Афтърмаркет диодни стопове

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Афтърмаркет диодни стопове

Мнение от koziak » 15 Мар 2013, 1:05

Поне си строших вътрешните стопове на моето купе и се замислих дали пък да не сложа едни диодни стопове.
Какво мислите за качеството на афтермаркет стоповете? Насочил съм се към тези които колегата Babuna продава.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Афтърмаркет диодни стопове

Мнение от torbalan5560 » 15 Мар 2013, 9:21

Като цяло доста променят визията на колата в положителен ефект,но внимавай все пак какви си вземаш (като марка) Аз си взех на ДЕПО от Германия (2010 г.) и паснаха като оригиналните без излишни луфтове и прочие и все още си светят без да е изгорял и един диод,но имам приятели с Тайвански и те светят доста приятно,но не уплътняват много добре и има явни луфтове,но предполагам не е гаранция,че други тайвански няма да паснат добре. Като цяло си заслужава поставянето на диодни стопове и няма да съжаляваш :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 15 Мар 2013, 9:49

Със сигурност с диодни стопове колата изглежда по-приятна, а и се виждат много по-добре в лоши метеорологични условия. Аз бях с такива на седана, които бях купил от Илиянци, тайвански и изкараха близо 2 години, но нещо по платката май се прецака и от мигача на единия стоп останах да светят само няколко диода. С останалите диоди проблем не съм имал. Аз лично, ако хартисат некви парици, бих си взел отново. 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 15 Мар 2013, 16:03

Малко вади очи са тея стопове. :mhihi: Аз съм с Дектане такива. Но имат един болт в самият мигач, на мястото на едното диодче, който много ме дразни. Това се предлагаше едно време. :( На Бабуна стоповете са без тоя болт и са на прилична цена. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от torbalan5560 » 15 Мар 2013, 17:43

vavilon написа:Малко вади очи са тея стопове. :mhihi: Аз съм с Дектане такива. Но имат един болт в самият мигач, на мястото на едното диодче, който много ме дразни. Това се предлагаше едно време. :( На Бабуна стоповете са без тоя болт и са на прилична цена. :yes:

Защото си със седан колега при купетата този болт го няма,а отностно ваденето на очи съм си сменил резисторите с по - голямо съпротивление и сега светят без да дразнят отзад шофьорите,а и така им се удължава живота на самите диоди :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 15 Мар 2013, 18:06

Бабуна има за седан- опушени, без тези болтове! Миналата година на събора ги видях. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 15 Мар 2013, 19:22

Колега САМО оригинал,ИЛИ оригинално ДЕПО,подчертавам ОРИГИНАЛНО,защото на Депо има много ментаци..за тайванските да не съм чул,изкарват година и половина най-много и после почва хорото :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 23 Мар 2013, 17:27

Взех си диодни стопове и ги сложих вече. Паснаха идеално и светят добре за сега, надявам се да изкарат дълго така :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535ix, 2012

Мнение от landolin » 28 Мар 2013, 21:49

Качи някакви снимки да ги видим :bchug:

Назад към E46