Навигация - Key CD
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Навигация - Key CD
Здравейте,
Отскоро имам BMW 525d 2001г. с голямата навигация.
Вчера ъпдейтнах софтуера на навигацията с V32 (Image Mode2). Инсталира се успешно, но след като се рестартира се появи следното съобщение:
Сега постоянно стои този надпис и не може да се прави нищо друго освен да се регулира радиото (като надписът продължава да стои).
Прочетох няколко подобни теми във форума и разбрах, че ми трябва този Key CD или евентуално диск с по-стара версия на софтуера.
След като темите са относително стари, линковете в тях не са съвсем актуални.
Ще съм благодарен, ако ми дадете работещ линк за въпросния Key CD или предложите друго решение.
Отскоро имам BMW 525d 2001г. с голямата навигация.
Вчера ъпдейтнах софтуера на навигацията с V32 (Image Mode2). Инсталира се успешно, но след като се рестартира се появи следното съобщение:
Please insert key CD or Version 17
Сега постоянно стои този надпис и не може да се прави нищо друго освен да се регулира радиото (като надписът продължава да стои).
Прочетох няколко подобни теми във форума и разбрах, че ми трябва този Key CD или евентуално диск с по-стара версия на софтуера.
След като темите са относително стари, линковете в тях не са съвсем актуални.
Ще съм благодарен, ако ми дадете работещ линк за въпросния Key CD или предложите друго решение.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Навигация - Key CD
Благодаря много линка.
Записах диска и утре ще го пробвам. Предполагам, че всичко ще е ок.
Записах диска и утре ще го пробвам. Предполагам, че всичко ще е ок.
За съжаление все още имам същия проблем.
Записах въпросния "Key CD", но устройството в колата го връща.
Опитах се да запиша диска с ImgBurn, но не го разпознава; когато избера файла програмата не го зарежда.
Записах диска с друга програма, но устройството в колата на го чете.
Намира ли ви се по-стара версия на софтуера, която няма да изисква Key CD след ъпдейта?
Благодаря предварително за препоръките.
Записах въпросния "Key CD", но устройството в колата го връща.
Опитах се да запиша диска с ImgBurn, но не го разпознава; когато избера файла програмата не го зарежда.
Записах диска с друга програма, но устройството в колата на го чете.
Намира ли ви се по-стара версия на софтуера, която няма да изисква Key CD след ъпдейта?
Благодаря предварително за препоръките.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Запиши го с Clone CD, има го в замундата http://zamunda.net/details.php?id=29837&hit=1
Общо взето, диска влиза, след това навигацията се рестартира и трябва ръчно да го извадиш.
P.S Междувременно, ако си откачал и закачал буксите на акумулатора или да си вадил МК3-ката, може и да си я убил безвъзвратно.
Общо взето, диска влиза, след това навигацията се рестартира и трябва ръчно да го извадиш.
P.S Междувременно, ако си откачал и закачал буксите на акумулатора или да си вадил МК3-ката, може и да си я убил безвъзвратно.
- e.stoqnov
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
и аз имам проблем имам бмв 520д 2001г с голямата навигация 16:9 и като я пусна ми изписва всичко на менюто само не и navigation погледнах отзаде но не мога да вкарам диск нищо,моля да ми помогнете

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Sum_ написа:............
................
Няма начин ImgBurn да не може да запише имиджа. Отвори .ccd файла с програмата и записвай на най-ниската скорост. Не успях да ти дам това Key CD на лично, защото видях, че Преслав ме е изпреварил

e.stoqnov написа:и аз имам проблем имам бмв 520д 2001г с голямата навигация 16:9 и като я пусна ми изписва всичко на менюто само не и navigation погледнах отзаде но не мога да вкарам диск нищо,моля да ми помогнете
![]()
Обади се на Преслав

- e.stoqnov
- Потребител
-
колега случаино да имаш телефона на преслав аз не го познавам момчето мерси предварително
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
mad_presley=Преслав
. Пиши му на лично и двамата сте във Варна, така че всичко ще стане бързо.
Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2

Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2
- e.stoqnov
- Потребител
-
Здравейте,
Опитах се да ъпдейтна последния си коментар, но явно съм затворил браузъра без да искам.
Записах Key CD с Неро и колата пак го върна, но като го вкарах втори път, го прочете и всичко се оправи.
Другият проблем, който имах беше с телевизията. Тъй като нямам режим Чехия сред опциите, избрах Северна Корея и телевизията е вече цветна със звук.
Благодаря за бързите отговори и препоръки. Съжалявам, че не ъпдейтнах темата на време да кажа, че всичко е наред, но важното е че все пак всичко е наред.
Надявам се темата да бъде полезна и на други заблудени като мен.
Поздрави.
Опитах се да ъпдейтна последния си коментар, но явно съм затворил браузъра без да искам.
Записах Key CD с Неро и колата пак го върна, но като го вкарах втори път, го прочете и всичко се оправи.
Другият проблем, който имах беше с телевизията. Тъй като нямам режим Чехия сред опциите, избрах Северна Корея и телевизията е вече цветна със звук.
Благодаря за бързите отговори и препоръки. Съжалявам, че не ъпдейтнах темата на време да кажа, че всичко е наред, но важното е че все пак всичко е наред.

Надявам се темата да бъде полезна и на други заблудени като мен.
Поздрави.
11 мнения
• Страница 1 от 1