проблем с задната врата

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: bmwe36

проблем с задната врата

Мнение от DUCINCI » 16 Фев 2013, 2:25

здр...от скоро карам бмв е39 и не разбирам много,имам един въпрос към по знаештите колеги,значи задната врата от към страната на водача има някакъв бебешки режим и поради незнание мои приятел го задейства..но проблема е 4е когато затворихме вратата тя се заклучи от двете страни и не можем да я отворим по никакъв на4ин.и въпросът ми е някой знае ли какво да правя за да си отворя вратата
:dunno: благодаря предварително.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39

Re: проблем с задната врата

Мнение от e.stoqnov » 17 Фев 2013, 10:43

да колега и аз имах сащия проблем и аз бутнах този бебеоки режим и при мен се получи така влизаш ватре и издарпваштапета тои е на щипки внимаваи само да не ги начупеш трябва да си малко по прецизен да знаеш няма да ти е мн лесно след като го махнеш трябва да избуташ с една отверка лоста на машинката и ще се отвори вратата :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от e.stoqnov » 17 Фев 2013, 10:52

но принципно този бебешки режим е да не се отваря само отватре отванка би трябвало да се отвори прегледаи си като отвориш машинката
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: комбайн в парламента

Мнение от LUBO 555 » 18 Фев 2013, 11:32

После си сменяш пластмасовото моторче,което заключва вратата и си готов.Сега като отключиш с колата,тази врата остава заключена,нали?

Еnviado desde mi telefono utilizando taparrabo2
ИзображениеИзображение

Uploaded with ImageShack.us

Потребител
Аватар

Мнение от DUCINCI » 25 Фев 2013, 0:33

да точно така става отклучват се всички врати а тази не,извинявам се за глупавия въпрос но на кое се вика тапета?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: комбайн в парламента

Мнение от LUBO 555 » 25 Фев 2013, 8:12

DUCINCI написа:да точно така става отклучват се всички врати а тази не,извинявам се за глупавия въпрос но на кое се вика тапета?

На кората на вратата,колега
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от DUCINCI » 25 Фев 2013, 19:25

mersi mnogo za korektnostta

Потребител
Аватар

Мнение от jrs » 02 Мар 2013, 17:46

Здравейте.
И аз имам същият проблем. На скоро си взех е39 и проблемът и беше, че задна дясна врата не можеше да се отвори от вън, можеше само от вътре. И от моят майсторлък... пуснах защитата за деца и я затворих, след което врата не иска да се отваря нито от вън, нито от вътре. Когато отключа колата, машинката щтрака и я отключва, но до там......езика не помръдва когато пробвам да я отворя от дръжката. Виждам че сте писали да се свали кората и тогава да се прави каквото трябва, но дали ще може да се спре тази защита ? Защото при мен, при затворена врата, малко май ще е трудничко да се свали кората, поради причината че няма как да извадя щипките, защото лайсните под уплатненията ми пречат. Варианта май е да дърпам докато не се счупят щипките?

Потребител
Аватар

Мнение от e.stoqnov » 04 Мар 2013, 14:45

jrs написа:Здравейте.
И аз имам същият проблем. На скоро си взех е39 и проблемът и беше, че задна дясна врата не можеше да се отвори от вън, можеше само от вътре. И от моят майсторлък... пуснах защитата за деца и я затворих, след което врата не иска да се отваря нито от вън, нито от вътре. Когато отключа колата, машинката щтрака и я отключва, но до там......езика не помръдва когато пробвам да я отворя от дръжката. Виждам че сте писали да се свали кората и тогава да се прави каквото трябва, но дали ще може да се спре тази защита ? Защото при мен, при затворена врата, малко май ще е трудничко да се свали кората, поради причината че няма как да извадя щипките, защото лайсните под уплатненията ми пречат. Варианта май е да дърпам докато не се счупят щипките?

ами да трябва да я драпнеш иначе няма да стане но внимаваи че може да се начупят моите не се счупиха (абе и да се начупят те са стотинки си ги земеш от магазина)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от janko_0411 » 05 Мар 2013, 18:22

Kolegi pri men problema be6e sa6tiq,s4upeni sa vi van6nite drajki i sega ste blokirali i vatre6nite,ne darpaite korite.obadete mi se po po6tata ili po skaip ianec11 da vi obqsnq kakvo da napravite,bez da se ma4ite otvatre da 4upite korite.

Потребител
Аватар

Мнение от DUCINCI » 05 Мар 2013, 23:05

kolegi az sa6to probvah varianta s tezi laisni no kolata e tolkova oplatnena 4e ne vijdam dr na4in osven da se s4upi korata...
i nz kakvo da pravq

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 06 Мар 2013, 0:08

Пичове, ползвайте кирилизатора, да не дойде чистача с голямата метла...

Потребител
Аватар

Мнение от jrs » 07 Мар 2013, 22:15

Ами при мен се получи! Реших да чупя копчетата, защото едно е 0,30-0,40ст. Обаче издърпах първо кората отгоре, откачих бутона за заключване и отключване и издърпах напред кората от щипките които я държат отгоре. След това бръкнах и изкарах 1-вите копчета от горна страна, от ляво и от дясно. С няколко по резки дърпания в средата, кората се откачи, без да чупя нищо. Откачих и ръчката и прегънах малко кората и тя си излезе нацяло. Издърпах изолацията и си свърших работата без проблем. За проблема че не можеше да се отваря от вън, работата беше че жилото се е разхлабило, на края на самото жило има една червена пластмаса. Издърпах я по навън и жилото се опъна и всичко си дойде на мястото. Засега няма проблеми, дано и да няма.!

Назад към E39