Shadowline? Уплътнение?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Shadowline? Уплътнение?

Мнение от sshtskv » 14 Мар 2013, 0:41

Здравейте,

интересува ме, уплътнението на задното прозорче на купе, заедно с лайсната ли върви или има друг начин на подмяна? Взех си колата с изгоряло уплътнение там.
Предполагам, че е №8 от схемата:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=05

Интересува ме още, тези лайсни, около прозорците, могат ли да се свалят без да се изпотрошат и поддават ли се на дълготрайно боядисване за да ги направя черни по модела #shadowline?

Също е изгоряло и това уплътнение, което се намира в началното на предното панорамно стъкло. Намира ли се афтърмаркет варианти, че чух за нещо от сорта на 15лв но от къде :roll:
Трябва да е №5 от схемата:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=20
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: Shadowline? Уплътнение?

Мнение от Maxmadness » 14 Мар 2013, 15:42

viewtopic.php?f=34&t=292249&p=3594780#p3594780

много ни мързи да ползваме търсачката,има писано по темата.

Вълк написа:Здравейте,

интересува ме, уплътнението на задното прозорче на купе, заедно с лайсната ли върви или има друг начин на подмяна? Взех си колата с изгоряло уплътнение там.
Предполагам, че е №8 от схемата:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=05

Интересува ме още, тези лайсни, около прозорците, могат ли да се свалят без да се изпотрошат и поддават ли се на дълготрайно боядисване за да ги направя черни по модела #shadowline?

Също е изгоряло и това уплътнение, което се намира в началното на предното панорамно стъкло. Намира ли се афтърмаркет варианти, че чух за нещо от сорта на 15лв но от къде :roll:
Трябва да е №5 от схемата:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=20

Да,може да се разглобяват и да ги боядисваш,облепяш с фолио и квото ти душа поиска.

А за кората под предното стъкло те съветвам да си я купиш оригинална,афтърмаркет такова нещо не мисля,че има,а и да има не си заслужава :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sshtskv » 14 Мар 2013, 18:58

Колега,
не си спомням да съм те упълномощил да ми слагаш етикет какъв съм. Най-ги мразим форумните дървени философи.

За останалото, благодаря!
Един бояджия ми каза, че тия лайсни, ако се боядисат няма да държи боята хубаво. Може би ще потърся по моргите #shadowline втора ръка, че новите струват колкото една кола.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 14 Мар 2013, 21:23

Вълк написа:Колега,
не си спомням да съм те упълномощил да ми слагаш етикет какъв съм. Най-ги мразим форумните дървени философи.

За останалото, благодаря!
Един бояджия ми каза, че тия лайсни, ако се боядисат няма да държи боята хубаво. Може би ще потърся по моргите #shadowline втора ръка, че новите струват колкото една кола.

Колега аз не съм ти слагал етикети,нито съм те обиждал :yes: А тоя бояджия който ти го е казал,бягай далече от него :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sshtskv » 14 Мар 2013, 21:39

Само споделям.
Приятел ми каза, че в Кобра го имат уплътнението на предния джам. Явно, като сменят стъклото, то върви с него. Ще им се обадя да питам.
Ще поразпитам и по моргите за запазен #shadowline. Ако не, от теб разбрах, че ново въпросното уплътнение е около 37лв. После ще търся някой да боядиса лайсните.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 14 Мар 2013, 23:37

Внимавай на кого ще го даваш да го боядисва,защото разглобяването на тази джаджа е неприятно,и ако се олюпи или нещо от сорта и после се наложи пак да го сваляш и да го качваш няма да ти хареса.От кобра не бих си купил и щипка :yes:
A.J DARKHOLME

Назад към E46