Проблем с парното и прозореца на 530i 2002г.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с парното и прозореца на 530i 2002г.
Здравейте!Имам 530и 2002г. и от известно време не ми духа климатроника...онзи ден се поотпуснах на едно кръгово и внезапно тръгна.За това нямам никакво обеснение....Бих желал да дадете някакъв съвет..къде да погледна...и какво може да е.Другият проблем който е шофъорския прозорец не функционира...мисля, че са пластмасовите водачи понеже моторчето се чува.Чува се и как мести механизма..не знам какво е при мен орисия ли е но това ми е трето поредно бмв с проблем в прозорците...аман
...мисълта ми е някой да даде съвет как да сваля кората най-безопасно..понеже кожата по кората ми е доста запазена а с мойте кепабчета да е унищожа..ще е грехота!Благодаря ви предварително...и по-важния проблем ми е климатроника за момента...който ту работи ту не...

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Проблем с парното и прозореца на 530i 2002г.
Търсачката колега
За вентилатора пиши "таралеж", за свалянето на кората можеш да потърсиш клипчета в youtube! 

Ivo_Borisov написа:Търсачката колегаЗа вентилатора пиши "таралеж", за свалянето на кората можеш да потърсиш клипчета в youtube!
за таралежа съм слушал,но доколкото знам при фейслифта не бил проблем...за това не бързам да го свалям...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Тогава си за вентилатор, пиши в търсачката "вентилатор парно", ето една тема: viewtopic.php?f=35&t=329365
Ето и клипче в същата насока: http://www.youtube.com/watch?v=Nnw3H8wX_Jk
Ето и клипче в същата насока: http://www.youtube.com/watch?v=Nnw3H8wX_Jk

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
pacho_rr написа:Ivo_Borisov написа:Търсачката колегаЗа вентилатора пиши "таралеж", за свалянето на кората можеш да потърсиш клипчета в youtube!
за таралежа съм слушал,но доколкото знам при фейслифта не бил проблем...за това не бързам да го свалям...
Проблем си е при всички бмв-та няма значение дали е преди или след фейса.
благодаря!а да питам ...понеже имам и 528ца таралежа и е същия предполагам мога ли да го ползвам само за тест да видя дали е от таралежа?еднакви ли са?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
pacho_rr написа:благодаря!а да питам ...понеже имам и 528ца таралежа и е същия предполагам мога ли да го ползвам само за тест да видя дали е от таралежа?еднакви ли са?
Може смени ги и виж дали е от него.
Здравейте!Днес отремонтирах прозореца...за мое учудване само беше излезнал от водачите...Имам един въпрос относно конзолата на шофъорската врата...как се вади най-лесно,че доста ядове брах...преди или след свалянето на кората и как?Утре предполагам ще свалям и таралежа..
за пореден път искам да попитам..как копчетата на шофъорската врата се свалят най-лесно и безобидно..?
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
boris_k написа:Сваляш кората и ги избутваш от вътре.

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
12 мнения
• Страница 1 от 1