20ката прекъсва ПРОБЛЕМА РЕШЕН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
20ката прекъсва ПРОБЛЕМА РЕШЕН
Колеги току що излизам от автомивката и тръгвам да си ходя, при което давам газ и колата забива носа .... спирам на светофара и почва да мени оборотите, тръгвам пак, пак забива носа ... някакви идеи, ще споделите ли 

Последна промяна braina на 12 Мар 2013, 16:57, променена общо 1 път
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Re: 20ката прекъсва
По принцип идейките са доста,може само да се предполага,на мен лично ми прилича на датчик колянов или разпределителен вал,но най-добре ходи на диагностика,там ще си покаже къде ти е болката 

- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 530d , E39 Touring
Бензин-Газ? Освен датчиците може и бобини да са или пък свещи.....
А колеги за дебитомер, какви са признаците, тъй като днес няма прекъсване или поне 2та км., който я карах се държеше нормално ... а симптомите вчера бяха много отчетливи, напраово заби носа не прекъсна един или 2 цилиндъра, ами се едно някой ми дръпна ръчната ...
Колеги нов симптом, както карам и колата изгасва и през няколко старта, не пали чакмак , а се дави и се налага да я паля с газ. 

- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Колега,ти за толкова време верно ли не и направи диагностика на тая кола?Тук с гадаене нема ти се оправи колата,закачай я,ако ти показва датчик колянов вал,сменяш го(задължително с чисто нов СИМЕНС ВДО,за да си нямаш ядове) и преключваш с чуденето...
Датчик колянов вал колега,на 100%.Аз сложих втора ръка,карах 2 год и така я продадох.
- bawareca_galin
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
- Мечтае да кара: e39 докато умре
ilioooo написа:Датчик колянов вал колега,на 100%.Аз сложих втора ръка,карах 2 год и така я продадох.
същата работа и при мен беше датчик колянов вал при теб пак се е получило добре че мени обороти и т.н. при мен директно угасяше и палеше когато си иска

Ами тепърва предстой да се разбере колеги, чакам колега от форума, да се върне от почивка, за да закачим колата за диагностика, но щом при вас симптомите са същите, а именно безпричинно гаснене и на моменти трудно палене, значи най-вероятно е това.. Ще пиша все пак и аз за развоя ... за сега колата е пред блока, щото нз. къде ще ме остави. 

Re: 20ката прекъсва ПРОБЛЕМА РЕШЕН
Благодарение на mad_presley се потвърди диагнозата, която бяхте дали по-горе. сега ходих при майстора утре, ще сменим датчика
благодаря на всички, които помогнаха 

- chris71ano
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 m20b20,Е39 m52b25tu,Е30 м40б18
- Мечтае да кара: 850 CSI
А дали е възможно проблема да е същия при м20б20 мотор...защото симптомите са същите...
Напълно колега, но само диагностика го лови, в противен случай получаваш догатки само .
12 мнения
• Страница 1 от 1