Издирва се-много опасен и .....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

E34 Маниак
Аватар

Издирва се-много опасен и .....

Мнение от Georgi » 27 Авг 2006, 19:48

Издирва се-много опасен и може би луд! 8)

Та карам си аз към Созопол и точно преди града по завоите виждам в огледалото си светналите фарове на бързо приближаваща се Е36 жълто кабрио със софийска регистрация.Моята съответна реакция беше-една предавка надолу,оборотомера на 5500 об/мин и газ до предела на възможностите на Е34-та в завоите.Но противно на очакванията Е36-та не само не изостана,но и ме следваше все така плътно зад мен готова да ме изяде,въпреки че пътя не му позволяваше.Да ама не в един завой без пряка видимост ме изпревари с вратите напред поради високата си скорост. :shock: :shock:
Та повече не го видях там за да го поздравя за умелото шофиране и да му кажа ,че си мислех,че по луд от мен и някои познати членове на форума рядко се срещат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 29 Авг 2006, 15:54

Баси! :shock: :shock: :shock:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

младши ентусиаст
Аватар

винаги има по луд ...

Мнение от 535 » 29 Авг 2006, 16:20

винаги има по луд ... а на морето и се пие

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Re: винаги има по луд ...

Мнение от ! Алекс » 29 Авг 2006, 16:49

535 написа:винаги има по луд ... а на морето и се пие

И то по много :mhihi:

E34 Маниак
Аватар

Re: винаги има по луд ...

Мнение от Georgi » 29 Авг 2006, 22:36

535 написа:винаги има по луд ... а на морето и се пие

Абе тоя не ми мяса да е бил пил,ако беше щехме да го търсим в дърветата.Баш си беше злобар.Между другото изглеждаше мъж на възраст- около 50 годишен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Авг 2006, 23:15

май двигателя ти е за смяна вече Жоре! Говорете с Роската за S-някой си че килата са бая за тоя мотор после да видим с вратите напред или с гъза напред ще изпреварва..аз много злобея да знаеш аз нямаше да спя цяла нощ :lol:

днес бях с бравото и пред мене една Е28 524 тд да влиза с вратите напред на един завой и аз :shock: и отзад пушека ме накара да кашлям досега ама ЕБАТИ и лудия трябва да си за да го направиш това нещо на дизелче :twisted: след час пушека от ауспуха си остана като мъгла там еби му майката

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 30 Авг 2006, 0:22

grnka написа:пушека от ауспуха си остана като мъгла там еби му майката

щото е бил с чип :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 30 Авг 2006, 8:21

mastorpetko написа:
grnka написа:пушека от ауспуха си остана като мъгла там еби му майката

щото е бил с чип :mhihi:

Да. :yes:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 30 Авг 2006, 10:00

А дали не е малоумно си бичи некой комплексите и да изпреварва на завой без видимост с вратите напред, а ...... Ми ако някой ме иззлезе из зад завоя.... няма вече да си мери колата с колеги.... поне на тоя свят де...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e39-fan » 30 Авг 2006, 11:11

BMW_maniac написа:А дали не е малоумно си бичи некой комплексите и да изпреварва на завой без видимост с вратите напред, а ...... Ми ако някой ме иззлезе из зад завоя.... няма вече да си мери колата с колеги.... поне на тоя свят де...

а дали не е бързал човека и не е имал нещо спешно /на всеки му се е налагало/ :idea: :?:
и в действиетелност човека с е34ката просто да е пречил докато си е мислил, че си играе ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Авг 2006, 14:30

e39-fan написа:
BMW_maniac написа:А дали не е малоумно си бичи некой комплексите и да изпреварва на завой без видимост с вратите напред, а ...... Ми ако някой ме иззлезе из зад завоя.... няма вече да си мери колата с колеги.... поне на тоя свят де...

а дали не е бързал човека и не е имал нещо спешно /на всеки му се е налагало/ :idea: :?:
и в действиетелност човека с е34ката просто да е пречил докато си е мислил, че си играе ?

а дали да бързаш оправдава да не неразумен и опасен не само за себе си? :confused:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 30 Авг 2006, 14:37

Пичове, старите хора са казали 'Път срок нема'.
Не че аз не ритам педала, ама то е от щуротия, но за мене Шофьор е този, който стига от т.А до т.Б без проблеми, сътресения и излишни емоции за него, спътниците му и другите участници в движението.
П.С. Само да допълня, че преди да взема книжка си псувах нормално като всички останали, сега след 17 години зад геврека, мога да засрамя и най големия простак-селяк-сърбин, ако ме чуе кви ги... даже и все по нови ми идват на акъля... :mhihi: [/b]

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 30 Авг 2006, 14:56

grnka написа:днес бях с бравото и пред мене една Е28 524 тд да влиза с вратите напред на един завой и аз :shock: и отзад пушека ме накара да кашлям досега ама ЕБАТИ и лудия трябва да си за да го направиш това нещо на дизелче :twisted: след час пушека от ауспуха си остана като мъгла там еби му майката

Е що бе аз да не съм луд като го поднасям на всеки удобен завой :mhihi:

Който има Шпер знае как е.
То просто ти идва отвътре и нимооо са сдържиш :!:
Бате като тръгне на страни и ми става толкова готино че и давам още повече газ и още и още...
Ако имах бензинова 325.... сигурно щях да излизам и аз нощем с другите да лудея :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e39-fan » 30 Авг 2006, 15:07

Nucl3arDru1D написа:
e39-fan написа:

а дали да бързаш оправдава да не неразумен и опасен не само за себе си? :confused:

Всеки си преценява риска... колко е било на колегата да го пусне дори след като е знаел, че е по-бавен ?

само един примерн вариант...

Приятелката ти до теб и се е случило нещо изискващо спешна намеса?! И този пред теб решава да си правите шоу докато на теб в този момент въобще не ти е смешно

Варианти много мога да ти развия ... :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 30 Авг 2006, 15:16

e39-fan написа:...Приятелката ти до теб и се е случило нещо изискващо спешна намеса?! И този пред теб решава да си правите шоу докато на теб в този момент въобще не ти е смешно...

Какво искаш да кажеш?
Щото като искат и от мен спешна намеса, и на мен не ми е смешно.

Следваща

Назад към Страхотни истории