Мис БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Авг 2006, 9:57

Бе при всеки кОнкурс ще има съмнения за нагласеност....,а и стратегии-бол!Тва ,че някоя се е снимала по-разголена не значи,че е с нагласата за "сичко вътре"! Те и политиците ни обещават,ма после - нъцки!!! Просто момичетата са решили да действат по един или друг начин и тва е! Мое се окаже,че най-монахински облечената е най-мръсница! Глейте снимките - характерите са само ако верно сте решили да се жените за някоя.....!!! :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 28 Авг 2006, 10:09

SKISABMW написа:Бе при всеки кОнкурс ще има съмнения за нагласеност....,а и стратегии-бол!Тва ,че някоя се е снимала по-разголена не значи,че е с нагласата за "сичко вътре"! Те и политиците ни обещават,ма после - нъцки!!! Просто момичетата са решили да действат по един или друг начин и тва е! Мое се окаже,че най-монахински облечената е най-мръсница! Глейте снимките - характерите са само ако верно сте решили да се жените за някоя.....!!! :lol:

А и според мен друг път като има конкурси снимките трябва да са еднакви.Какво искам да кажа... снимка в цял ръст(с дрехи :mhihi: ), снимка близък план за лицето (примерно) и снимка по бански (примерно :mhihi: :mhihi: :mhihi: , може и без :mhihi: ) Така ще е по-равностоино.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 28 Авг 2006, 11:25

Не мога да повярвам,че този конкурс стана реалност.Първоначално ми хареса идеята да се направи нещо такова, но мисля,че не точно това е начина да се избере Мис БМВ. Какво общо имат разголените снимки с любимата ни марка?!Напълно съм съгласна и подкрепям LuBo1.За мен този конкурс не е Мис БМВ,а някакво пошло конкурсче.Радвам се,че не се хванах на въдицата да участвам,защото според мен момичетата сами се унижават,както казва цитирания по-горе от мен човек за "минутка слава"!

П.П.
Това е моето лично мнение и чрез него на зеля да обидя НИКОЙ!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Авг 2006, 11:42

SKISABMW написа:Бе при всеки кОнкурс ще има съмнения за нагласеност....,а и стратегии-бол!Тва ,че някоя се е снимала по-разголена не значи,че е с нагласата за "сичко вътре"! Те и политиците ни обещават,ма после - нъцки!!! Просто момичетата са решили да действат по един или друг начин и тва е! Мое се окаже,че най-монахински облечената е най-мръсница! Глейте снимките - характерите са само ако верно сте решили да се жените за някоя.....!!! :lol:

ми аз, че се женим
за бад гърл ;) :winky: :winky: :winky:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от evamariq » 28 Авг 2006, 12:25

speedmaster написа:Изображение
хохохохо
слагам 50лв за ева ...

Ти добре слагаш,дай малко повече няма да загубиш,гаранте ;) семейна черта... ;)
Ева Мария

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 28 Авг 2006, 12:31

Спийд Мастъре, не се бутай в шамарите - като гледам става страшно... то са страсти, стратегий... абе.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от evamariq » 28 Авг 2006, 12:34

Теб май нещо те дразни а? :mhihi:
Ева Мария

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 28 Авг 2006, 12:36

Не мога да повярвам,че този конкурс стана реалност.Първоначално ми хареса идеята да се направи нещо такова, но мисля,че не точно това е начина да се избере Мис БМВ. Какво общо имат разголените снимки с любимата ни марка?!Напълно съм съгласна и подкрепям LuBo1.За мен този конкурс не е Мис БМВ,а някакво пошло конкурсче.Радвам се,че не се хванах на въдицата да участвам,защото според мен момичетата сами се унижават,както казва цитирания по-горе от мен човек за "минутка слава"!

П.П.
Това е моето лично мнение и чрез него на зеля да обидя НИКОЙ!!!

е па какво искате бе жени ,като не идвате по съборите еи ви на ся виртуална глупост "мис бмв",ми много ясно че не всичко ще е както трябва.
аз продължавам да твърдя ,че за мен има само една деистваща мис бмв(мацката на митко куикзол),защото след неиното офиц.избиране за такава на казанлъшкия събор,подобно събитие не се е състояло а докато не се състои.......нали се сещате
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от evamariq » 28 Авг 2006, 12:40

Напълно съм съгласна с теб,а аз се хванах на въдицата и реших,че ще е нещо наистина за БМВ,оказа се детски купон а не реално шоу за Мис.....И аз голяма жена къде се излагам :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама свърши вече,карай ;)
Ева Мария

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 28 Авг 2006, 12:40

evamariq написа:Теб май нещо те дразни а? :mhihi:

Да - довечера няма да мога да спя... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П. Не мисля, че това е начина да накараш хората да гласуват за теб ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от evamariq » 28 Авг 2006, 12:43

viper написа:

Аз не искам никой да карам да гласува за мен,нямам нужда от този конкурс за да се докажа като жена,където трябва,там са ме оценили :mhihi: :mhihi: :mhihi: Защо се заяждаш?Проблем ли имаш или :mhihi:
Ева Мария

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Авг 2006, 12:54

viper написа:

viper ,нз защо си мислиш,че мацката по този начин иска да накара някой да гласува за нея?? Според мен тя просто иска да докаже,че е добра шоферка :D

п.с evamariq евала за ентусиазма ;)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 28 Авг 2006, 14:20

Да го докаже някой ден на някоя сбирка, а не с 1000 мнения в тази тема. РАзбрахме вече какво мисли ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 28 Авг 2006, 14:35

Аз пък се забавлявам, а в крайна сметка това е и целта, или поне аз така я разбирам. 8)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 28 Авг 2006, 14:35

MaXimal написа:Аз пък се съмнявам нещо.В повечето форуми където е имало подобни конкурси винаги най-много вотове има дамата която е по-разголена(е то по принцип тия дето са по-разголени са и по-красиви де...)

Та пак искам да кажа,нещо се съмнявам в класацията...

Конкурса се следи стриктно и се пази чист, бъди спокоен. А нашият форум е доста по-различен от останалите като хора и смятам, че това е причината да не се гласува за най-голото тяло :)
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата