Проблем с ел. стъкла и още нещо
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- grobar_partizan
- Потребител
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E68
- Детайли за колата: може би 1.9 TDI
Проблем с ел. стъкла и още нещо
Здравейте, колеги.
От няколко седмици насам ел. стъклата спряха да работят, когато колата е запалена, но загася ли мотора, няма проблеми с тях и се свалят и вдигат без проблем.
И нещо, което ми се случи вчера, на връщане от работа. Спрях колата пред гаража, слязох да си отворя вратите за да я прибера и когато се качих парното и касетофона не работеха, а на таблото светеше лампа ABS. Докато се зачудих какво става, всичко се оправи и колата продължи да си работи тъй добре, както преди това.
От няколко седмици насам ел. стъклата спряха да работят, когато колата е запалена, но загася ли мотора, няма проблеми с тях и се свалят и вдигат без проблем.
И нещо, което ми се случи вчера, на връщане от работа. Спрях колата пред гаража, слязох да си отворя вратите за да я прибера и когато се качих парното и касетофона не работеха, а на таблото светеше лампа ABS. Докато се зачудих какво става, всичко се оправи и колата продължи да си работи тъй добре, както преди това.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Проблем с ел. стъкла и още нещо
Някакви аномалии под задната седалка.
В този сезон препоръчвам възможно най-скоро да погледнеш какво се случва там, защото бушона на подрева понякога запалва чергата.
В този сезон препоръчвам възможно най-скоро да погледнеш какво се случва там, защото бушона на подрева понякога запалва чергата.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
cod-cdbp написа:Някакви аномалии под задната седалка.
Прав си, ясно е, че има аномалии със захранването на стъклата, това че е светнала лампата на ABS може да се дължи на срив на напрежението поради някое късо съединение на мястото, което посочваш.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Освен бушона за подгрева на задния джам, дертове може да ти създаде и снопа с кабели по пантата на багажника. На мен от него ми е светвала лампата на фара за мъгла.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- grobar_partizan
- Потребител
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E68
- Детайли за колата: може би 1.9 TDI
Значи е възможно аз да съм си създал грижи, защото под задната седалка съм мушнал един усилвател. Възможно е да съм закачил нещо. В неделята живот и здраве ще погледна какво се случва там и дано се оправят нещата.
5 мнения
• Страница 1 от 1