Копчета от волан с мултифункция на волан без?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Копчета от волан с мултифункция на волан без?
Ivo_Borisov написа:braina написа:Колега вероятно не си прочел горните ми постoве, но Фейслифта почва от 04/99 аз самия се занимавам в момента с пригаждане на волан от кола от фейслифта на кола от преди него, (даже мога да кажа, че е от първите модели при който също има разлики в МФЛ-а). И съответно съм прочел до момента тонове информация за е39 и специално годините в който се променя управлението от волана и по точно разположението на лентовите кабели и въздушните вълзглавници, в които също има разлика - single stage airbag и вече по новата система dual stage airbag.
Тук разбира се не мога да твърдя, кога точно пускат новите двигатели.. тъй като съм виждал фейслиф фабричен със стар мотор, но по този въпрос, вече не съм чак толкова компетентен.
Колега, фейслифта на Е39 започва 09/2000 г. Ако говориш за фейслифт на волана, тогава е друго- преди и след 03/99 имат разлика
Може и това да ме е заблудило колега, съжалявам за грешното инфо, ако има няколко етапа на фейслифта,аз съм запознат с този на волана.

- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 TDS
OK значи ще търся волан в интервала 96-99г. Благодаря Ви.
Колеги я и аз да питам едно нещо, тъй като малко непредвидено ми се бъгнаха функциите на новия волан... тъй като съм с е39 96 МФЛ ми е под волана и като свързах самия волан, който е преправен от е46 м-ков, почна да ми са пуска и да спира рецирколацията на въздуха без да съм натискал нищо ... четох някъде, че за да подкарам копчетата на радиото, които също не работят трябва да вържа директно и-бъса към лентовия кабел ... дали, ще ми се реши проблема и с рецирколацията, когато го направя според вас ? 

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2