1999 540i - покупка, мнения..
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
1999 540i - покупка, мнения..
Привет на всички БМВ фенове!
На път съм да си купя 1999 540i със sport pacage на 90 000 км. Чух и прочетох доста мнения за нея. Доста хора казват че това е един от най-лошите модели Е39. Какво е вашето менние?
На път съм да си купя 1999 540i със sport pacage на 90 000 км. Чух и прочетох доста мнения за нея. Доста хора казват че това е един от най-лошите модели Е39. Какво е вашето менние?
Press any key to continue or any other key to exit... 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Кой е тоя дето е купил 4л двигател и за 7 години е минал само 90 000 км
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1%EE%E2%E5
много ласкаво се отнасят за тоя двигател

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1%EE%E2%E5
много ласкаво се отнасят за тоя двигател

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз съм чел в щатските форуми за непиятности по двигателите,цилиндровите стени,водни помпи,термостати и още някои други неприятности
Честно казано,нашия бензин е с различен състав от този в Щатите и вероятно с цилиндрите не би следвало да имаш износвания извън нормите
Иначе автомобила е умопомрачителен,въртящия момент и високата мощност направо карат седалките да прискръцават/пропукват,сърцето да прескача и мозъка да влиза в авариен режим
Един обстоен преглед да й направиш и ако е в добро състояние,поддържана със сервизна история я взимай и започвай да разделяш атмосферата пред предния акапак на две
п.с. Най-после да се зададе въпрос за нещо истинско е тоя подфорум
Георги Пенчев

Иначе автомобила е умопомрачителен,въртящия момент и високата мощност направо карат седалките да прискръцават/пропукват,сърцето да прескача и мозъка да влиза в авариен режим

Един обстоен преглед да й направиш и ако е в добро състояние,поддържана със сервизна история я взимай и започвай да разделяш атмосферата пред предния акапак на две

п.с. Най-после да се зададе въпрос за нещо истинско е тоя подфорум

Георги Пенчев
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
тука имаме едно 540 Е39 а бе да ти кажа че тази кола я бяха превърнали в тестови автомобил старт до старт гонки и кво ли не
никакви проблеми автомобила си е железен а и мисля че беше на
300000км какво да му стане на това магаре 4000 V8 НИЩО взимай го това е уникален автомобил голям екзекутор

никакви проблеми автомобила си е железен а и мисля че беше на
300000км какво да му стане на това магаре 4000 V8 НИЩО взимай го това е уникален автомобил голям екзекутор

- Scouser
- младши ентусиаст
-
Най-слабото място на 540 е охладителната система. Също така ако можеш да събереш още малко пари и да си вземеш след фейслифта с 4.4 двигателя, който е доста по-издръжлив и малко по-мощен.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Еми аз карам една "служебна" Е39 '00г., пълен М-пакет, двигател 4.4i, автомат с типтроник, колата е на реални 144 000км, все още е на първия собственик и не е имала никакви проблеми сменяни са само консумативи, а най-сериозния проблем е сменяне на радиатор (оригинален разбира се) защото колата не беше карана доста време( около 6 месеца) и имаше някакви гнезда на оси, но не беше пробит и не изпускаше охладителна течност. Просто собственика като го видя и каза "За смяна!".
Та мнение за колата - няма такъв кеф, удоволствиe от каране в всяко отношение, за подръжка също (все пак аз я карам на ремонти и тем подобни
).
P.S.
Между другото колата се продава! Цена не мога кажа, защото се говори за цена на място като се гледа колата. Желание на собственика.
Та мнение за колата - няма такъв кеф, удоволствиe от каране в всяко отношение, за подръжка също (все пак аз я карам на ремонти и тем подобни

P.S.
Между другото колата се продава! Цена не мога кажа, защото се говори за цена на място като се гледа колата. Желание на собственика.
- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
Взимай и не се замисляй!Невероятна кола...дизайн,бързина,комфорт и т.н
Единствено малко кофти че е 8 цилиндрова,ама не мисля че тук в САЩ ще ти е кой знае какъв голям проблем.
Аз когато се оглеждах за БМВ,един от вариантите беше именно е39 540,но не попаднах на нищо задоволително и в крайна сметка взех е46.
А ако намериш и с М пакет,е тогава вече нямам думи:)))
Не случайно смятам следващото ми БМВ да е е39 М5
Единствено малко кофти че е 8 цилиндрова,ама не мисля че тук в САЩ ще ти е кой знае какъв голям проблем.
Аз когато се оглеждах за БМВ,един от вариантите беше именно е39 540,но не попаднах на нищо задоволително и в крайна сметка взех е46.
А ако намериш и с М пакет,е тогава вече нямам думи:)))
Не случайно смятам следващото ми БМВ да е е39 М5

- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
Scouser написа:Най-слабото място на 540 е охладителната система. Също така ако можеш да събереш още малко пари и да си вземеш след фейслифта с 4.4 двигателя който е доста по-издръжливи малко по мощен.
е39 540 преди и след фейслифта е с един и същ двигател(М62)
4.4 V8 286к.с
е34 540 е с 4 литров двигател

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Честито.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2