ново автомобилно предаване по бТВ...
Модератор: Общи модератори
DrivinGGoD написа:Мерси Владо за усмивката която ми докара и която още ми седи на лицето като се сетя за "вратите" със 150 и другите смехории по време на снимките.Още един път Благодаря!
няма защо .. удоволствието бе изцяло мое! Благоадаря Ви, че търпеливо стояхте вчера с мен докато траяха студийните снимки .. и на Вас и на другите агенти от форума

Leon написа:Стиха сте се замеряли с недомлъвки, единия да вземе да разкаже историята..
историята е, че започва ново предаване по bTV в началото на Септември .. казва се Showroom. Базирано е на писта Божурище, имаме хале за студиините снимки, писта с трасе, по което се мерят всички коли. Рубрика "Една обиколка с .. ", където каним известни българи да правят обиколка. Новини .. абе прилича доста на едно друго предаване ..

Пак казвам, че правенето на тв предаване се оказа много много трудна задача и не ни сравнявайте с "онова предаване", защото те се занимават с това от 1989г. и имат огромен бюджет. Снимат на сезони .. и не на последно място тук е България, но едно е сигурно -> едва ли ще видите подобони неща в друго предаване:

p.s. понеже на любезната ми покана за публика в студиото откликнаха ужасно малко хора, въпреки че темата е прочетена от 1000+ човека, едвам го задържах това момче извън тази кола .. има нещо друго обаче, той вече се вози, което означава, че няма втори път да е пред камера, което пък означава, че някой от Вас може да има кръгче с това .. повярвайте ми тоя дето кара не връща много много газта

GaD написа:Владо от сега да ти кажа, ако случайно тествате ЗОНДА, много ти се моля звънни !!!!
Аз после знам как да се отблагодаря![]()
![]()
![]()
![]()
имам един познат, който си е намислил да си вземе .. ако наистина я докара ще я вземем да я покараме. М/у другото това желтото Porsche е колкото Zonda S 0-100km/h, така че не очаквай нещо различно като усещане от ускорението.
На мен ми хареса много,колите бяха страхотни направо нямам думи само дето не ги видях в действие
но нищо.Другят път пак ще дойда и мерси на Човека който участва в това предаване за вниманието и обясненята за Автомобилите и предаването
П.П.И пожелавам успех на предаването и дано стане поне на половина добро на другото

П.П.И пожелавам успех на предаването и дано стане поне на половина добро на другото

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Turturelo написа:Leon написа:Стиха сте се замеряли с недомлъвки, единия да вземе да разкаже историята..
историята е, че започва ново предаване по bTV в началото на Септември .. казва се Showroom. Базирано е на писта Божурище, имаме хале за студиините снимки, писта с трасе, по което се мерят всички коли. Рубрика "Една обиколка с .. ", където каним известни българи да правят обиколка. Новини .. абе прилича доста на едно друго предаване ..Аз имам там някакво участие също ..
Пак казвам, че правенето на тв предаване се оказа много много трудна задача и не ни сравнявайте с "онова предаване", защото те се занимават с това от 1989г. и имат огромен бюджет. Снимат на сезони .. и не на последно място тук е България, но едно е сигурно -> едва ли ще видите подобони неща в друго предаване
Занимавам се с правене на ТВ предавания от 10 г и докато не види човек лично какъв къртовски труд, никой не вярва

Never mistake motion for action...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Ееее, как го оплюхте тва QuattroPorte и други сме се качвали, колата е смърт, стига критика!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
^ значи не сме и давали достатъчно газ или не разбираме от коли
В сравнение с конкурентите си - E60 M5, E55AMG/CLS55AMG или RS6/S6 Quattroporte е учудващо по-нестабилна и с по-голям body roll, което лично мен ме учуди много. Иначе има прецизно и точно управление, настройки на окачването, които не доставят нужния комфорт, в същото време не са и спортни, за да държат колата достатъчно добре на пътя .. Хубавата част на Cambiocorsa кутията е, че в автоматичен режим превключва плавно. Повечето кутии от този род ако са бързи на ръчно превключване, на автоматичен ти лашкат главата на всяка смяна. Cambiocorsa на Quattroporte си е нормална ръчна кутия със съединител и добавено превключване от пера на волана, но нейния минус, че в ръчен режим превключва бавно ..
Quattroporte e типичната италианска кола - красива, чуплива, нелогично скъпа и с много кусури!

В сравнение с конкурентите си - E60 M5, E55AMG/CLS55AMG или RS6/S6 Quattroporte е учудващо по-нестабилна и с по-голям body roll, което лично мен ме учуди много. Иначе има прецизно и точно управление, настройки на окачването, които не доставят нужния комфорт, в същото време не са и спортни, за да държат колата достатъчно добре на пътя .. Хубавата част на Cambiocorsa кутията е, че в автоматичен режим превключва плавно. Повечето кутии от този род ако са бързи на ръчно превключване, на автоматичен ти лашкат главата на всяка смяна. Cambiocorsa на Quattroporte си е нормална ръчна кутия със съединител и добавено превключване от пера на волана, но нейния минус, че в ръчен режим превключва бавно ..
Quattroporte e типичната италианска кола - красива, чуплива, нелогично скъпа и с много кусури!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Turturelo написа:^ Quattroporte e типичната италианска кола - красива, чуплива, нелогично скъпа и с много кусури!
Колко малко думи и колко много истина в тях

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Dimo написа:Turturelo написа:^ Quattroporte e типичната италианска кола - красива, чуплива, нелогично скъпа и с много кусури!
Колко малко думи и колко много истина в тях
Много красива както почти толкова чуплива!!!:)))
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Междо другото отидох за малко до божурище,но беше малко преди Косата да се качи в червения звяр,т.е. малко преди края.Изглежда много обещаващо и пожелавам много хубави моменти на екипа и много много успехи!!!
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi