Мис БМВ
Модератор: Общи модератори
MaXimal написа:Кучката БМВ![]()
![]()
Другите не ми допадат,а и някой са по-големи от мен
![]()
![]()

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Явор написа:ох 'Юбка ,ох кеф

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Иванчо пита баща си: - Тате, каква е разликата между факт и парадокс?
Баща му рекъл: - Ела с мене, сине, да ти покажа!
Отишли при кака му на Иванчо и бащата казъл: - Я сега питай сега кака си, ако някой чужденец и предложи 100 евро, ще си легне ли с него или не?
Каката на Иванчо отговорила: - Ами много ясно, че ще си легна, това са си 100 евро!
Бащата казал: - Ела сега да идем и при майка ти. Питай я и нея, ако един чужденец и предложи 30 евро, ще си легне ли с него?
Майка му на Иванчо отговорила: Че как няма да си легна, това са си 30 евро!
Бащата казал: - Ела сега да идем и при баба ти. Питай я и нея, ако един чужденец и предложи 5 евро, ще си легне ли с него?
Баба му на Иванчо отговорила: - Ооох, баба, това са си 5 евро, кисело мляко, хляб! Как няма да си легна с него!
Дръпнал бащата Иванчо на страна и му казал: - Разбра ли сега, моето момче, каква е разликата? Факт е, че имаме пълна къща с к**ва. Парадокс е, че нямаме кьорав лев!
Баща му рекъл: - Ела с мене, сине, да ти покажа!
Отишли при кака му на Иванчо и бащата казъл: - Я сега питай сега кака си, ако някой чужденец и предложи 100 евро, ще си легне ли с него или не?
Каката на Иванчо отговорила: - Ами много ясно, че ще си легна, това са си 100 евро!
Бащата казал: - Ела сега да идем и при майка ти. Питай я и нея, ако един чужденец и предложи 30 евро, ще си легне ли с него?
Майка му на Иванчо отговорила: Че как няма да си легна, това са си 30 евро!
Бащата казал: - Ела сега да идем и при баба ти. Питай я и нея, ако един чужденец и предложи 5 евро, ще си легне ли с него?
Баба му на Иванчо отговорила: - Ооох, баба, това са си 5 евро, кисело мляко, хляб! Как няма да си легна с него!
Дръпнал бащата Иванчо на страна и му казал: - Разбра ли сега, моето момче, каква е разликата? Факт е, че имаме пълна къща с к**ва. Парадокс е, че нямаме кьорав лев!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
kam_tod написа:MaXimal написа:Кучката БМВ![]()
![]()
Другите не ми допадат,а и някой са по-големи от мен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кучката БМВ

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
vld написа:Мама му стара всички изкат "Кучка" в леглото и перфектана "Домакиня" да им гледа децата
и по възможност двете да не се познават

Бе и да се познават, нема лошо, важното е да нема недоволни!