 (което пак е маса) но не се получава. Чакам достатъчно дълго и нищо! Искам да го нулирам и се изнервям че не става след като съм го правил преди! Не съм проверявал здравината на 7-ми, но на 19-ти си е маса. Някой друг който да не успява правейки го правилно?
Колега, почисти пин 7 и 19 от окиса, който се е натрупал по тях. Не е нужно да ги чегърташ до долу, достатъчно е само в горната уширена част. Вземи или резистор 100 ома или десетина сантиметра мостов кабел 2.5 квадрата (пробвал съм и двата варианта). Завърташ ключа в позиция 1, слагаш моста между 7 и 19, след 3 секунди махаш и си готов. Винаги става, важно е само да има добър контакт между проводника/резистора и пиновете.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- fox1981
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Само да добавя....Седми пин го слагай директно на маса и ще си спестиш мъки.Първо го дръж 12-13сек за сървис инспекшъна..и после за 3сек за маслото и си ти..
А и забравих аз го правя на контакт,а не на позиция 1 на ключа.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
fox1981 написа:Само да добавя....Седми пин го слагай директно на маса и ще си спестиш мъки.Първо го дръж 12-13сек за сървис инспекшъна..и после за 3сек за маслото и си ти..А и забравих аз го правя на контакт,а не на позиция 1 на ключа.
Точно така се прави, времената, за които пише колегата трябва да се спазват, в противен случай командата не се възприема и за това някои казват, че не се получава.

- Affalterbach
-
-
- Кара: BMW 520i v24
- Мечтае да кара: ЗАЗ 968А
Мой приятел, който кара Марката от както аз бутах колички по пода ми каза, че в Камор като отиде му нулират компютъра без пари. 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Affalterbach написа:Мой приятел, който кара Марката от както аз бутах колички по пода ми каза, че в Камор като отиде му нулират компютъра без пари.
Както и във всеки малко по-читав сервиз, не е задължително да е дару, камор и т.н
- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525i e34 '89
- Мечтае да кара: Alpina b10 biturbo
Да разбирам ли че секундите трябва да се засичат? Явно там е проблема. Днес опитах пак, дръжа 20-30 секунди и повече. Нито на позиция 1 нито на контакт стана. Значи за да зануля бар-четата да станат зелени трябва да държа 3 секунди, а за да изгасне инспекшън-а трябват 12-13 секунди? Тоест трябва да го направя 2 пъти за всяко от двете неща поотедлно?
Мерси отново!
Мерси отново!

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Taurus написа:Да разбирам ли че секундите трябва да се засичат? Явно там е проблема. Днес опитах пак, дръжа 20-30 секунди и повече. Нито на позиция 1 нито на контакт стана. Значи за да зануля бар-четата да станат зелени трябва да държа 3 секунди, а за да изгасне инспекшън-а трябват 12-13 секунди? Тоест трябва да го направя 2 пъти за всяко от двете неща поотедлно?
Мерси отново!
Да колега, по отделно за всяко............и спазвай времената, е не е казано да засичаш с хронометъра...
Успех

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3