Абе, пушачите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 31 Авг 2006, 19:46

Най се кефя на гръцките Муфтакис :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 31 Авг 2006, 22:38

Penchev написа:Никакви цигари :nono: Аз даже никога не съм пробвал :!: :D

и аз така 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 31 Авг 2006, 22:40

Бело боро :smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 31 Авг 2006, 22:41

sleepwalker написа:

и аз така 8)

и аз ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 31 Авг 2006, 22:59

Между другото - много ми е интересно, че различни характери мъже си падат не само по различни коли, жени, музики и други забавления, ами си падат и по различни БМВ-та! Направих една бърза асоциация в момента - господин Пенчев, а също и BMWALPINA си падат по луксозен шоколад и уиски, а в същото време и по Alpina BMW-та. Типични джентълмени, поне на пръв поглед ;) Други си падат по HARTGE, ACschnitzer и Hamman едновременно с хард рок, много бира и щуротии - те примерно са повече лудаци. Просто от ден на ден все повече ми харесва този форум (като изключим малоумните заяждания с модераторите и спама) и марката БМВ, все повече "потъвам" и се "поглъщам". Всяка модификация на марката е одухотворена (така ли се пише?) и носи идея в себе си, всеки модел на БМВ е готин по свой начин. Всяка фирма за тунинг на БМВ има своя философия и различни типове хора я следват. Подържайте добрия дух, приятели! :D

п.с. - За да не ме обвинят, че спаме - браточед ми пуши бяло Виктори :mhihi: :mhihi:

Е кви амфетамини бе, аз не съм некъф пропадляк, седя си по 10 часа на компа, излизам за 2-3 часа да пия една бира (вече капучино, че стана клинч) и пак цикля тук. :mhihi:
Последна промяна amd на 01 Сеп 2006, 1:17, променена общо 1 път
BMW only!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Сеп 2006, 0:37

amd написа:Между другото - много ми е интересно, че различни характери мъже си падат не само по различни коли, жени, музики и други забавления, ами си падат и по различни БМВ-та! Направих една бърза асоциация в момента - господин Пенчев, а също и BMWALPINA си падат по луксозен шоколад и уиски, а в същото време и по Alpina BMW-та. Типични джентълмени, поне на пръв поглед ;) Други си падат по HARTGE, ACschnitzer и Hamman едновременно с хард рок, много бира и щуротии - те примерно са повече лудаци. Просто от ден на ден все повече ми харесва този форум (като изключим малоумните заяждания с модераторите и спама) и марката БМВ, все повече "потъвам" и се "поглъщам". Всяка модификация на марката е одухотворена (така ли се пише?) и носи идея в себе си, всеки модел на БМВ е готин по свой начин. Всяка фирма за тунинг на БМВ има своя философия и различни типове хора я следват. Подържайте добрия дух, приятели! :D

п.с. - За да не ме обвинят, че спаме - браточед ми пуши бяло Виктори :mhihi: :mhihi:

говорехме за цигарите..не за амфетамините :mhihi: :mhihi: :mhihi:
иначе и аз съм към бялото виктори
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 01 Сеп 2006, 4:48

Мнооооооого, Мноооооого рядко некоя пуричка..иначе цигарки..не..

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 01 Сеп 2006, 9:18

Брех, тука никой ли не пуши Парламент? :mhihi:
Парламент Екстра Лайтс ... по 2 кутии на ден гонят доктора от мен :mhihi:
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 01 Сеп 2006, 10:19

XaMaB написа:Най се кефя на гръцките Муфтакис :mhihi:
:ahah: :yes: i az taka ama te nai trudno se spirat(sori ama se preeba flex typa)
:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Сеп 2006, 10:47

dopestar написа:
XaMaB написа:Най се кефя на гръцките Муфтакис :mhihi:
:ahah: :yes: i az taka ama te nai trudno se spirat(sori ama se preeba flex typa)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ше ме убиете от смях ... и аз повечето време съм на тях и за това немога да ги откажа, питате ЖОРО :smoke: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от coolio » 01 Сеп 2006, 12:07

Пушех 11 години по кутия, кутия и половина на ден секакви марки и преди 3 месеца ги спрях. Да ви кажа честно, открих дишането сутрин(нема гадни храчки, които като ги изплюеш отскачат), промени ми се дъха, вонята в колата изчезна и енергията е в пъти повече. Е верно, качих 5-6 кила :uups: , ама да знаете колко е по-вкусно яденето, пък и пиеш 2 пъти повече :mhihi: без да се напиваш. Както казаха и по-нагоре, по-добре 5 бири отколкото кутия конски фъшкии.
GOLF - PLAY IT, DON'T DRIVE ITИзображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 01 Сеп 2006, 13:29

Сегашното ми дередже най ми допада - напивам се доста лесно и с малко матриал - което е яко, защото давам жълти стотинки и а мога да си позволя марков алкохол. Ако пиех по литър концентрат шях да се вътря с много пари :lol: Друго си е да вкараш неколко бири и 100 грама твърдо и чао чао :help: :D
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Мнение от LANA » 01 Сеп 2006, 14:52

всичко, което става пушене (И лови от втората дръпка) :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 01 Сеп 2006, 17:00

Bavarishe написа:
sleepwalker написа:

и аз така 8)

и аз ;)

И аз и аз и аз :mhihi: :) Цигари съкс..пък най ми е кеф като кажа на някой,че като пуши вони на гъз :mhihi: То не че не е истина...
Пък ако момиче ти мирише на цигари... :help: Има много по-добри начини да се доставиш удоволствие,въпреки че спроед мен цигарите не са удоволствие-хем отрова,хем смрад,хем пари се дават..
Е КЪДЕ Е ПРЕДИМСТВОТО :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Сеп 2006, 17:04

Като не си пушил неможеш да кажеш къде е предимството много ясно!

Предимството е, че е яко. Плюс това няма нищо по-хубаво от цигара след като се нахраниш като прасе, т.е. да се прасиш. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата