Мис БМВ
Модератор: Общи модератори
- Гост
-
Бе при всеки кОнкурс ще има съмнения за нагласеност....,а и стратегии-бол!Тва ,че някоя се е снимала по-разголена не значи,че е с нагласата за "сичко вътре"! Те и политиците ни обещават,ма после - нъцки!!! Просто момичетата са решили да действат по един или друг начин и тва е! Мое се окаже,че най-монахински облечената е най-мръсница! Глейте снимките - характерите са само ако верно сте решили да се жените за някоя.....!!! 

SKISABMW написа:Бе при всеки кОнкурс ще има съмнения за нагласеност....,а и стратегии-бол!Тва ,че някоя се е снимала по-разголена не значи,че е с нагласата за "сичко вътре"! Те и политиците ни обещават,ма после - нъцки!!! Просто момичетата са решили да действат по един или друг начин и тва е! Мое се окаже,че най-монахински облечената е най-мръсница! Глейте снимките - характерите са само ако верно сте решили да се жените за някоя.....!!!
А и според мен друг път като има конкурси снимките трябва да са еднакви.Какво искам да кажа... снимка в цял ръст(с дрехи

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Не мога да повярвам,че този конкурс стана реалност.Първоначално ми хареса идеята да се направи нещо такова, но мисля,че не точно това е начина да се избере Мис БМВ. Какво общо имат разголените снимки с любимата ни марка?!Напълно съм съгласна и подкрепям LuBo1.За мен този конкурс не е Мис БМВ,а някакво пошло конкурсче.Радвам се,че не се хванах на въдицата да участвам,защото според мен момичетата сами се унижават,както казва цитирания по-горе от мен човек за "минутка слава"!
П.П.
Това е моето лично мнение и чрез него на зеля да обидя НИКОЙ!!!
П.П.
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
SKISABMW написа:Бе при всеки кОнкурс ще има съмнения за нагласеност....,а и стратегии-бол!Тва ,че някоя се е снимала по-разголена не значи,че е с нагласата за "сичко вътре"! Те и политиците ни обещават,ма после - нъцки!!! Просто момичетата са решили да действат по един или друг начин и тва е! Мое се окаже,че най-монахински облечената е най-мръсница! Глейте снимките - характерите са само ако верно сте решили да се жените за някоя.....!!!
ми аз, че се женим
за бад гърл

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Спийд Мастъре, не се бутай в шамарите - като гледам става страшно... то са страсти, стратегий... абе....

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Не мога да повярвам,че този конкурс стана реалност.Първоначално ми хареса идеята да се направи нещо такова, но мисля,че не точно това е начина да се избере Мис БМВ. Какво общо имат разголените снимки с любимата ни марка?!Напълно съм съгласна и подкрепям LuBo1.За мен този конкурс не е Мис БМВ,а някакво пошло конкурсче.Радвам се,че не се хванах на въдицата да участвам,защото според мен момичетата сами се унижават,както казва цитирания по-горе от мен човек за "минутка слава"!
П.П.
е па какво искате бе жени ,като не идвате по съборите еи ви на ся виртуална глупост "мис бмв",ми много ясно че не всичко ще е както трябва.
аз продължавам да твърдя ,че за мен има само една деистваща мис бмв(мацката на митко куикзол),защото след неиното офиц.избиране за такава на казанлъшкия събор,подобно събитие не се е състояло а докато не се състои.......нали се сещате
П.П.
е па какво искате бе жени ,като не идвате по съборите еи ви на ся виртуална глупост "мис бмв",ми много ясно че не всичко ще е както трябва.
аз продължавам да твърдя ,че за мен има само една деистваща мис бмв(мацката на митко куикзол),защото след неиното офиц.избиране за такава на казанлъшкия събор,подобно събитие не се е състояло а докато не се състои.......нали се сещате

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
evamariq написа:Теб май нещо те дразни а?
Да - довечера няма да мога да спя...

П.П. Не мисля, че това е начина да накараш хората да гласуват за теб

viper написа:evamariq написа:Теб май нещо те дразни а?
Да - довечера няма да мога да спя...![]()
![]()
![]()
Аз не искам никой да карам да гласува за мен,нямам нужда от този конкурс за да се докажа като жена,където трябва,там са ме оценили

Ева Мария
- Гост
-
viper написа:evamariq написа:Теб май нещо те дразни а?
Да - довечера няма да мога да спя...![]()
![]()
![]()
viper ,нз защо си мислиш,че мацката по този начин иска да накара някой да гласува за нея?? Според мен тя просто иска да докаже,че е добра шоферка

п.с evamariq евала за ентусиазма

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
MaXimal написа:Аз пък се съмнявам нещо.В повечето форуми където е имало подобни конкурси винаги най-много вотове има дамата която е по-разголена(е то по принцип тия дето са по-разголени са и по-красиви де...)
Та пак искам да кажа,нещо се съмнявам в класацията...
Конкурса се следи стриктно и се пази чист, бъди спокоен. А нашият форум е доста по-различен от останалите като хора и смятам, че това е причината да не се гласува за най-голото тяло