Въпрос за Trim или лайсни, или каквото и да им е името.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
Въпрос за Trim или лайсни, или каквото и да им е името.
В ebay има много запазени комплекти на silver titanium комплекти. Проблема ми е, че всичките са от UK коли. Не можах да намеря информация дали този вид са се продавали само там.
Първият ми въпрос е почти излишен, но понеже не може да съм сигурен... Пасажерската и 2те около волана ще паснат ли на ляв волан? Предполагам, че не, но... Длъжен съм да попитам.
Вторият, последен, знаете ли дали са се продавали само в UK или има вариант и за ляв волан? Питам, защото, ако въобще са се произвеждали предполагам, че BMW трябва да ги имат като оригинална резервна част. Идеята ми е да взема евтиния английски комплект и просто да си закупя оригинални предни и централна конзола .
Първият ми въпрос е почти излишен, но понеже не може да съм сигурен... Пасажерската и 2те около волана ще паснат ли на ляв волан? Предполагам, че не, но... Длъжен съм да попитам.
Вторият, последен, знаете ли дали са се продавали само в UK или има вариант и за ляв волан? Питам, защото, ако въобще са се произвеждали предполагам, че BMW трябва да ги имат като оригинална резервна част. Идеята ми е да взема евтиния английски комплект и просто да си закупя оригинални предни и централна конзола .
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Re: Въпрос за Trim или лайсни, или каквото и да им е името.
имам такъв комплект от е39 М5 за ляв волан, ако имаш интерес ЛС
4 мнения
• Страница 1 от 1