Смяна от един модел телефон на друг ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Смяна от един модел телефон на друг ?
Здравейте ,
Интересува ме смяната на телефона в колата какво ще ми коства и изисква , мога ли да ползвам вече готовата жица или ще трябва да пускам нова и какво ще трябва да се прекодира + какво ще ми докара новия модел телефон ( интересува ме да ми изписва кой ми звъни ) .
Сега съм с

искам да мина на следващия модел

Интересува ме смяната на телефона в колата какво ще ми коства и изисква , мога ли да ползвам вече готовата жица или ще трябва да пускам нова и какво ще трябва да се прекодира + какво ще ми докара новия модел телефон ( интересува ме да ми изписва кой ми звъни ) .
Сега съм с

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Смяна от един модел телефон на друг ?
Искам да попитам, можеш ли да се обаждаш от този телефон в България и кам кои оператор става това ако да.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
omegaart написа:Здравейте ,
Сега съм с
в твоя случай трябва само нова телефонна централа, както и другата, по-нова слушалка.
телефоните, които са записани в централата ще се виждат на екрана на мид или борд монитор.
внимавай само че черните кутии в багажника (т.е централите) са еднакви на вид, и ако смениш само слушалката на екранчето на телефона ще излиза само един черен ред в средата
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- omegaart
- ентусиаст
-
tngeorgiev написа:в твоя случай трябва само нова телефонна централа, както и другата, по-нова слушалка.
телефоните, които са записани в централата ще се виждат на екрана на мид или борд монитор.
внимавай само че черните кутии в багажника (т.е централите) са еднакви на вид, и ако смениш само слушалката на екранчето на телефона ще излиза само един черен ред в средата
Благодаря за инфото , а номерата дето не са записани няма ли да ги изкарва някъде ?
- omegaart
- ентусиаст
-
Абе смених уж всичко и сега като пусна телефона моментално изкарва един ред по средата и после гасне автоматично ... тва ли става с объркване на модулите ? 
Или просто са ме преебали с една стара централа ... + нова слушалка ?
п.с.
сменях и разменях всичко , модулите имат някаква разлика , но не знам новия кво трябва да пише отдолу. На новия модул като сложа старата слушалка и ми изписва , че не е правилната слушалка. На стария и новия модул като им сложа новата слушалка се случва едно и същи т.е. нищо ... пуска се посредата изкачат някви квадратчета и се гаси само.
Трябва ли да правя някаква промяна по ИКЕ-то или друг модул за да му кажа какъв модел телефон имам ?

Или просто са ме преебали с една стара централа ... + нова слушалка ?
п.с.
сменях и разменях всичко , модулите имат някаква разлика , но не знам новия кво трябва да пише отдолу. На новия модул като сложа старата слушалка и ми изписва , че не е правилната слушалка. На стария и новия модул като им сложа новата слушалка се случва едно и същи т.е. нищо ... пуска се посредата изкачат някви квадратчета и се гаси само.
Трябва ли да правя някаква промяна по ИКЕ-то или друг модул за да му кажа какъв модел телефон имам ?
5 мнения
• Страница 1 от 1