ново автомобилно предаване по бТВ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 28 Авг 2006, 11:14

А кога да гледаме в такъв случай? :)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 28 Авг 2006, 13:30

DrivinGGoD написа:Мерси Владо за усмивката която ми докара и която още ми седи на лицето като се сетя за "вратите" със 150 и другите смехории по време на снимките.Още един път Благодаря!

няма защо .. удоволствието бе изцяло мое! Благоадаря Ви, че търпеливо стояхте вчера с мен докато траяха студийните снимки .. и на Вас и на другите агенти от форума ;)

Leon написа:Стиха сте се замеряли с недомлъвки, единия да вземе да разкаже историята..

историята е, че започва ново предаване по bTV в началото на Септември .. казва се Showroom. Базирано е на писта Божурище, имаме хале за студиините снимки, писта с трасе, по което се мерят всички коли. Рубрика "Една обиколка с .. ", където каним известни българи да правят обиколка. Новини .. абе прилича доста на едно друго предаване .. :winky: Аз имам там някакво участие също ..

Пак казвам, че правенето на тв предаване се оказа много много трудна задача и не ни сравнявайте с "онова предаване", защото те се занимават с това от 1989г. и имат огромен бюджет. Снимат на сезони .. и не на последно място тук е България, но едно е сигурно -> едва ли ще видите подобони неща в друго предаване:

Изображение
Изображение
Изображение

p.s. понеже на любезната ми покана за публика в студиото откликнаха ужасно малко хора, въпреки че темата е прочетена от 1000+ човека, едвам го задържах това момче извън тази кола .. има нещо друго обаче, той вече се вози, което означава, че няма втори път да е пред камера, което пък означава, че някой от Вас може да има кръгче с това .. повярвайте ми тоя дето кара не връща много много газта :mhihi:
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 28 Авг 2006, 13:42

Владо от сега да ти кажа, ако случайно тествате ЗОНДА, много ти се моля звънни !!!!

Аз после знам как да се отблагодаря ;-) :D :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 28 Авг 2006, 13:48

Офтопик: Може ли още веднъж да споделите кога може да се ходи до пистата за да се гледа шоуто ?
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 28 Авг 2006, 13:57

GaD написа:Владо от сега да ти кажа, ако случайно тествате ЗОНДА, много ти се моля звънни !!!!

Аз после знам как да се отблагодаря ;-) :D :D :D :D

имам един познат, който си е намислил да си вземе .. ако наистина я докара ще я вземем да я покараме. М/у другото това желтото Porsche е колкото Zonda S 0-100km/h, така че не очаквай нещо различно като усещане от ускорението.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 28 Авг 2006, 14:00

MaXimal написа:Офтопик: Може ли още веднъж да споделите кога може да се ходи до пистата за да се гледа шоуто ?

като дойде време за следващите студийни снимки ще напиша покана пак .. за тестовете викаме само човека, който ще снимаме, за да не правим навалица.

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 28 Авг 2006, 14:55

На мен ми хареса много,колите бяха страхотни направо нямам думи само дето не ги видях в действие :twisted: но нищо.Другят път пак ще дойда и мерси на Човека който участва в това предаване за вниманието и обясненята за Автомобилите и предаването ;)
П.П.И пожелавам успех на предаването и дано стане поне на половина добро на другото :D
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Авг 2006, 19:35

Turturelo написа:
Leon написа:Стиха сте се замеряли с недомлъвки, единия да вземе да разкаже историята..

историята е, че започва ново предаване по bTV в началото на Септември .. казва се Showroom. Базирано е на писта Божурище, имаме хале за студиините снимки, писта с трасе, по което се мерят всички коли. Рубрика "Една обиколка с .. ", където каним известни българи да правят обиколка. Новини .. абе прилича доста на едно друго предаване .. :winky: Аз имам там някакво участие също ..

Пак казвам, че правенето на тв предаване се оказа много много трудна задача и не ни сравнявайте с "онова предаване", защото те се занимават с това от 1989г. и имат огромен бюджет. Снимат на сезони .. и не на последно място тук е България, но едно е сигурно -> едва ли ще видите подобони неща в друго предаване

Занимавам се с правене на ТВ предавания от 10 г и докато не види човек лично какъв къртовски труд, никой не вярва :winky: Начнанието го знам, както казах имаме някакви допирни точки по инвеститорска линия, но не знаех подробности. Желая успех и за всякаква помощ може да звънкаш по всяко време, това сериозно. Поканата не съм я прочел, но винаги съм насреща ;)
Never mistake motion for action...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 29 Авг 2006, 10:10

Leon написа:имаме някакви допирни точки по инвеститорска линия

Жеглов .. Захариев?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Modulo » 29 Авг 2006, 11:17

Относно маратонките на момчето в Мазератито: Ferarri-branded Puma GT series - отличен избор ;) Супер удобни за шофиране. Модела е базиран на професионалните състезателни обувки, а е и много фешън. Особено донбре изглеждат черни, а и червени.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 29 Авг 2006, 12:48

Ееее, как го оплюхте тва QuattroPorte и други сме се качвали, колата е смърт, стига критика!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 29 Авг 2006, 16:11

^ значи не сме и давали достатъчно газ или не разбираме от коли :mhihi:
В сравнение с конкурентите си - E60 M5, E55AMG/CLS55AMG или RS6/S6 Quattroporte е учудващо по-нестабилна и с по-голям body roll, което лично мен ме учуди много. Иначе има прецизно и точно управление, настройки на окачването, които не доставят нужния комфорт, в същото време не са и спортни, за да държат колата достатъчно добре на пътя .. Хубавата част на Cambiocorsa кутията е, че в автоматичен режим превключва плавно. Повечето кутии от този род ако са бързи на ръчно превключване, на автоматичен ти лашкат главата на всяка смяна. Cambiocorsa на Quattroporte си е нормална ръчна кутия със съединител и добавено превключване от пера на волана, но нейния минус, че в ръчен режим превключва бавно ..

Quattroporte e типичната италианска кола - красива, чуплива, нелогично скъпа и с много кусури!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 29 Авг 2006, 18:59

Turturelo написа:^ Quattroporte e типичната италианска кола - красива, чуплива, нелогично скъпа и с много кусури!

Колко малко думи и колко много истина в тях :yes:
Изображение

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 30 Авг 2006, 10:55

Dimo написа:
Turturelo написа:^ Quattroporte e типичната италианска кола - красива, чуплива, нелогично скъпа и с много кусури!

Колко малко думи и колко много истина в тях :yes:

Много красива както почти толкова чуплива!!!:)))
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 30 Авг 2006, 10:57

Междо другото отидох за малко до божурище,но беше малко преди Косата да се качи в червения звяр,т.е. малко преди края.Изглежда много обещаващо и пожелавам много хубави моменти на екипа и много много успехи!!!
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум